5 triki, kas palīdzēs pasargāt sevi no negatīvisma bez talismaniem un rituāliem

Negatīvās enerģijas avoti var būt notikumi, cilvēki, domas, vietas un objekti. Ir daudzi talismani, kas nodrošina pasīvu aizsardzību pret visu ienākošo negatīvo, taču jūs vienmēr varat izmantot noderīgus padomus, kas palīdzēs izveidot aizsardzību, neizmantojot burvju priekšmetus.

Atpūta

Jo vairāk noguris cilvēks, jo grūtāk viņam ir stāties pretī problēmām un apkārtējiem ļaunajiem toksiskajiem cilvēkiem. Svarīgs triks ir nevis atpūsties, kad esi jau noguris, bet gan atpūsties katru dienu, novēršot enerģijas samazināšanos un noguruma sajūtas parādīšanos. Ja esat smagi strādājis, bet nejūtaties noguris, tas nenozīmē, ka tā nav. Viņi ir tur, jūs vienkārši to nejūtat. Ja jūs atpūšaties pēc grūtām dienām, jūsu pasīvā aizsardzība būs ļoti augsta, neizmantojot talismanus un ar tiem saistītos rituālus.

Koncentrējieties uz labo

Ir ļoti grūti koncentrēties uz pozitīvo, ja dzīvē notiek daudz nepatikšanas. Tas nedarbosies, lai izlabotu savu apziņu un domas, vai arī tas darbosies, bet ļoti lēni. Vienmēr var izmantot vienu vienkāršu triku – pirms gulētiešanas centies pierakstīt visu labo, kas ar tevi noticis dienas laikā. Pierakstiet to nevis failā datorā, bet vēlams tieši uz papīra ar pildspalvu vai zīmuli. Jūs varat arī runāt par šo dvēseles radinieku, ja, protams, jūsu mīļotais cilvēks prot un vēlas jūs uzklausīt. Pārrunājiet vai pierakstiet visas labās lietas, lai naktī varētu labāk atpūsties. No rīta arī tavas domas ar šo ieradumu būs radošākas un patīkamākas.

Lasi arī: Kā kļūt par miljonāru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi: šie padomi jau ir palīdzējuši daudziem palielināt ienākumus

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada jūlijam no Andželas Pērlas: atbildīgs mēnesis, nezaudējiet modrību!

Runā labus vārdus

Kā jūs zināt, mūsu domas ir materiālas. Runājot par vārdiem, tie ir divtik materiāli. Tā nenotiek, ka cilvēks pastāvīgi izrunā kaut ko sliktu, bet veiksme viņu tomēr pavadīja. Centieties nevienam nenovēlēt ļaunu un neizrunāt vārdus, kas atbaida veiksmi. Tā vietā uzziniet par tiem vārdiem, kas, gluži pretēji, palīdzēs jums kļūt laimīgam un piesaistīt visu labo. Atcerieties, ka jo vairāk labu vārdu jūs sakāt, jo vairāk jums dzīvē veiksies, kā arī mazāk negatīvisma apkārt.

Pateikties

Paldies Visumam, liktenim un Dievam par visu labo, kas ar jums notiek. Jā, dažreiz mēs esam pārliecināti, ka liktenis mums nav palīdzējis, bet mēs paši darījām visu iespējamo, lai būtu tur, kur esam tagad. Neskatoties uz to, Visums joprojām dod mums spēku un ticību, tāpēc jums vismaz reizēm jāpateicas sev par visu, kas jums ir. Tas pats attiecas uz cilvēkiem. Kad jūs sakāt “paldies” citam cilvēkam par viņa laipnību, jūs to sakāt ne tikai viņam, bet arī Visumam.

Izvairieties no sliktiem cilvēkiem

Ir ārkārtīgi grūti pasargāt sevi no negatīvisma, ja tevi ieskauj cilvēki, kas to izstaro. Ja kāds tevi satrauc, satraucas, uztraucas un nodarbojas ar pašrakšanu, tad skaidrs, ka no tādiem cilvēkiem jātiek vaļā. Ja atrodi sevī spēku. lai to izdarītu, jūsu dzīve mainīsies uz labo pusi un diezgan ātri.

Protams, lai visas sliktās lietas tavā dzīvē nekavētos, ir jāatceras par garīgajām praksēm un, vēl svarīgāk, jādara labi darbi. Tas ievērojami uzlabos tavu karmu un palīdzēs izvairīties no visa sliktā. Eksperti novēl jums tikai patīkamas, gaišas un pozitīvas dienas.

Leave a Comment