Katras zodiaka zīmes erotiskā prognoze maijam

AUNS

Saglabājot uzticību paša raksturam un izteiktajam temperamentam, maijā Auni līdz maksimuma realizēs savu impulsivitāti un mīlestību pret piedzīvojumiem. Jūsu libido šajā mēnesī būs ļoti augsts, un Jūs būsiet pilni entuziasma. Jūs būsiet tendēts uz dominēšanu, “sekss bez kompleksiem” – tuvāko nedēļu laikā šī noteikti var kļūt par Jūsu devīzi!

VĒRSIS

Izskatās, ka šajā mēnesī Vērši seksuālajā ziņā būs diezgan slinki, taču, ja runa iet par kādu konkrētu romānu, tad tur viņi noteikti izrādīs stūrgalvību un neatlaidību. Jūsu partnerim var likties, ka viņš tur vadības grožus savās rokās, taču tieši Jūs esat tie, kas noteiks to, kā attīstīsies Jūsu romāns. Jums gribas sajust pārliecību un stabilitāti, ko Jūs gribat sagaidīt arī no sava partnera. Gultā, tāpat kā privātajā dzīvē, Jums būs ļoti izteikta vēlme vadīt un lai sargās tas, kurš uzdrošināsies Jūsos izsaukt greizsirdību!

DVĪŅI

Dvīņi šajā mēnesī būs pilni enerģijas un atjautības, Jūsu zinātkārais skatiens var tikt vērsts jebkurā virzienā, Jūsu simpātijas būs vieglas un spontānas, tāpēc nebrīnieties, ja šis flirts dos iemeslu baumām un Jūsu intīmās dzīves detaļas kļūs zināmas kādam vēl. Visvairāk Jūs baidāties no garlaicības, tāpēc seksuālais maija horoskops iesaka Jūsu partnerim piesprādzēt drošības jostas un gatavoties trakām sacensībām!

VĒZIS

Jūs rūpēsieties, lai Jūsu partneris jūtas labi un komfortabli. Jūs lielu nozīmi piešķirsiet intīmajai atmosfērai, Jums gribēsies aizsargāt savu partneri, bet vēl labāk – nozust kopā ar viņu kādā paradīzes nostūrī. Šajā periodā Jums vispiemērotākā ir lotosa poza – sēžot ar sejām viens otram pretī, Jūs klusi šūpojaties baudas viļņos!

LAUVA

Spilgtās maija krāsas Jūsos pamodinās kaisli pret teatrāliem efektiem – Jūsu partneri noteikti gaida satriecoši pārdzīvojumi, bet Jūsu kaimiņus – ne mazāk iespaidīgi skaņu efekti. Lai sajūtas pastiprinātu vēl vairāk, var pat ieslēgt kameru – tikai parūpējieties par to, lai šis ieraksts nenonāktu svešās rokās!

JAUNAVA

Kamēr vēl dāsnais Jupiters pavada pēdējos mēnešus zem Jūsu zīmes, nekautrējieties izmantot viņa dāsnumu, kas palīdzēs mīkstināt Jūsu pragmatisko raksturu, pedantisko garu, dzelžaino loģiku un noslieci uz perfekcionismu, tai skaitā arī attiecībā uz pretējo dzimumu. “Netīrās spēles” ir vienīgais, kas Jums šobrīd noteikti neder, visā pārējā kāds no Jūsu pielūdzējiem var iegūt fantastisku iespēju, par kuru nespēs beigt sapņot līdz pat šīs vasaras beigām.

SVARI

Jūs šobrīd esat ļoti atvērti jaunām attiecībām. Šajā faktā slēpjas viss Jūsu spēks un arī vājums. Jūs cenšaties ieņemt galveno pozīciju, lai būtu pilnībā pārliecināti tajā, ka Jūsu partneris domā un rūpējas tikai par Jums. Jums gribas, lai Jūsu apskāvienos viņš saņem baudu, bet pēc tam Jūs gaidāt saņemt pateicības vārdus. Pacentieties neaizmirst, ka komplimenti ir patīkami tieši līdz tam brīdim, kamēr tie nav pārvērtušies glaimos!

SKORPIONS

No vienas puses Jūs šobrīd esat ļoti jūtīgi, no otras – apveltīti ar drosmīgu neatkarību un spēju realizēt vispārdrošākās gultas fantāzijas. Šis mēnesis Jums solās būt ļoti seksuāls – Jūsu iztēle ir ļoti izteikta, libido ļoti dinamisks un reizēm Jūs arī nekautrējaties nedaudz manipulēt ar savu partneri, tomēr centieties neriskējiet – viņš var to pamanīt un iziet no Jūsu kontroles!

STRĒLNIEKS

Izskatās, ka šajā mēnesī Jums gan tiešā, gan pārnestā nozīmē ir tieksme vilkt pār sevi segu, jo gultā Jūs aizņems baudas sniegšana pašiem sev. Šāda pozīcija liecina par Jūsu neatkarību no partnera, taču šai priekšrocībai ir arī savā negatīvā puse. Jā, iekšēji Jūs jūtaties pilnīgi brīvi un neriskējiet nokļūt mīlas verdzībā, taču Jums būs visai sarežģīti kliedēt sava partnera šaubas, kurš var domāt, ka Jums ir vēl kāds!

MEŽĀZIS

Misionāru – tas ne tikai ir pašas populārākās seksa pozas nosaukums, bet arī Jūsu šī mēneša seksuālais kredo. Jūs būsiet uzticami un izturēsieties pret savu partneri ar lielu uzmanību. Uz randiņu Jūs noteikti neiesiet bez prezervatīva, bet tad, kad ļausiet sev pa īstam atslābināties, apturēt Jūs jau vairs nebūs iespējams. Ko gan te vēl var pielikt?! Pie tādas attieksmes pret seksu orgasms Jums ir garantēts!

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri šajā mēnesī ir gatavā “Kamasutra” darbībā. Jums tiek rekomendēta jebkura seksuālā prakse, kuru Jūs vēl neesat mēģinājuši, un Jūs sāksiet domāt, kurš var Jums piedāvāt pašus negaidītākos variantus. Iespējams, ka satraucošais maija vējiņš atgādinās Jums par kādu no Jūsu pirmajiem erotiskajiem eksperimentiem, par kuriem Jūs šodien domāsiet ar smaidu uz lūpām un mēģināsiet atsvaidzināt šīs sajūtas!

ZIVIS

Šajā mēnesī Zivis ir īpaši jūtīgas un romantiskas. Jums gribēsies mīlēties, primitīvs sekss Jūs neinteresēs. Šobrīd Jums vispiemērotākā varētu būt karotīšu poza, kas ir tiekšanās ieņemt otra cilvēka pozu. Visvairāk Jūs uzbudinās tieši nianses – ādas pieskārieni, Jūsu partnera matu smarža. Laiku pa laikam Jūs burtiski pilnībā aiziesiet no realitātes, kas ir vēl labāk, jo no tā Jūsu žesti kļūs vēl seksuālāki.

 

Leave a Comment