Sieviešu horoskops nedēļai: 19. – 25. marts – skaistums atplaukst saulītē

Ir labi zināms, ka pavasarī palielinās kareivīgā noskaņa un vitāli svarīga enerģija atgriežas. Protams, zodiaka zvaigznāju pārstāvji nevar iet ar šādu prieku un aktīvi tajā piedalīties.

Pavasaris rada jaunas planētu un zvaigznāju ietekmes. Nedēļas darba kārtībā Venēra vājinās Aunā un Marss pastiprinās Mežāzī. Šāda darbība radīs grūtības un šķēršļus katras sievietes ceļā. Enerģijas disonanse palielinās nepieciešamību pēc ātras lēmumu pieņemšanas. Daudzām sievietēm šī planētu uzvedība, šķiet, ir agresīva, kas būs tikai daļēji taisnība. Astrologi iesaka nezaudēt uzticību, jo šīs nedēļas šaubas radīs daudz nepatikšanas – piemēram, tie neļaus jums izmantot veiksmīgas iespējas.

Auns

Auns tuvākajās nedēļās – lieliska iespēja ļaut palaist grožus uz septiņām dienām, atbrīvoties no atbildības un vairs nekontrolēt visu, ieskaitot mīļotā cilvēka noskaņojumu. Protams, lēmums “stop atbildi par visu” dosies jums viegli, tāpēc lielākā daļa no nedēļas tu rīkosies savrup, ar grūtībām nolemjot par labu bezatbildīgai rīcībai, kas tik izmisīgi nepieciešama sirdij.

Šaubas jūs pārvarēs, tādēļ ir svarīgi ignorēt trauksmes signālus. Intuitīvi rīkojoties, jūs varat izveidot ceļu, kas noved pie melnās joslas sākuma. Neaizmirstiet, ka Saule šonedēļ paturēsies pie tevis. Un tas nozīmē, ka neparastā situācijā jūs riskējat pakļauties jūsu impulsivitātei, pārspējot veiksmi. Astrologi iesaka palēnināties uz īsu brīdi, līdz jums kļūst labāk, ļaujiet mīļotajam par jums rūpēties.

Lasīt arī: Mīlestības horoskops nedēļai: 19. -25.marts – iespējamas grandiozas pārmaiņas

Vērsis

Periodā no 19. līdz 25. martam – laiks brīnīties un priecāties. Galvenais astroloģiskais iemesls pārsteigumam būs Veneras klātbūtne Aunā. Lai to pagrieztu, jūsu dzīve, protams, nesagatavoja, tāpēc tev ir jāattīsta improvizācija. Turklāt apceres laikā parādīsies risinājums. Galvenais ir rūpīgi pārkāpt jūsu lepnumu un slinkumu, jo ātrāk jūs to darāt, jo labāk.

Astrologi iesaka nepaļauties uz citiem un patstāvīgi meklēt problēmas stratēģisku risinājumu. Ļoti drīz dzīve dos jums izmaiņas, kuru iznākums būs atkarīgs no spējas pielāgoties situācijai. Protams, šonedēļ nav daudz patīkama, bet neviens, ne vienmēr ir kļuvis par liktens mīļo.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment