Finanšu horoskops nedēļai: 16. – 22.aprīlis – problēmas nesnauž

Dvīņi

Dvīņiem ātri izpildīt savus sapņus, tagad neizdosies, neskatoties uz to, ka Saule kļūs nedaudz vājāka. Saturna atpakaļgaitas kustības dēļ jūsu pasaules uzskats sāks mainīties, un tas ir daudz spēcīgāks nekā citām Zodiaka zīmēm. Plutons tikai sāks pārvietoties atpakaļ, tāpēc tas jums nekādi neietekmēs. Merkurs Aunā ir stabils, tāpēc jums ir jābūt apmierinātiem ar mazo. Jūs varat droši doties uz biznesa vai izklaides braucieniem. Finanses būtu jāpārvalda uzmanīgi vai jāpārvieto uz citu cilvēku pleciem. Uzticieties saviem ciešajiem cilvēkiem jautājumos, kas saistīti ar uzņēmējdarbību.

Lasi arī: Latvijas Riepu apsaimniekošanas asociācijas biedri šogad bez maksas savāks un pārstrādās 1000 tonnu nolietoto riepu

Vēzis

Jūsu sapņi tagad būs ļoti svarīgi. Tie palīdzēs prognozēt nākotni finanšu jomā. Nelielām detaļām būs ļoti nopietna ietekme uz jūsu dzīvi, tāpēc jums tās nevajadzētu laist garām. Pastāv finansiālas grūtības un nopietni naudas zaudējumi. Uzmanieties, lai lēmumi netiktu balstīti tikai uz emocijām. To var izmantot apkārtējie ienaidnieki un pretinieki. Mēģiniet atrast kaut ko, kas jums patīk, kādu nodarbošanos vai hobiju, kas palīdzēs jums ilgu laiku aizrauties. Kompromisi tagad – nav labākais veids, kā laime, bet karš, iet uz visiem pēc kārtas, arī nav risinājums.

Lauva

Parādiet cilvēkiem savu vēlmi sadarboties. Šī būs laba darba nedēļa, lai apvienotu centienus. Darbs komandā dos jums daudz pozitīvu emociju, iemācīsieties paciest citu cilvēku trūkumus un labāk redzēt sevi. Šīs nedēļas otrajā pusē jūs varēsiet pārvarēt vilšanos sevī, jo Saule nedaudz vājinās saķeri sakarā ar pāreju uz Vērša zīmi. Spēcīgs Mēness nedēļas sākumā nedaudz aizēnos Saules enerģiju, tādēļ visos apkārt esošajos notikumos var būt slepenu pieskaņu elements, slēpta nozīme. Saglabājiet piesardzīgu dzīvesveidu un netērējiet savu naudu. Varbūt jums būs neatvairāms estētiskais prieks. Jūsu liktenis var mainīties.

Jaunava

Jaunavām nav jāuzskaita nauda vispār. Labāk ir nedaudz abstraktēties no visa, kas saistīts ar dokumentiem, naudu, biznesa jautājumiem un uzdevumiem. Koncentrējieties uz mācīšanos, zināšanu apgūšanu. Būtu jāatbrīvojas no negatīvās enerģijas, kas jums krājās nedēļām un mēnešiem. Lai to izdarītu, sāciet nodarboties ar sportu vai veikt kaut ko būtisku: atzīties mīlestībā personai, kas jums patīk, vai arī tērēt naudu dažām jaukām lietām. Dzīves finanšu sastāvdaļa jums tagad ir ļoti svarīga, jo jūsu nākotne būs atkarīga no tā. Vai bizness, bet ne darba ņēmēji.

Lasi arī: Deinstitucionalizācija: bērnam vajag ģimeni

Svari

Svariem būs jānovērtē apkārtējo cilvēku temperaments nevis ar viņu rīcību, bet ar reakciju uz jūsu darbībām un vārdiem. Tas nenozīmē, ka jums ir nepieciešams izaicināt cilvēkus pret negatīvu. Vienkārši mēģiniet neteikt pārāk daudz un nepareizi neizturieties. Šajā nedēļā finanšu jautājumi tiek risināti ar skaidru galvu. Ja jūs ļausiet savām emocijām izlemt par sevi, tad laime tev pilnīgi netiks. Uzmanieties ar savu intuīciju šajās septiņās dienās, bet ne vienmēr paļaujieties uz sesto sajūtu. Domājiet, novērtējiet, atrisiniet problēmas, bet neesiet pārmērīgi vieglprātīgi. Saule joprojām ir briesmas jums.

Skorpions

Jums nav jāzina savs liktenis. Nākotne nav svarīga, jo tagad tikai tagadnei ir īpaša loma. Marss Mežāzī, joprojām ir spēcīgs, tādēļ nebūs grūti apkarot netaisnību un negatīvismu. Jūsu gribasspēks pieaugs, tāpēc neatsakieties no tā, ko jūs vēlējāties darīt agrāk. Aizsargājiet vājos un palīdziet tiem, kuriem tas patiešām ir vajadzīgs. Jums izdosies iet caur uguni un ūdeni, bet ar vara caurulēm var rasties problēma, jo tīrība tiks nostiprināta visu septiņu dienu laikā. Saglabājiet savu lepnumu un pārliecību par sevi.

Strēlnieks

Strēlnieki ir unikāli, jo viņiem nav vajadzīga motivācija. Šonedēļ īpašām zīmēm būs naudas zīmes. Jebkādas mazas lietas, kas notiks tev apkārt, izrādīsies diezgan svarīgas. Darbs kļūs efektīvāks, ja visur viss būs pieskaņots radošai pieejai. Jūsu individualitāte tagad palielināsies tikai tāpēc, ka Saturns būs atpakaļejošs. Tas nozīmē, ka šonedēļ ir nepieciešams sākt kaut ko ļoti svarīgu. Jūsu pasaules uzskats mainīsies, tāpēc neuztraucieties, ja jūsu domas iet citā virzienā. Dinamika dos jums labumu ilgtermiņā.

Lasi arī: Leonam Krivānam – 80

Mežāzis

Pievilināt veiksmi, jums palīdzēs tikai skaidrs saprāts. Mēness tagad ir spēcīgs, tāpēc neuzņemieties risku un rīkojieties apdomīgi. Jums var būt garastāvokļa svārstības, vēlme visu atmest. Impulsivitāte ir jūsu laimes galvenais ienaidnieks. Naudai nepatīk pārsteidzoši lēmumi šādos laikos, jo Venēra tagad ir spēcīga un bīstama. Jebkurš trūkums var būt lāsts nākamajās dienās. Mainiet situāciju, ja jums ir šāda iespēja, doties iepirkties, nopirkt kaut ko labu sev un savai ģimenei.

Ūdensvīrs

Izmaiņas, neatlaidība un darbs palīdzēs jums uzlabot savu dzīvi. Neaktivitāte kļūs par vissliktāko ienaidnieku jebkuram jūsu Zodiaka zīmes pārstāvim. Nevērsieties pie sabiedrības viedokļa par savām darbībām. Jūs sekojat tikai saviem mērķiem, bet nevēlaties iepatikties visiem un katram. Izlīgums un atriebība nepalīdzēs jums gūt panākumus, taču savtīgums būs noderīgs, it īpaši nedēļas beigās, kad Saule ir mazliet vājināta, un Saturns kļūst reverss. Plutona atgriezeniskā kustība ir svarīgs fakts jums, jo svētdien jums būs nepieciešams pavadīt vairāk laika starp cilvēkiem.

Zivis

Naudai nepatīk alkatība, it īpaši, ja tā ir mantota sīka un nepamatota. Spēcīgs Mēness palīdzēs jums tikt galā ar to. Ir pienācis laiks atrast mērķi dzīvē. Viss apkārt tev palīdzēs. Finanšu darījumu veiksme būs sarežģīta un nav īpaši nepieciešama. Jūsu galvenais uzdevums būs izprast savus mērķus un sākt rīkoties. Plānošanas gadījumi būs ļoti svarīgs posms finanšu panākumu attīstībā. Šīs nedēļas iedvesmas dēļ labāk nespriest par savām spējām. Esiet reāli – ne vairāk, ne mazāk. Veiksme būs ar jums, ja jūs neļausiet sev būt rupjam vai agresīvam. Ne kolēģi, ne varas iestādes to neapstiprinās.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment