Es izmēģināju pildītus kabačus klostera stilā, jo šīs ir labākās vakariņas vasarā

2.Tagad, pirmkārt, sasmalciniet sīpolu un sarīvējiet burkānus uz rupjās rīves.

Sīpolus un burkānus apcep saulespuķu eļļā (mūsu gadījumā mēs izmantojam multivāres katlu). Neaizmirstiet pievienot dārzeņiem piparus.

3. Pievienojiet kausēto sieru apceptajiem dārzeņiem un samaisiet.

Pievienojiet arī iepriekš vārītus rīsus un sviestu. Labi samaisiet un vienkārši pārklājiet ar vāku.

4.Atsevišķi sasmalciniet zaļumus un asos sarkanos piparus. Šeit varat pievienot arī jebkuras garšvielas, kas jums patīk.

Tagad pievienojiet to visu rīsu pildījumam. Neaizmirstiet maisīt līdz vienmērīgai masai.

Šajā posmā varat nogaršot pildījumu (var būt nepieciešams pievienot nedaudz sāls). Pārlieciet pildījumu atsevišķā traukā.

5.Kabačus sagriež unikālās “mucās”. Pēc tam izņem vidu, malās atstājot apmēram 0,5 centimetrus. Jūs varat atstāt vienā pusē apakšu, bet šajā gadījumā jums būs jāpavada vairāk laika kabaču sagatavošanai.

Lasi vēl: Mēness naudas kalendārs 2024. gada augustam: pieņemiet pareizās izvēles, lai nezaudētu!

6.Smalki sagriež pusi kabaču iekšpuses un pievieno rīsu pildījumam. Tagad piepildiet “mucas” ar pildījumu.

Pildītos kabačus liek multivāres katlā, pievieno 50–100 ml ūdens un sautē 25 minūtes, līdz tie ir mīksti.

Starp citu, ūdens vietā pirms gatavošanas pēdējā posma varat pievienot pāris karotes saldā krējuma vai ieliet nedaudz tomātu sulas vai tomātu pastas. Jo vairāk šķidruma pievienosiet, jo vairāk mērces iegūsiet.

Šie ceptie pildītie kabači izrādās ļoti ēstgribu rosinoši un garšīgi smaržo. Turklāt jūs varat tos pildīt ar gandrīz jebko, tāpēc nepieciešamie produkti noteikti būs pa rokai. Labu apetīti!