Finanšu horoskops nedēļai: 19. – 25. marts – bagātības ceļš ir līkumots

Dvīņi

Dvīņiem, ja šai nedēļai ir paredzētas svarīgas tikšanās, jaunu darba vietu radīšana, paaugstināšana amatā, sanāksmes vai koplīgumi, tad visums atradīs attaisnojumu, lai tos pārceltu. Šis astroloģiskais periods netiek uzskatīts par labvēlīgu. Merkūrijs Aunā 23. martā, piektdien, sāks savu atpakaļgaitu. Un, tā kā planēta tuvojas retrograda perioda sākumam, visu nedēļu, lēmumi tiks pieņemti steidzīgi un gandrīz nepareizi. Ir labāk nepārbaudīt izredzes.

Lasīt arī: 10 pavasara zīmes laimei

Vēzis

Venēra Aunā destruktīvi ietekmē jūs, tāpēc tagad nav labākais laiks uzņēmējdarbībai. Nauda iet ātri, bet ar neatlaidību ir grūti nopelnīt. Vai jūs vēlaties klusu dzīvi, bet tomēr, pat šo nelabvēlīgo astroloģisko situāciju vajadzētu atrast par labu. Piemēram, sāciet sadalīt parādus vai apmaksāt ar citu cilvēku finansēm saistītus gadījumus. Neveiciet neko svarīgu un nepērciet neko nevajadzīgu. Jūs bieži mainīsiet savu garastāvokli, taču tas nekādā veidā netiks atspoguļots finanšu dzīves sfērā.

Lauva

Lauvu galvenais uzdevums šonedēļ – cik ilgi vien iespējams, lai ierobežotu viņu kairinājumu, dusmas un vēlmi panākt taisnīgumu. Šīs sajūtas būs attaisnotas, bet pilnīgi bezjēdzīgas, it īpaši darbā. Fakts ir tāds, ka Saule dosies uz Aunu, kur tā nostiprinās savas pozīcijas, bet tas iegūs kaitējošu darbību. Šāda ietekme nodrošinās jums kaujas garu, pienākumu izjūtu, pašapziņu un nevēlēšanos paciest tos, kuri strādā sliktāk nekā jūs. Šāds garastāvoklis radīs konfliktus un aizvainojumus – tas noteikti nav vispiemērotākais spēka pielietojums. Saglabājiet sev rokās vai novērotāja stāvoklī.

Jaunava

Attiecībā uz Jaunavas pārstāvjiem, jums vajadzētu domāt par to, vai esat apmierināts ar savu darbu, algu, rezultātiem, komandu. Ja nē, tad izlemiet, kā mainīt situāciju. Bet šai nedēļai nav radikāli jāmaina jūsu dzīve – tikai padomājiet par to un izdomājiet dažus plānus. Urāns Aunā, neļaus jums priecāties par citu panākumiem, ja neesat sasniedzis savu. Tātad, būs skaudība – indīga sajūta, kas padarīs tevi zaļu un liks ienīst veiksmīgākos cilvēkus.

Lasīt arī: Meditācija “Labirints” – visiem, kas meklē risinājumu vai atrodas strupceļā

Svari

Samazinātā Veneras enerģija, pievērsīs Svaru uzmanību viņu personiskajai dzīvei. Jūs būsiet nobažījies par ģimeni, partnera attieksmi, darbu pie sevis, jaunām romantiskām uzvarām, bet ne par darbu, par kuru saņemat naudu. Un tas ir labi: šonedēļ jums vajag veltīt laiku sev un savai ģimenei. Astrologi iesaka uzņemties iniciatīvu tajā, kas ir vissvarīgākais jums personīgi, nevis rīkoties jūsu labā, cenšoties atrisināt darba mirkļus.

Skorpions

Šonedēļ Skorpiona pārstāvjiem būs laiks pārveidot daudzas lietas, kas uzkrājušās darbā. Arī astrologi apgalvo, ka finanšu risks būs veiksmīgs, bet, bez grūtībām, protams, to nevar izdarīt. Iepriekš sagatavojieties faktam, ka nedēļa nebūs viegla. Visu iemeslu cēlonis ir karojošais Marss, kas stiprinās ambīcijas, bet ignorēs iespējas. Tas ir labs laiks, lai apkopotu un plānotu, nevis veiktu izmaiņas.

Strēlnieks

Šajā nedēļā aktīvā planēta ir Marss, kas uzturas Mežāzī. Mežāzim no tā kritīs dažas papildu piemaksas, bet ne Strēlniekam. Jūs kļūsiet organizētāki, aktīvāki, bet rūpīgāki. Virspusēji cilvēki sauc šos par sausiņiem. Bet, pēc kāda cita domām, jums nebūs uzņēmējdarbības, jo, pieķeroties darbam, jūs to sāksiet īstenot tā, ka tādējādi jūs kļūsiet par pirmās klases speciālistu, kam ir liels pieprasījums. Sabiedrībai ir vajadzīgas tādas personas kā jūs.

Lasīt arī: Plankumi uz Saules izzūd: astrologu brīdinājums

Mežāzis

Šonedēļ ir lietderīgi strādāt ar naudu, dokumentiem, objektiem, jā visu, bet ne ar cilvēkiem. Jūs kontrolēs maksimāli aktīvais Marss, kas pārvērs tevi par neuzkrītošu cilvēku, pārliecināts tikai par savām tiesībām, nevis par dotajām kļūdām citiem. Tādēļ ir iespējami pastāvīgi konflikti, pārpratumi un aizvainojumi no cilvēkiem. Bet darbā jūsu koncentrācijā būs augļi. Jums būs laiks darīt vairāk, nekā gaidījāt.

Ūdensvīrs

Saturns Mežāzī sniegs jums naudu un veiksmi. Šī astroloģija norāda uz strauju ienākumu kāpumu, vienreizēju lielas summas saņemšanu, vērtīgu iegādi, jaunas daudzsološas iespējas, veicināšanu. Jums ir jauns astroloģisks mēnesis, kas veltīts naudai, tāpēc neslēpies no atbildības. Piešķiriet laiku psiholoģiskai pielāgošanai pārmaiņām.

Zivis

Visums brīdina: jums būs daudz enerģijas, kas būtu jāvirza uz kaut ko jaunu. Taisnība, ja ir uzsākti, bet nav pilnībā īstenoti projekti, ir vēlams atturēties no inovācijām. Ārkārtējos gadījumos jūs varat plānot turpmākās stratēģijas. Jūsu veiksmes vadība pieder Neptūnam. Planēta ir aktīva, pozitīva un atrodas jūsu zīmē. Bet simtprocentīgi veiksmīgi, jums būs jāpārvar grūtības, kas rodas spontāni nedēļas sākumā.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment