Finanšu horoskops nedēļai: 19. – 25. marts – bagātības ceļš ir līkumots

Kā jūs zināt, nauda ir progresa dzinējs. Tie ir veiksmīgie cilvēki, kuri maina pasauli, nevis noguruši. Horoskops stāsta, kā planētas un zvaigznes ietekmē finanšu nozari šonedēļ, ikvienam Zodiakam iespēja atrast savu ceļu uz bagātību un panākumiem.

Cilvēki ir gatavi pielikt visas pūles, lai mazāk strādātu un saņemtu, attiecīgi, vairāk. Nevēlēšanās uz pārmērīgu novecošanos noved pie tā, ka daudzi vēlas riskēt nepamatoti un piekrīt dažādiem pasākumiem, kas reti nodrošina labu rezultātu. Lai pasargātu sevi, labāk ir paļauties uz finanšu horoskopu, kurā astrologi ņēma vērā visu: jūsu Zodiaka zīmes īpašības, stiprās puses, bagātības veidus, mainīgo enerģiju, zvaigžņu ietekmi, visefektīvākās darba organizēšanas shēmas. Iknedēļas horoskops ir universāls palīgs, kas jums noteiks īsāko attālumu līdz simts procentiem panākumu.

Auns

Astrologi pievērš Auna uzmanību Saulei, kas tuvojas astroloģiskā gada beigām. Līdz 21.martam jūs nevarat sākt kaut ko jaunu. Fakts ir tāds, ka palielinās varbūtība kļūt par kritisku kļūdu upuri, kas radīs ilgtermiņa problēmas. Turklāt jūsu darbība, it īpaši nedēļas sākumā, var izraisīt konfliktus. Jūs būsiet ātrs, uzbudināms, konkurētspējīgs, tāpēc strādāt būs grūtāk, sarunāties grūtāk, neķeriet karstu. Jebkādas svarīgas lietas labāk pārnest uz nākamo nedēļu, pretējā gadījumā nepārvaramas varas un pilnīgas sakāves gadījumā pat planētu pozitīvā ietekme nevar izvest no strupceļa un nodrošināt veiksmi.

Lasīt arī: Horoskops nedēļai: 19.-25.marts – piesardzība nenāks par skādi

Vērsis

Laikposmu no 19. līdz 25. martam nevar uzskatīt par veiksmīgu. Tas ir vairāk piemērots iepriekš uzsākto lietu pabeigšanai. Tas attiecas uz pašreizējiem projektiem, kā arī uz tiem, kuri tika pamesti dažādu neizskaidrojamu iemeslu dēļ. Būs viegli strādāt šajā virzienā, tāpēc parādu slēgšana šonedēļ ir ne tikai noderīga, bet arī patīkama. Bez tam, jūs vadīs Mēness, kas patiks ar tā pozitīvo enerģiju. Pirmdien un otrdien ir visproduktīvākās dienas, jo Mēness būs jūsu zīmē, un veiksme ir jūsu pusē. Galvenais ir mazāk stāstīt par jūsu ienākumiem, plāniem un panākumiem.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment