Horoskops nedēļai: 26.marts – 1.aprīlis: daudzus sagaida neparedzami notikumi

Šī nedēļa nebūs viegla. Par laimi, astroloģijas padomi palīdzēs jums noturēties virs ūdens, lai neitralizētu negatīvo ietekmi no planētām un apturētu vilni emociju, kurā visi var noslīkt.

20. martā sākās jauns astroloģisks gads. Šīs nedēļas darba kārtībā ir Saule Aunā, retrograda Merkūrs, pilnais Mēness Svaros un Veneras pāreja uz Vērša zvaigznāju. Astroloģiskais attēls ir diezgan daudzveidīgs, kas parāda neparedzētus notikumus, kuru iznākumu nevar paredzēt. Ir zināms tikai tas, ka mēs strādāsim pie nolietošanās, saskaramies ar šķēršļiem, pārvarēsim krīzi un izvirzīsim jaunu ilgtermiņa mērķus vairākus mēnešus uz priekšu. Taisnība, katrai zodiaka zīmei ir savs ceļš, kas šo nedēļu ved uz laimi un panākumiem.

Auns

Aunam zvaigznes prognozē cīņas un spriedzes atmosfēru, kuru nedēļas beigās aizstās grūtības un šķēršļi. Visaktīvākā Saule, jūsu zīmē ļaus jums uzņemt sitienu. Lieta, kurai jūs jau esat veltījis daudz laika un piešķīrāt daudz spēka, pats par sevi neattaisno.

Nebaidieties, lai izjauktu: kopā ar sitienu jūs iegūsiet vērtīgu pieredzi, kas palīdzēs jums veidot jaunus ilgtermiņa mērķus vairākus mēnešus uz priekšu. Tas palīdzēs neatpalikt no Merkūra, kas, paliekot jūsu zīmē, uzlabos intelektuālās spējas. Pateicoties tam, jūs varēsiet atrast kļūdu, gūt svarīgu mācību un izveidot jaunu stratēģiju. Galvenais ir izvairīties no impulsīvām darbībām, kuru sekas jums radīs grūtības un pārpratumus.

Lasīt arī: Vasaras sezonā no lidostas “Rīga” varēs doties uz 100 tiešajiem galamērķiem

Vērsis

Visums brīdina Vērsi: jūs varat saskarties ar noslēpumiem, intrigām un iekšējām problēmām. Astrologi iesaka būt vienam, lai neviens un nekas neatstātu jūs no emocionālā plāna problēmām. Tagad ir labākais brīdis, lai atvadītos no slepenām bailēm, šaubām un kompleksiem.

Visas nedēļas garumā, jums vajadzētu rūpīgi kontrolēt savu fizisko veselību: vairāk nekā saspringums radīs turpmāku kritumu spēkā. Lielas problēmas ir maz ticamas, bet pavisam reāli nelieli satraucoši mirkļi, kas sabojās garastāvokli. Ja jums ir iespēja sazināties, iekšējās problēmas tiks atrisinātas pašas. Nebaidieties lūgt palīdzību.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment