Erotiskais horoskops janvārim – būs karsti!

 

sexinsnow

AUNS

Jums šajā mēnesī būs daudz vieglāk atrasties uz viena viļņa ar savu partneri, paredzēt viņa vēlmes, elpot vienā ritmā un izteikt savas sajūtas ar ķermeņa valodas palīdzību. Aizsiet acis ar zīda šalli un mīlēties?! Zvaigznes vedina domāt, ka tā varētu būt visnotaļ laba ideja! Ja Jūs jau esat attiecībās, tad vienkārši baudīsiet tuvību. Ja Jūs tikai nesen esat uzsākuši savu romānu, tad Jums vajadzētu pacensties nepazaudēt savu galvu tajā, jo šī kaisle var ļoti ātri pagaist.

 

VĒRSIS

Cik patīkami apzināties to, ka zināt, ko vēlaties, un pats galvenais – ka to arī iegūsiet! Janvāra zvaigznes pārliecinoši saglabās Jūsu libido ļoti augstā līmenī, bet Jūsu pragmatiskā daba ļaus Jums ļoti skaidri novērtēt attiecības un panākt to, ko patiešām vēlaties. Ja arī agrāk Jūsu pārī kaut kas traucēja iegūt seksuālo harmoniju, tad tagad Jums būs iespēja tikt galā ar jebkuru problēmu šajā ziņā. Ja Jūs esat savas otrās pusītes meklējumos, tad, iespējams, Jums būs iespēja nodibināt kādu draudzīgu savienību.

 

DVĪŅI

Kaut kas nogāja greizi?! Nekas traks – vienkārši Merkūrs pirmajā janvāra nedēļā atradīsies retrogādā, kas nozīmē to, ka neliels apjukums var rasties jebkurās attiecībās, taču tas viss, protams, ir labojams. Arī tad, ja ar laiku Jums vairs negribēsies turpināt esošo romānu, otrajā janvāra dekādē zvaigznes Jums būs sagatavojušas ne vienu vien aizraujošu alternatīvu. Starp citu, jutekliskā Venēra atradīsies tajā Jūsu horoskopa sektorā, kas atbild par darbu un lietišķajiem sakariem, kas nozīmē to, ka Jums var sākties pēkšņš romāns ar kādu no kolēģiem vai biznesa partneriem. Lai viss būtu tā, kā Jūs vēlaties, saglabājiet pārliecību.

 

VĒZIS

Izskatās, ka janvāra zvaigznes Jums mēģina nodrošināt tādus apstākļus, lai Jūs iemīlētos. Romantiskā tikšanās var Jūs pārsteigt jebkur – iespējams, ka iepazīsieties uz ielas vai arī kādā kūrortā, ja esat izlēmuši doties atpūsties! Šāds piedzīvojums var Jums sniegt neaizmirstamas emocijas, tomēr diez vai tas kļūs par sākumu nopietnām attiecībām. Ja Jūs jau esat attiecībās, tad pastāv iespēja, ka tās pāries pavisam jaunā līmenī.

 

LAUVA

Nesteidzīgais janvāra sākums radīs ideālu noskaņojumu tam, lai nodarbotos ar “lēnā stila” seksu. Jā, Jums ir ļoti izteikts temperaments, taču šajā mēnesī Jums gribēsies paslēpt savus nadziņus, ļaujoties savas otrās pusītes glāstiem – un arī tajā ir savs šarms un grācija! Ja Jūs esat partnera meklējumos, pastāv visas iespējas satikt kādu, kas liks Jums justies daudz drošāk.

 

JAUNAVA

Kas gan var būt labāk?! Gandrīz visu janvāri debesu mīlnieki – Marss un Venēra pavadīs tajā Jūsu horoskopa sektorā, kas atbild par romantiskajām attiecībām. Lai ko Jūs arī vēlētos mīlestībā un seksā, ticiet – zvaigznes Jums palīdzēs piepildīt jebkuras Jūsu fantāzijas. Šis mēnesis pilnīgi noteikti neder tam, lai pabūtu ar sevi vienatnē, nododoties saviem sapņiem. Satiecieties, flirtējiet, pavediniet – tam visam Jums dos enerģiju Merkūrs.

 

Lasi vēl: Lielais janvāra horoskops sievietēm – veiksme būs ar Jums!

SVARI

Jums šajā mēnesī priekšplānā izvirzīsies mīlestības un attiecību tēma, turklāt neatkarīgi no tā – esat attiecībās vai neesat. Visticamāk, runa neiet par pēkšņu kaisli, taču Jums vienkārši jābūt gataviem veltīt maksimālu uzmanību intīmās dabas jautājumiem. Ja Jūsu romāns ir pašā sākumā, tad Jums būs vajadzīgs laiks, lai labāk iepazītu partneri – gan ar vārdu palīdzību, gan fiziski. Nesteidzieties, rīkojieties ļoti izlēmīgi un mierīgi – tad arī viss būs labi!

 

SKORPIONS

Jums šis mēnesis pilnīgi noteikti iesāksies karsti – negaidītas vēlmes, tiekšanās pēc baudas un romantiskajiem piedzīvojumiem. Jūsu libido uzkurinās ugunīgais Marss, un apkārtējie to pilnīgi noteikti nevarēs nepamanīt. Ja Jūs esat sava partnera meklējumos, tad šajā mēnesī pastāv ļoti lielas izredzes uzsākt spilgtu romānu. Ja Jūs jau esat attiecībās, tad pacentieties nedaudz pasaudzēt savu partneri, jo Jūsu šarms šajā mēnesī var padarīt viņu greizsirdīgu. Lai izkliedētu visas šaubas, seksuālajā ziņā Jums vajadzētu uzņemties iniciatīvu.

 

STRĒLNIEKS

Izskatās, ka pirmajā janvāra nedēļā kāds mēģinās Jūs iesaistīt strīdā. Vaininieks būs retrogādā esošais Merkūrs, kas traucēs Jums adekvāti novērtēt Jūsu attiecības. Tas gan nozīmē arī to, ka nav jābrīnās par to, ja arī gultā Jums būs kādas nesaskaņas. Iespējams, Jūs satiksiet kādu senu paziņu, kas liks Jums atcerēties par kādu pagātnes romānu, bet varbūt arī par to, kas tad nenotika, taču šīs domas viennozīmīgi nav signāls tam, ka jāšķiras. Tas Jums vienkārši ļaus pārskatīt pagātni un izdarīt secinājumus.

 

MEŽĀZIS

Izskatās, ka Jums šajā mēnesī vajadzētu nedaudz atsvaidzināt savas sajūtas, jo decembra beigas bija visnotaļ saspringtas un uz kādu laiku Jums nācās aizmirst par savām vēlmēm. Lai no jauna uzlādētos, vislabāk būtu doties kādā ceļojumā – var gan divatā, gan arī vienatnē doties piedzīvojumu meklējumos! Pievērsiet uzmanību tiem notikumiem, kas sakritīs ar pilnmēnesi 12. janvārī – Mežāžiem tie var novest pie būtiskām izmaiņām privātajā dzīvē.

 

ŪDENSVĪRS

Pirmās janvāra dienas Jūs pavadīsiet vilinošās Venēras kompānijā, kas nozīmē to, ka gada sākums Jums būs visnotaļ iedvesmojošs. Izklaides, aizraušanās un jaunas iepazīšanās – viss Jums sniegs baudu un liks atbrīvoties jutekliskumam. Sākumā Jūs sapratīsiet, ka Jums kopā ir vienkārši labi pavadīt laiku un mīlētie, bet pēc tam tas var pārvērsties par kaut ko nopietnāku. Ja arī Jums ir kādas šaubas, tad 28. janvārī tās izzudīs. Ja arī šis romāns nebūs vainagojies panākumiem, ar vieglu sirdi atveraties jaunām attiecībām.

 

ZIVIS

Vai labs sekss var būt iemesls tam, lai turpinātu satikties?! Izskatās, ka šobrīd Jūs par to neesat pārliecinātas. Mīlestības planēta Venēra 4. janvārī pāriet Jūsu zīmē, padarot Jūsu šarmu neatvairāmu un nodrošinot Jums ļoti plašu pielūdzēju loku. Viss būs Jūsu rokās, taču tas, kurš centīsies iegūt visu Jūsu uzmanību, visticamāk, Jūs tikai nokaitinās. Tik labu zvaigžņu izvietojumu, protams, ir jāizmanto, lai sniegtu sev baudu un dziedētu brūces, kas radušās kaut kādu iepriekšējo ilūziju dēļ.

 

Leave a Comment