Divi pilni mēneši 2018. gada martā

Martā, tāpat kā 2018. gada janvārī, būs tikai divi pilni mēneši. Pirmais mēnesis pavasarī Mēness kalendārā tiek apzīmēts kā ļoti neparasts un pat bīstams.

Tas būs Zilais mēness. Šis jēdziens nozīmē otrā pilna mēneša klātbūtni vienā mēnesī. No astroloģiskā viedokļa tas runā par marta īpašo nozīmi – tā svarīgajam mērķiem.

Briesmas, ko rada divi pilni mēneši un zilais mēness

Protams, laiks starp Pilnu mēnesi netiks samazināts. Vienkārši, tāpat kā janvārī, martā būs vairākas dienas nekā mēnesī, un mēnesis sākas ar pilnu mēnesi 2. datumā. Šo divu pilno mēnešu draudi nav acīmredzami, jo visi uzskata, ka tas ir tikai sakritība.

Lasīt arī: 7 veidi, kā piesaistīt veiksmi. Padomi no Jeļenas Jasevičas

Mēneša laikā pilns mēness kļūst stiprāks un svarīgāks. Zilais mēness ir sekas, un tas ir ļoti bīstams. Tas ir sava veida notikumu sabrukums vienā dienā. Šie notikumi ir globāli, tāpēc pat ar grupa cilvēku, ar viņu, ne vienmēr spēj tikt galā. Piekrītiet visam, kas notiks 31. martā, otrā marta mēnesī. Pretējā gadījumā jums būs neapmierinātība divkārt.

Otrā pilnā mēness laikā, kaut kas neparasts var notikt ģimenes, kolektīva, draugu, grupas, pilsētas, valsts vai pat planētas dzīvē. Protams, viena cilvēka griba joprojām ir šādu situāciju katalizators, bet Zilā mēness perioda laikā rāpojošā sajūta ir lielāka nekā jebkad agrāk. Neviens nesaprot, kas notiek. Šajās dienās vieglāk pārvaldīt masu.

Pilns mēness 2. martā Jaunavā
Pirmais Pilnais mēness Jaunavā būs salīdzinoši mierīgs, bet iekšā katram cilvēkam būs piedzimis depresiju avots. Viens inficēs citus, kas var izraisīt lielu pūļa sajukums vienā vietā. Ir ļoti grūti pielāgoties pozitīvam vilnim. Pretējā gadījumā šī diena būs diezgan ierasta, jo nelielas problēmas ietekmēs ikvienu.

Tā ir piektdiena, tāpēc tie, kas strādā darba dienās vakaros, nepatikšanas būs daudz vieglākas. Tāpēc šovakar var pat kļūt neaizmirstams. Atpūtieties tuvu draugu lokā, bet tikai uzmanīgi un bez dinamikas, jo tas ir pilnmēness, var būt bīstami. Mēģiniet atrast savu galamērķi, bet nekliedziet par to, kas jums ir prātā. Dariet slepeni.

Pilnais mēness 31. martā Svaros
Svari pilnajā mēnesī – ne ļoti laba zīme, jo tas pasliktina gandrīz visus mēness negatīvos aspektus. 31. martā cilvēki būs pilnīgi atšķirīgas personības. Tas nebūs tas, ko mēs izmantojām katru dienu. Zilā mēness dēļ ir neliela iespēja, ka tās paliks tik mūžīgas. Kāds tuvosies, kāds kļūs kautrīgāks, un kāds drosmīgāks un riskantāks. Šajās dienās cilvēka būtība mainās, ja viņa raksturs nav pietiekami spēcīgs vai, otrādi, ir tik spēcīgs, ka tas var mainīties.

Lasīt arī: Ekstrasenss Vitālijs Giberts: kā izmainīt savu dzīvi ar domu palīdzību

Vienā vai otrā veidā, bet 31. mēnesī Pilns mēness izrādīsies daudzpusējs, universāls, ja es tā varētu teikt. Tieši šī diena būs meistarības, dusmas, intrigu, pašsavienojumu ziedoša vai, gluži pretēji, dzelzsbetona paštaisnība bez acīmredzama iemesla. Cilvēki kairinās viens otru. Var būt strīdi un konflikti. Nepalaidiet savu galvu – pēc tam daudzi būs jums pateicīgi par elastīgumu un mieru.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment