Enerģijas zādzība: kā saprast, ka kāds nozog jūsu veiksmi

Gandrīz katru dienu mēs sastopamies ar enerģijas vampīriem. Šie cilvēki nozog mūsu veiksmi, bet mēs to nepamanām. Eksperti pastāstīs, kā saprast, ka esat vampīrisma upuris.

Ir vismaz desmit cilvēku veidi, kuri var nozagt tavu enerģiju, veselību un veiksmi. Jūsu vidē var būt daudz šādu personu. Tie ir jāidentificē, lai tie nevarētu kaitēt jūsu enerģijai un nozagt jūsu panākumus.

Enerģētiskā vampīrisma upura sajūta

Vispirms jums ir jāizdomā, ko cilvēks jūt, kad tiek “aplaupīts”. Pirmkārt, viņš jūt, ka viņa veiksme ir kļuvusi mazāka . Iepriekš gan darbā, gan personīgajā dzīvē viss bija kārtībā, taču tagad katra kļūda kļūst teju liktenīga. Tik asa, bet ne vienmēr pamanāma pāreja nozīmē, ka kāds paņēma šīs personas veiksmi sev. Taču eksperti apliecina, ka veiksme vampīram nepaliks mūžīgi. Tad viņam būs jāsaskaras ar melno svītru.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: veltiet laiku sev, lai turpmāk nodrošinātu sevi ar veiksmi!

Lasi arī: 33 nelaimes: kā uz visiem laikiem atbrīvoties no melnās līnijas dzīvē!

Cilvēks pastāvīgi jūt, ka viņam nav spēka. Šī ir otrā svarīgākā pazīme, ka kāds barojas ar viņa enerģiju. Sabrukums notiek bez iemesla: cilvēks nav sācis ļaunprātīgi izmantot sliktos ieradumus, nav pārkāpis miega režīmu. Viņš vienkārši pēkšņi kļuva apjucis, noguris un negatīvāks. Tajā pašā laikā arī garastāvoklis ļoti cieš.

Veselības stāvoklis pasliktinās. Imunitāte samazinās, bieži sākas galvassāpes. Nereti parādās dīvainas neizskaidrojamas kaites vai atgriežas hroniskas saslimšanas.

Toksiskas personas uzvedība, kas zog enerģiju

Biežas un nepamatotas dāvanas. Šie cilvēki tādā veidā saista jūs ar sevi. Tas ir ļoti smalks gājiens. Ja jūti spēcīgu nepatiku pret kādu cilvēku, bet viņš tev dāvina mazas dāvaniņas, esi uzmanīgs: iespējams, tādā veidā viņš tevi padara par savu upuri.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment