Finanšu horoskops nedēļai: 26.marts – 1.aprīlis: daudziem finansiālā situācija izmainīsies

Nauda ir nepieciešama ikvienam un vienmēr, tādēļ finanšu problēmas ir visaktuālākās. Lai no tām izvairītos, ir nepieciešams pēc iespējas pienācīgāk novērtēt savas spējas un ņemt vērā zvaigznes noskaņojumu.

Šonedēļ astrologi atzīmē relatīvo stabilitāti zvaigznēs, bet mēness uzvedībā vērojams mazs lēciens, tad augšup, tad lejup. Pirmdien,mēness būs spēcīgs Vēzī, un otrdien un trešdien nonāks Lauvas aizgādībā, kas pilnībā atņems spēku Mēnesim. Tad nāk viņas klusums un mērenība Svaros un Jaunavā. Nedēļas nogalē būs spēcīgāka Venēra, dodoties uz Vērša zīmi. Tas būs dramatisks planētu pieaugums, tāpēc daudzu Zodiaka zīmju dzīve mainīsies atkarībā no Veneras noskaņojuma.

Auns

No retrograda planētām izceļas Merkūrs un Jupiters, kas visu nedēļu paliks tādi kā ir. Jupiters paliks vēl dažus mēnešus, tāpēc retrograda Merkūrs kļūst īpaši svarīgs šajās septiņās dienās. Tas nozīmē, runātīgums nāks jums par labu. Jūs varat droši iet uz saziņu ar cilvēkiem un gūt materiālu labumu. Jūs varat pārdot un pirkt bez problēmām. Šajā periodā esiet aktīvs: veiksme ir ar tevi, jo Saule būs spēcīga jūsu Zodiaka zīmē.

Lasīt arī:Izlase tehnoloģiju cienītājiem un ne tikai – inovatīvas, praktiskas un ekstravagantas ierīces

Vērsis

Vērsim nāksies pacensties pirmdien, lai pielāgotu savu zemapziņas prātu darbam. Būs jākoncentrējas uz pareizo ceļu, pretējā gadījumā netiks pabeigts otrdien un trešdien, kad mēness atbalsts pazudīs. 27. un 28. martā jūsu intuīcija samazināsies līdz nullei, ņemot līdzi jūsu pārliecību. Tas nenozīmē, ka viss ies tieši uz sabrukumu, bet nepārdomātas darbības finanšu sektorā var novest pie sabrukuma,radīt milzīgas problēmas. Neaizdodiet nedēļas sākumā. Pirms svarīgiem notikumiem jums ir nepieciešams pareizi pielāgot sevi, lai nezaudētu pārliecību.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment