“Es ienīstu” un vēl dažas frāzes un vārdi, kas atņem laimīgu nākotni

“Neveiksminieks”

Jebkura vārda forma, ieskaitot “neveiksminieks”, ir ļoti bīstama. Ja nevēlaties sagādāt sev nepatikšanas un sarežģītā situācijā palikt ar veiksmi kabatā, jums steidzami jāatbrīvojas no šo vārdu un visu to atvasinājumu lietošanas. Nav svarīgi, vai tu to saki par sevi vai par kādu citu – tu vienalga zaudēsi laimes labvēlību.

Lasi arī: Kā kļūt par miljonāru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi: šie padomi jau ir palīdzējuši daudziem palielināt ienākumus

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada jūlijam no Andželas Pērlas: atbildīgs mēnesis, nezaudējiet modrību!

“Nekad”

Vēl viens bīstams vārds, kas var jūs novest pie maldiem, atņemt veiksmi un neļaut sasniegt izvirzītos mērķus. “Nekad” ir enkurvārds, kas padara to tā, ka jūs nevarat sākt kaut ko darīt, jūs nevarat likt sev strādāt. Visu laiku ceļā jūs saskaraties ar kādām grūtībām, un jūsu galvā pastāvīgi mīt doma “Es to nevaru izdarīt”.

“Es gribētu jūsu problēmas”

Briesmīga frāze, kuru nekādā gadījumā nedrīkst teikt. Ja nevēlaties, lai citu cilvēku problēmas patiešām kļūtu par jūsu problēmām, tad iemācieties neizrunāt šo bīstamo frāzi. Jums noteikti nav vajadzīgas citu cilvēku problēmas – ne tagad, ne vēlāk.

Eksperti runāja par  maģiskām frāzēm, kas piesaista laimi. Centieties tos pateikt pēc iespējas biežāk. Ļoti drīz jūs pamanīsit, ka jūsu dzīve ir sākusi mainīties uz labo pusi. Pasakiet kaut ko laipnu un motivējošu cilvēkiem un sev. Tas ir tā vērts.

Leave a Comment