Esības tukšums: 6 iemesli, kāpēc cilvēki pazūd dzīvē

Iemesls numur 4: laimes atlikšana uz vēlāku laiku. Cik bieži mēs sakām sev:  “Atliek būt nedaudz pacietīgam, un mēs būsim laimīgi.” Katram ir savi nosacījumi laimes sasniegšanai: kāds pārliecina sevi, ka būs laimīgs, ja iegūs jaunu darbu, kāds ir pārliecināts, ka laime nāks līdz ar pārcelšanos, un citi, ka laime viņus mīlestībā noteikti pārņems. Bet tas nedarbojas. Laime ir tas, kas ir šeit un tagad.

Lasi arī: Kā piesaistīt bagātību ar finanšu spilvenu: krājam naudu pareizi

Lasi arī: Izvēlies ciparu un uzzini no kā būtu jābaidās un jāizvairās tuvākajā nākotnē

Iemesls numur 5: mērķu trūkums. Galvenais iekšēja tukšuma cēlonis ir personīgo mērķu trūkums. Kad dzīvē tiek izpildīti visi sabiedrības uzliktie uzdevumi un netiek uzlikti personīgie, rodas dezorientācijas un tukšuma sajūta. Ir svarīgi, lai jums būtu dzīves plāns, lai jūs neietu riņķos. Ieskatieties dziļāk sevī un atrodiet savu nozīmi.

Iemesls numur 6: “strīdas” ar Visumu. Mēs, nemanot, strīdamies ar Visumu. Kad mums ir grūti laiki, mēs zemapziņā vainojam ārējos spēkus savās neveiksmēs. Šādas apsūdzības var būt ļoti spēcīgas, jo tās izraisa spēcīgas destruktīvas emocijas – tādas kā skumjas, dusmas, zaudējumi, sāpes, nemiers. Kad jūsu dvēsele sāp un cieš, tās izstarotā enerģija iekļūst ārpasaulē un sazinās ar Visumu.

Patiesībā katra dzīves problēma ir tikai ilūzija. Mēs nevaram pazaudēt to, kas patiešām ir dārgs, mēs varam pazaudēt tikai to, kas ir iluzors, īslaicīgs un kas traucē iet mūsu likteņa ceļu . Tāpēc, lai nepazustu dzīvē, eksperti iesaka meklēt sevi šajā pasaulē, starp vidi, savās unikālajās īpašībās un iezīmēs. Galu galā tas, kurš meklē, vienmēr atrod.

Leave a Comment