Fen Šui eksperts atklāj, kas var izraisīt Vese***as problēmas jūsu mājās

Smaga lustra, sijas virs gultas un plīts, kas uzstādīta pie izlietnes, var negatīvi ietekmēt mājas iedzīvotāju veselību.

Par to pastāstīja Fen Šui meistare Tatjana Chodrona.

Pēc eksperta domām, ūdens avots pie gultas ir pilns ar uroģenitālās sistēmas slimību attīstību . Turklāt pat pēc pēdējās maiņas šis stāvoklis var turpināties ilgu laiku. Lai izvairītos no problēmām, gultas vai dīvāna tuvumā nedrīkst atrasties ūdens avoti. Jo īpaši vannas istaba, siena, pa kuru iet ūdens caurules, vai akvārijs. Īpaši tas attiecas uz gultas galvgali, atzīmēja eksperts.

Lasi arī: Kā kļūt par miljonāru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi: šie padomi jau ir palīdzējuši daudziem palielināt ienākumus

Lasi arī: Izturības vērtējums saskaņā ar zvaigžņu zīmi: uzzini, kurš ir visizturīgākais stresa ziņā

Tāpat virs gultas nevajadzētu uzstādīt smagas lustras . It īpaši, ja tiem ir asas formas vai lejupvērstas detaļas. Kopumā virs gultas nav vēlami jebkādi smagi priekšmeti, ieskaitot mākslīgās sijas. Smagie priekšmeti virs gultas ietekmē arī zemapziņu. To dēļ iedzīvotāji pastāvīgi jutīsies nomākti, atzīmēja speciāliste. Viņasprāt, virs gultas vislabāk ir uzstādīt prožektorus vai lampas plākšņu veidā. Kopumā guļamistabā var izmantot nelielas gludu formu lustras ar ragiem, kas vērsti uz augšu, lai enerģija no tām celtos augšup un neradītu spiedienu uz mājsaimniecību.
Arī atpūtas telpā nedrīkst dominēt koši zaļš . Viņam piemīt uzmundrinoša enerģija. Ja dienas laikā tas var būt izdevīgi, tad naktī tas palielinās bezmiega risku.

Turklāt kļūdas virtuves iekārtojumā noved pie Vese***as problēmām, stāsta fen šui meistare.

Kas attiecas uz absolūti visām telpām, tad tajās nevajadzētu turēt daudz dzīvo augu . Tie bloķē saules gaismu, un tumsa izraisa letarģiju un depresiju. Turklāt augi naktī uzņem skābekli, secināja eksperts.

Leave a Comment