Kā piesaistīt bagātību ar finanšu spilvenu: krājam naudu pareizi

Katram cilvēkam ir nepieciešami finansiāli panākumi. Bagātību var piesaistīt ar finanšu spilvenu. Ja iemācīsieties pareizi ietaupīt naudu, jūs varat būtiski uzlabot savu situāciju.

Finansiālajai stabilitātei un veiksmei ir lietderīgi izmantot naudas talismanus, sekot līdzi  finanšu prognozēm, bet daudz svarīgāk ir pašiem parūpēties par savu nākotni. Skaidras naudas spilvens šajā ziņā būs vienkārši neaizvietojams.

Kas ir finanšu spilvens

Finanšu drošības spilvens ir noteikta naudas summa, kas atrodas bankas kontā vai mājās skaidrā naudā un kuru nevar iztērēt. Tā ir nauda, ​​kas tiek glabāta rezervē, lai avārijas gadījumā to varētu izmantot. Piemēram, ja cilvēks saslimst vai zaudē darbu, šī nauda palīdzēs nomaksāt hipotēku vai arī jūs varat nodzīvot pāris mēnešus.

Psihologi atzīmē, ka finanšu spilvens ir stabilitātes un miera garantija. Mierīgums noved pie tā, ka cilvēks mazāk uztraucas par naudu. Uzņēmējs, kuram ir finanšu spilvens, mazāk uztrauksies par pārdošanas apjomu samazināšanos. Šī atliktā nauda ir vajadzīga, lai problēmu gadījumā nevajadzētu aizņemties vai badoties.

Kā finanšu spilvens palīdz piesaistīt veiksmi

Lai saprastu, kā finanšu spilvens vairo veiksmi, ir svarīgi saprast, kā tas ietekmē cilvēka stāvokli un enerģiju. Mierīgums un pārliecība par nākotni stiprina enerģētisko fonu. Mazāk raižu, labāks miegs, paaugstināta produktivitāte. Izrādās, ka ar drošības spilvenu cilvēki kļūst veiksmīgāki.

Bet pārliecība nav viss. Kad mēs uztraucamies par naudu, mūsu biolauks tiek iznīcināts. Parādās slimības un kaites, sabrūk saziņa ar Visuma pārpilnības centru, pievilkšanās likums pārstāj darboties .

Lasi arī: Izvēlies ciparu un uzzini no kā būtu jābaidās un jāizvairās tuvākajā nākotnē

Lasi arī: Kas tu esi no pasakas “Alise Brīnumzemē” saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Ar katru atlikto rubli cilvēks saprot, ka tuvojas savam sapnim. Pats galvenais, lai spilvens būtu pastāvīgs un tajā paliktu nauda.

Eksperti iesaka izveidot divus kontus vai ietaupīt naudu divās “kaudzēs”: viens ir neaizskarams spilvens, bet otrs ir nauda sapnim. Tas noderēs tiem, kas vēlas sevi pasargāt un tajā pašā laikā ietaupīt kam svarīgam. Finanšu veiksme mīl taupīgus cilvēkus, tāpēc viņi vienmēr kļūst tikai bagātāki.

Kā ietaupīt naudu

Ir daudz veidu, kā iemācīties ietaupīt. Piemēram, ja jūs patiešām vēlaties kaut ko nopirkt, tad mēģiniet pagaidīt trīs dienas. Ja jūsu domas šajā laikā nemainās, iegādājieties to. Ja pārdomājat, nolieciet visu vai daļu no drošības spilvena. Tas ir ļoti labs veids tērētājam. Sanākušie var vienkārši izlemt, kādu summu nesāpīgi atlicināt katru nedēļu vai katru mēnesi.

Lai palielinātu finansiālo veiksmi, jums nevajadzētu vienkārši nosūtīt naudu uz kontu vai krājkasīti, bet no tā izveidot vienkāršu rituālu. Piemēram, katru reizi pēc noteiktas summas ietaupīšanas jāsaka šādi vārdi: “Kāds ņem, kāds dod. Taupīgais pērk, taupīgais pārdod. Ja jūsu drošības spilvens tiek glabāts noteiktā vietā, nevis bankas kontā, jums šī vieta ir pareizi jāsakārto. Pirmkārt, tam jābūt ārpus redzesloka. Otrkārt, noderēs blakus novietot kādu finanšu talismanu: turmalīna akmeni vai sarkanu lentīti.

Finanšu spilvens palīdz cīnīties ar  negatīvām vīrusu programmām. Pateicoties tās klātbūtnei, cilvēks kļūst stiprāks, pašpārliecinātāks. Noteikti mēģiniet izveidot sev šādu ārkārtas rezervi, lai nebaidītos no krīzēm un problēmām.

Leave a Comment