Finanšu horoskops nedēļai no 1. – 7. aprīlim – jaunas iespējas pārvarēt šķēršļus

Naudas un karjeras sfēra ir ļoti svarīga, un finanšu horoskops palīdzēs jums gūt panākumus biznesā. Aprīļa sākumā zvaigznes mums rada jaunas iespējas, un astrologi pastāstīs, kā kļūt bagātākiem.

Aprīlis no pirmajām dienām mūs iepriecinās ne tikai ar siltu laiku, bet arī ar jaunām iespējām – šķēršļi un grūtības izzūd, atsāksies pārtrauktie procesi un  veiksme atgriezīsies finanšu jautājumos. Iemesls ir Merkurs, kurš beidzot pabeidza retro kustību. Tomēr viņa klātbūtne Zivju zīmē būs smaga situācijās, bet nedēļas vidū astroloģiskās tendences pārtrauks iejaukšanos, un mēs spēsim risināt sarežģītus gadījumus.

Auns

Šonedēļ Aunam būs aktīvas rīcības brīdis. Astrologi iesaka jums izmēģināt sev kaut ko jaunu un mēģināt radikāli mainīt savu dzīvi. Lai to paveiktu, nav nepieciešams mainīt darbu – ir pietiekami, lai mainītu savas domas un attieksmi pret naudu. Neatlaidību un centību apbalvos Saule. Tomēr jums nevajadzētu uzreiz uzņemties vairākus gadījumus, Aunam ir ieteicams ievērot piesardzību izvēlētajā virzienā.

LASI ARĪ: Kas katram Zodiaka zīmes pārstāvim jāizdara 2019. gada aprīlī: astrologa padoms

Vērsis

Aprīļa sākumā ir iespējams atrast veidu, kā gūt panākumus, jo Vērsim palīdzēs spēcīgais retrograda Saturns. Par laimi, patrona atrašana Mežāža zīmē padarīs viņu spēcīgu un ļoti pozitīvu Vēršu pārstāvjiem. Saturna atjaunināšana sniegs spēku, atbildību un apņēmību. Astrologi ziņo, ka laikā no 1. aprīļa līdz 7. aprīlim nauda būs tieši proporcionāla smagajam darbam un pretdarbībai. Ja Vērša mērķis ir materiālā labklājība, tad zvaigznes iesaka viņiem nedarīt neko.

Dvīņi

Aktīvā Dvīņu planēta būs Merkurs, kas ir vājināts Zivīs. Šonedēļ planētas nestabilā ietekme ir saistīta tikai ar vienu lietu – jums ir jāizvairās no naudas piedzīvojumiem un ticiet tikai uzticamiem avotiem. Merkura nemierīgā enerģija ar inerci var virzīties atpakaļ, bet jums nevajadzētu reaģēt uz provokācijām. Aprīlī ir ļoti nevēlams, lai Dvīņi mainītu spēles noteikumus un atkāptos no izvēlētā ceļa, pretējā gadījumā notikumi profesionālajā jomā attīstīsies neskaidri.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment