Miega numeroloģija: ko nozīmē skaitļi, ko redzam sapņos

Ja jūs sapņojat par noteiktu skaitu, jūs vienmēr varat saņemt šī sapņa atšifrējumu no numerologiem. Pēc ekspertu domām, jebkurš skaitlis var nozīmēt kaut ko svarīgu.

Daudzi cilvēki gaida pravietiskus sapņus, lai uzzinātu, vai viņi ir uz pareizā ceļa vai nē. Izrādās, ka šajā ziņā skaitļi var noderēt. Mēģiniet iegaumēt vai pierakstīt skaitļus, ko redzat savos sapņos. Viņi var daudz pastāstīt.

Kuri skaitļi ir ļoti svarīgi

Numeroloģija nodarbojas tikai ar skaitļiem diapazonā no 1 līdz 9. Tas nozīmē, ka, ja sapnī redzējāt kaut ko vairāk nekā Deviņi, tad pirms skaitļa atšifrēšanas jums vajadzētu veikt vienkāršus aprēķinus.

Lasi arī: Esības tukšums: 6 iemesli, kāpēc cilvēki pazūd dzīvē

Lasi arī: Kā piesaistīt bagātību ar finanšu spilvenu: krājam naudu pareizi

Piemēram, jūs redzējāt skaitli 12. Jums ir jāsaskaita skaitļi, kas to veido kopā. 1+2=3. Izrādās, ka šajā sapnī Visums ar trijotnes palīdzību mēģināja jums kaut ko pateikt. Atcerieties, ka jums ir jāpievieno skaitļi, līdz iegūstat skaitli no 1 līdz 9. Piemēram, ja jūs sapņojat par trim septītniekiem, tad 7+7+7=21. cipari jāpievieno vēlreiz. 2+1=3.

Skaitļu atšifrēšana

Viens . Ikvienam, kurš sapnī redzēja Vienīgo, ieteicams atrasties pēc iespējas tuvāk radiem, draugiem un dvēseles radiniekiem. Tuvi cilvēki būs veiksmes un iedvesmas avots. Vienība var arī nozīmēt, ka svarīgi lēmumi, kas pieņemti nesen, ir pareizi.

Divi . Kad sapnī parādās cipars 2, tas nozīmē, ka ir laiks uzmanīties no cilvēkiem. Vajag būt vientulībā, atpūsties no visa. Nākamās dienas var būt satraukuma pilnas. Iespējamas dilemmas, dīvaina apstākļu kombinācija, nodevības. Divnieks sapnī var liecināt, ka kāds uz tevi ir ļoti greizsirdīgs.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment