Finanšu Horo***ps nedēļai: 26.marts – 1.aprīlis: daudziem finansiālā situācija izmainīsies

Dvīņi

Palieliniet savu pašapziņu un noskaņojumu, lai nekas jums netraucētu veikt visas svarīgās lietas, pērciet to, ko jūs plānojāt, un izlemjot, ko jūs vēlētos atrisināt. Tagad mēģiniet nelūgt palīdzību, jo Saule būs spēcīga un negatīva pret jums. Tā padarīs tevi pilnu ar kompleksiem un nepārliecinātu. Precīzāk, tā centīsies tevi padarīt, tāpēc nepadodies cīņā. Tas ir galvenais astrologu padoms visiem Dvīņiem.

Lasīt arī: Nauda būs vajadzīga arī vecumdienās

Vēzis

Nauda var kļūt jums kā par kuponu gaišajai nākotnei vai lāstu. Nedzenieties pēc peļņas un īslaicīgiem panākumiem, nemaldiniet cilvēkus. Iegūstiet atbalstu un paši palīdziet viņiem. Savstarpēja palīdzība būs labs veids, kā palikt uz ūdens. Tagad ir svarīgi nesajaukt finansiālo ilgtspējību ar alkatību. Visu nauda pasaulē joprojām nav iespējams nopelnīt, tāpēc ir laiks nedaudz nomierināties. Nedēļas nogalē jūs varat patērēt nedaudz naudas sev un mīļajiem, lai uzmundrinātu, jo Venera stiprināsies un atbalstīs tevi.

Lauva

Jūsu galvenie mentori finanšu jautājumos ir Saule un Plutons. Plutons ilgu laiku ir nemainīgs, bet tagad Saule ir neticami spēcīga. Izmantojiet brīdi, kā saka. Vienīgā diena, kad astrologi iesaka nepārsniegt viņu komforta zonu, ir pirmdiena. Mēness būs spēcīgs 26. martā, tas varētu aizēnot saules pozitīvos starus. Jums būs nepieciešams vairāk laika, lai pieņemtu lēmumus pareizi un bez negatīvām sekām.

Jaunava

Jaunavām astrologi iesaka dzīvot saskaņā ar Visuma likumiem. Tas nozīmē, ka jums ir nepieciešams, izvairīties no meliem, liekulības, mēģināt strādāt, cik vien iespējams, un kontrolēt savu agresiju. Atriebība un dusmas jums nepalīdzēs, tāpēc labāk ir neitralizēt ienaidniekus vai vienkārši nepievērst uzmanību saviem uzbrucējiem. Esiet mierīgāks – tas piesaistīs tev lielu veiksmi, jo tu vari rūpīgi aplūkot šo situāciju. Ar visās jomās, tostarp finanšu, situācija var mainīties uz labo pusi, bet tikai tad, ja maināties pats.

Lasīt arī: Hesburger turpina iekarot Eiropu, atverot 9 jaunus restorānus Bulgārijā

Svari

Venēra būs vāja līdz piektdienai ieskaitot. Jūsu fiziskās un garīgās enerģijas rezerves būs ļoti ierobežotas. Tajā pašā laikā jūs gūsiet finansiālos panākumus, jo Venera ir tieši tā avots jums. Vienīgā pestīšana no satraucošām domas būs naudas apstiprinājums. Biežāk iestāstiet sev, ka viss ir kārtībā un viss notiek kā nepieciešams. Nedēļas nogalēs jūs to varat personīgi pārbaudīt, jo Venera šķērso Vērša zīmi. Tā iespējas ievērojami palielināsies, un izstarotie veiksmes stari var ļoti ātri uzņemties.

Skorpions

Domas ir būtiskas – tas nav noslēpums ikvienam. Neskatoties uz to, ka visi zina teorētisko daļu, kas saistīta ar labu veiksmi finanšu sfērā, praksē ir ļoti grūti piemērot zināšanas. Pastāvīgs stress traucē tevi šeit un tur. Nelielas problēmas nevar būt nozīmīgas un koncentrēties uz tām nevajadzētu. Mēģiniet abstraktēties no tām, uzsākot darbu vai mājās ar saviem ikdienas uzdevumiem, saviem pienākumiem. Nemēģiniet vienlaikus izmantot visas iespējas. Skatieties savas emocijas un netērējiet enerģiju.

Strēlnieks

Strēlnieks šonedēļ – ļoti veiksmīgs finanšu nozarē. Darbs pie sevis ir svarīgs jūsu laimes aspektam, jo tagad planētas un zvaigznes ir diezgan izdevīgā veidā, lai mācītos, apgūtu zināšanas un testētu tās praksē. Nebaidieties pārdomāt, pirms pieņemat lēmumu. Labāk ir novēloties, nevis ietaupīt laiku un nonākt dubļos ar seju. Saule palīdzēs jums radoši domāt par biznesu, kā arī sazināties ar priekšniekiem un kolēģiem. Vieglāk atrast kopīgu valodu ar cilvēkiem.

Lasīt arī: Hibla Gerzmava sniegs koncertu Latvijas Nacionālajā Operā

Mežāzis

Ir pienācis laiks pienācīgi atpūsties no finanšu un darba problēmām. Retrograda Merkūrs norāda uz to, ka tagad ir jāpaliek vientulībā. Nesatrauciet sevi ar cilvēkiem, it īpaši ar cilvēkiem, kuri ir nepazīsti vai nepatīkami. Varbūt jūsu problēmas izmantos enerģijas vampīri un vienkārši jūsu ienaidnieki. Jebkurš svešinieks jāuzskata par potenciālu draudu, jo viņam var būt mērķi, kas ir pretrunā ar taviem.

Ūdensvīrs

Atjaunot izturību pēc nepatīkamas komunikācijas ar ienaidniekiem un nelabvēlīgajiem, jums palīdzēs tikai Venera, taču viņas vājums nelabvēlīgi ietekmēs tevi periodā no pirmdienas līdz piektdienai. Tikai 31. martā un 1. aprīlī tas dos Jums iespēju panākt un uzlabot savu enerģiju. Finansiālā veiksme ir atkarīga arī tieši no šīs planētas, tāpēc netērējiet daudz naudas līdz sestdienai. Nedēļas nogalē varat mierīgi iet iepirkties. Šonedēļ jūs varat droši noteikt svētku sākumu.

Zivis

Cilvēka enerģija ir smalks instruments, kam nepieciešama nepārtraukta regulēšana. Pirmdien, kamēr mēness būs spēcīgs, jums būs jāizlemj par saviem plāniem par nedēļu. Kad esat iestatījis savas prioritātes, mēģiniet nezaudēt svarīgu informāciju. Jūs varat kaut ko aizmirst dienu satricinājumos, jūs varat aizskart kādu vārdiski vai nodarījumu. Finanšu sektorā tas viss tiks atspoguļots vistiešākajā veidā, tāpēc nav jābaidās, lai risinātu problēmas, ar maksimālu uzmanību detaļām. Iegādes plāni nedēļas nogalē.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment