Enerģijas zādzība: kā saprast, ka kāds nozog jūsu veiksmi

Kopēt. Vampīri atdarina cilvēkus. Tas izpaužas dažādās lietās. Piemēram, šādi cilvēki bieži pērk sev tādas pašas drēbes kā viņu upuri. Vampīra sievietes var atrast vīriešus, kuri ir kā pavadoņi tai, kuru viņas apskauž. Skaudībai šajā gadījumā ir galvenā loma. Cilvēks tik ļoti vēlas izmēģināt upura dzīvi, ka kopē to it visā.

Viņam klājas labi, ja cietušajam klājas slikti. Centieties biežāk novērot tos, par kuriem jums ir aizdomas par vampīrismu. Šādi cilvēki parasti uzplaukst, ja jums ir slikti. Mēģiniet izdomāt sev problēmu un pastāstiet par to potenciālajam vampīram. Ja cilvēks kļūst pozitīvāks, šaubas pazudīs pašas no sevis.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: veltiet laiku sev, lai turpmāk nodrošinātu sevi ar veiksmi!

Lasi arī: 33 nelaimes: kā uz visiem laikiem atbrīvoties no melnās līnijas dzīvē!

Mēģinājumi iegūt informāciju. Šis punkts ir cieši saistīts ar iepriekšējo. Vampīram, kurš nozog veiksmi, ir jāzina pēc iespējas vairāk par upuri. Ļoti bieži cilvēks pats sūdzas vampīriem par problēmām un nepatikšanām, kas dod viņiem spēku. Ir svarīgi arī šādiem cilvēkiem nestāstīt par labām lietām dzīvē, jo tas viņos izraisa skaudību, un skaudība ir visspēcīgākais vampīra motivētājs.

Fiziskais kontakts. Tas, kurš nozog veiksmi, vairumā gadījumu mīl apskāvienus, pieskārienus, draudzīgus taustes žestus utt.

Šaubas. Enerģijas vampīrs liek upurim šaubīties par sevi un savu rīcību. Piemēram, šis cilvēks var teikt, ka darba maiņa nav labākais risinājums, ka attiecības nav vajadzīgas, ka jāpaliek savā vietā un neriskē utt. Vampīri vienmēr attur cilvēku no visa, kas var uzlabot viņa finansiālo stāvokli vai sagādāt viņam laimi.

Skatiet  praktiskus padomus, kā cīnīties pret enerģijas vampīriem. Šīs vienkāršās vadlīnijas dos jums priekšrocības pār šādiem cilvēkiem un palīdzēs bloķēt viņu negatīvismu, vienlaikus saglabājot savu veiksmi.

Leave a Comment