Esības tukšums: 6 iemesli, kāpēc cilvēki pazūd dzīvē

Krīzes dzīvē, smagi zaudējumi, šķiršanās, problēmas – tas viss var tevi novest pie maldiem. Atgriezties pie sevis var būt grūti, taču, ja prātīgi novērtēsit 6 iemeslus, kas mūs neļauj spēles ilūzijā, jums būs vieglāk atrast pareizo ceļu.

Ikvienam cilvēkam ir jāzina iemesli, kāpēc viņš riskē pazust dzīvē. Mūsu ceļš ved cauri daudziem šķēršļiem, un stiprs ir tas, kurš spēj pārvarēt visas likstas un nenovirzīties no pareizā ceļa. Ir svarīgi noteikt sev iemeslus, noteikt pagrieziena punktu, kas var atņemt dzīves jēgu un ienirt esības tukšumā.

Iemesls numur 1: pārpratums par sevi un savu vietu dzīvē. Godīgi sakot, daži cilvēki sevi pazīst. Mūs reti interesē sarežģīti garīgi jautājumi, kad dzīve rit uz pareizā ceļa. Jautājumi parādās tikai tad, kad notiek kas nepatīkams. Un būtībā jautājumi ir: “Kāpēc ar mani tas notika?”, “Par ko es esmu vainīgs?”. Bet tie ir nepareizi jautājumi: tie nepalīdzēs sakārtot savu dzīvi un izkļūt no krīzes. Ir jāiemācās nodalīt to, kas ir svarīgs un kas ir virspusējs. Iepazīstiet  savas personības noslēpumus , analizējiet iekšējās problēmas un saprotiet, kāpēc ienācāt šajā dzīvē.

Lasi arī: Kā piesaistīt bagātību ar finanšu spilvenu: krājam naudu pareizi

Lasi arī: Izvēlies ciparu un uzzini no kā būtu jābaidās un jāizvairās tuvākajā nākotnē

Iemesls numur 2: citu cilvēku ideāli. Kad dzīvojam pēc inerces un ignorējam dvēseles vajadzības, dzīve sāk sekot citu cilvēku scenārijiem un uzstādījumiem. Ja sabiedrības ietekmētam cilvēkam trūkst gara un apņēmības pretoties, viņš sāk ievērot uzspiestos noteikumus, dzīvot nevis savu, bet svešo dzīvi. Un tas ļoti mazina enerģiju un atņem iekšējo enerģiju.

Iemesls numur 3: atkarība no sociālajiem medijiem. Sociālajiem tīkliem ir postoša ietekme uz cilvēku psihi un enerģiju. Satriecoši salda dzīves pārraide no viedtālruņa ekrāna izraisa negatīvas emocijas un rezultātā nospiež cilvēku depresijā. Mēs esam tik sakārtoti, ka instinktīvi salīdzinām sevi ar citiem, un, ja krāsainas un priecīgas citu cilvēku fotogrāfijas darbojas kā paraugs, tas liek mums justies šausmīgai neapmierinātībai ar sevi un savu dzīvi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment