Horoskops nedēļai: 19.-25.marts – piesardzība nenāks par skādi

Iknedēļas horoskops atspoguļo zvaigžņu un planētu ietekmi uz Zodiaka zīmēm. Izmantojiet astrologu ieteikumus, lai katru dienu jūs iepazītos tikai ar prieku un panākumiem.

Šajā nedēļā planētām nebūs būtiskas ietekmes, taču piesardzība lietās nebūs lieka. Ir iespējams, ka plānu īstenošanā iejauksies Merkūrijs, kas sāks reverso kustību. Tas nozīmē, ka ir vērts gaidīt, iegādājoties aprīkojumu, kā arī atlikt jaunu plānu realizēšanu, kas var ieilgt uz nenoteiktu laiku. Pavasaris ir pilnā sparā, un astrologi iesaka neveikt visus darbus un biznesu uz reiz. Ir pienācis laiks domāt par savu personīgo dzīvi, veidot attiecības ar saviem radiniekiem, kā arī atrast dzīves partneri, ja jums vēl nav otrās pusītes. Saules enerģija palīdzēs daudziem cilvēkiem demonstrēt savu darbību, kas ieņems stingru pozīciju. Šāda ietekme kļūs par galveno pavedienu laimei un izvirzīto mērķu sasniegšanai.

Auns

Auns papildinās uzticību Saulei. Tās spēcīgā enerģija palīdzēs tikt galā ar sliktu garastāvokli un sākt ceļu uz personīgo laimi. Jūsu zīmju pārstāvjiem astrologi iesaka virzīt enerģiju uz biznesa kanālu un īstenot idejas, kuras vienmēr ir pārpilnībā. Jūs varēsiet piesaistīt apkārtējos cilvēkus un ar viņu palīdzību sasniegt tos mērķus, kas palīdzēs jums kļūt laimīgākiem.

Retrograda Merkūrijs tomēr var atdzīvināt satricinājumu, tomēr, tā enerģijas var novirzīt uz noderīgu kanālu. Jūs varēsiet nodibināt noderīgus kontaktus, piesaistīt cilvēku atbalstu un veiksmīgi vadīt daudz sarunu. Jūsu nenogremdējamā enerģija un spēja piesaistīt cilvēkus kļūs par neaizstājamiem biznesa vides palīgiem. Runājot par personīgo dzīvi, ir svarīgi, lai Auns nepārcenšas, lai neaizbaidītu no viņa potenciālos dzīves partnerus.

Lasīt arī: Meditācija “Labirints” – visiem, kas meklē risinājumu vai atrodas strupceļā

Vērsis

Vērsis var paļauties uz Mēness patrona enerģiju. Laikā no 19. līdz 25. martam jūsu zīmes pārstāvji var atbrīvoties no visām šaubām un sākt ceļu uz personīgo laimi. Šajās dienās jums būs iespēja gūt panākumus romantiskās attiecībās, kā arī atrast dzīves partneri. Astrologi iesaka uzmanīgi lūkoties, lai nepalaistu garām gaidāmās mīlestības priekšvēstnešus, un pavasaris palīdzēs atklāt patiesas izjūtas.

Vērsis šonedēļ būs veiksmīgs darbā. Ir svarīgi, lai jūs koncentrētos uz saviem mērķiem un nevis piešķirtu lielu nozīmi citu padomiem. Nenovietojiet sev neiespējamu uzdevumu. Izmantojiet planētu enerģētiku, lai pārvarētu bažas un šaubas par nezināmo un būt drosmīgākiem jūsu spriedumos.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment