Finanšu horoskops nedēļai: 5.- 11.marts – jaunu projektu laiks

Dvīņi

Dvīņiem, marta sākumā būs daudz perspektīvu. Saule Zivs zīmē pozitīvi ietekmēs noskaņojumu, un jūs varat atbrīvoties no stereotipiskas domāšanas. Dvīņiem būtu aktīvi jāuzņemas darbs un nebaidīties no papildu slodzēm. Jūsu spēks būs pietiekams, lai liktu pamatus turpmākiem panākumiem, un tad pakāpeniski pārejiet pie sava mērķa.

Panākt pozitīvus rezultātus uzņēmējdarbības sfērā, Dvīņiem palīdzēs pozitīva attieksme, kā arī pilnīga baumu ignorēšana. Atcerieties, ka visbiežāk tiek apspriesti veiksmīgie cilvēki. Ja jūs esat uzmanības centrā, tad jūs esat uz pareizā ceļa. Nepārtrauciet un nepadodieties, lai saviem skaudīgiem cilvēkiem nerādītu prieka iemeslu.

Lasīt arī: Mājas Spa salons: kosmētiskās procedūras pašrocīgi

Vēzis

Vēzi biznesā un darbā var kavēt pašnoteikšanās. Mēness, jūsu patrons, ne vienmēr jūs atbalstīs, tāpēc astrologi iesaka kontrolēt sevi. Novērst neplānotus tēriņus un ietaupīt biznesā ietaupīto naudu, kas dos jums, ja ne lielu peļņu, tad vismaz papildu ienākumus.

Ar nedēļu bez finansiāliem zaudējumiem astrologi iesaka vēžus klausīties iekšējo balsi un neko nedarīt pēc emocijām. Laikā no 5. līdz 11. martam jūs varat zaudēt ievērojamu spēku daudzumu, un, lai to atjaunotu, jums ir svarīgi ievērot pareizo ikdienas rutīnu. Novērsiet spēcīgus nemierus, kas jums traucēs ceļā uz personīgiem panākumiem.

Lauva

Lauvas sasniegs finansiālu labklājību, palīdzēs pretrunu gars. Lai jūsu panākumi kļūst beznosacījumu, saglabājiet savus skaudīgos cilvēkus pēc iespējas tuvāk. Tātad jūs neatstāsiet viņiem iespēju iejaukties. Dariet visu par spīti, iespējams, vislabāk no visiem pārējiem burtiem, un labsajūta būs atkarīga no spēka gribas un vēlmes.

Darbība jāattīsta līdz piektdienai. No 9.datuma Jupiters sāks atpakaļgaitu kustību, kas nozīmē, ka Lauvām būs jāpārbauda viss, kas attiecas uz finansēm. Lai nodrošinātu, ka jūsu naudas panākumi vienmēr pastāv, izslēdziet neiedomājamus izdevumus. Atcerieties: nauda mīlēs kontu un ietaupīs.

Jaunava

Jaunavām ir paveicies Merkūrija enerģijā. Jau otrdien pāries Auna zīmē, kas labvēlīgi ietekmēs jūsu darbību. Tomēr viena vēlme pelnīt naudu būs par maz. Jaunavām būs jādara viss iespējamais, lai nepalaistu garām iespēju radīt interesantus un labi apmaksātus projektus. Motivēt sevi, lai palielinātu savas finanses.

Jaunavas šonedēļ varēs sasniegt stabilitāti, kas palīdzēs atjaunot ticību saviem spēkiem un aktīvi pretoties nelabvēlīgajiem. Jūsu Zīmes pārstāvjiem ir svarīgi noteikt reālus mērķus un sekot tiem, aizmirstot neērtības un kautrību. Tikai šādā veidā jūs varēsiet palielināt savu kapitālu. Svarīgi ir arī tas, ka mēneša beigās Merkūrijs kļūs revers, kas nozīmē, ka tas kavēs visas inovācijas un strādās ar dokumentiem.

Lasīt arī: Bērns sauca pēc palīdzības: Spelgonī mežā viens pats atstāts piecus gadus vecs puisītis

Svari

Uzticību Svariem dos Venera. Kopš kalendārā gada pavasara sākuma tās pozitīvā enerģija pārpildīss tevi, kas veiksmīgi ietekmēs domāšanas veidu. Jūs varat ne tikai sapņot par labu algu, bet arī panākt pieaugumu. Dariet to, ko vēlaties, un neaizmirstiet, ka uzturēšanās ēnā tik labā laikā nebūs piemērota.

No 5. līdz 11. martam Svarus sagaida daudz interesantu priekšlikumu, tostarp no jaunajiem darba devējiem. Šonedēļ jūs varat aizmirst par to, kas ir neveiksme, jo jūs pats esat panākumu un labklājības radītājs. Lai visus savus sapņus piepildītu, izlaidiet savas šaubas un dodieties uz savu mērķi, ja jūsu galva ir augsta.

Skorpions

Skorpions šonedēļ, lai noteiktu finansiālo situāciju, palīdzēs situācijas maiņa. Astrologi iesaka doties darba braucienos. Jauni apstākļi un paziņas dos jums spēku, un Marsa enerģija palīdzēs gūt panākumus. Neuztraucieties, ja jums ir neparedzēti izdevumi. Jūsu vēlme piecelties un pārtraukt naudas skaitīšanu, līdz nākamai algai palīdzēs atrast labus ienākumus.

Skorpioni varēs darīt visu iespējamo šonedēļ. Tomēr astrologi iesaka jums pārraudzīt savu labsajūtu, lai izvairītos no noguruma. Spēku samazināšanās neveicinās aktīvu attīstību, tāpēc nepārtrauciet ikdienas rutīnu. Pozitīvi ietekmēs aktivitāte, un diēta. Novērst kaitīgas pārtikas izmantošanu, un jūs sajutīsiet enerģiju.

Strēlnieks

Strēlniekam vajadzētu piesargāties no Neptūna enerģijas. Mānīgā planēta var asināt altruisma sajūtu, un jums likt aizmirst par jūsu mērķiem, cenšoties palīdzēt cilvēkiem apkārt. Šī situācija var negatīvi ietekmēt jūsu finansiālo stabilitāti, tāpēc astrologi iesaka izstrādāt nedēļas rīcības plānu un skaidri ievērot to norādījumus.

Emocijas ir svarīgas, lai saglabātu kontroli, pretējā gadījumā jūsu pieaugošā impulsivitāte izspēlēs nežēlīgu joku. Šonedēļ ir svarīgi nepalaist garām izdevīgus piedāvājumus, lai realizētu visu savu potenciālu. Strēlniekiem ir jāatceras, kas viņiem ir nepieciešams. Tātad jūs varat nošķirt svarīgu biznesu no neatbilstošas ​​darbības, kas kavē panākumus un finansiālo stabilitāti.

Lasīt arī:7 veidi, kā piesaistīt veiksmi. Padomi no Jeļenas Jasevičas

Mežāzis

Mežāzim šonedēļ astrologi iesaka ievērot noteikumus. Saturna spēcīgā enerģija var dot jums visu negatīvu, kuru jūs nevarat apturēt. Lai nodrošinātu, ka finansiālā dzīves daļa nav pakļauta uzbrukumam, novirziet savu enerģiju, lai sasniegtu savus mērķus. Centieties izvairīties no jebkādām konfliktu situācijām, lai netiktu pakļauti uzbrukumam.

Panākumi neatstās tos Zīmes pārstāvjus, kuri spēj tikt galā ar emocijām. Mežāzim būs svarīgi izmantot visas iespējas, ko sniedz liktenis, lai palielinātu izredzes uz papildu ienākumiem. Novērst satraukumu un steidzamību, lai nepieļautu kļūdas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri varēs brīvi elpot šonedēļ. Jūsu antagonistiskās planētas zaudēs spēku, kas finanšu lietās būs ļoti veiksmīga. Laikā no 5. līdz 11.martam jūsu zīmju pārstāvjiem nevajadzētu noraidīt tuvu cilvēku palīdzību, kuri varēs jums sniegt svarīgu padomu dzīvei. Darbs dos jums ilgi gaidītos panākumus tikai komandā.

Astrologi iesaka Ūdensvīram atteikties no savtīguma, kas šonedēļ būs ne tikai nepiemērots, bet arī bloķēs ceļu uz materiālo neatkarību. Nenovietojiet savu “es” pār pārējo, un tad jūs varat nopelnīt lielisku reputāciju starp kolēģiem un priekšniekiem. Jūsu centieni noteikti tiks apbalvoti.

Zivis

Zivīm, sasniegt finansiālo labklājību, palīdzēs paļauties uz sevi un mērķtiecību. Debesu ķermeņu labvēlīgā enerģija šonedēļ ļaus ne tikai sapņot, bet arī sasniegt mērķi, neievērojot šķēršļus un problēmas. Tev nekas nebūs iespējams, tāpēc esi gatavs uzvarēt un apmācīt gribasspēku.

Panākumi netiks sasniegti jūsu Zīmju pārstāvjiem, tādēļ ir jāpieliek pūles. Ar pozitīvu attieksmi jūs varat atstāt šaubas un sasniegt jaunus finansiālos sasniegumus. Neaizmirsti par savu personīgo dzīvi. Mīlestība palīdzēs jums atrast spārnus, uz kuriem jūs varat pārvarēt visas satricinājumus uzņēmējdarbības sfērā.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment