Finanšu horoskops nedēļai no 1. – 7. aprīlim – jaunas iespējas pārvarēt šķēršļus

Vēzis

Venēras aktualizācija neatstās Vēžus malā un radīs miglu. Galvenā problēma šonedēļ būs nepacietība un pārmērīga emocionalitāte biznesā. Astrologi iesaka pievērst uzmanību savam darbam un līdz galam panākt to, ko viņi ir sākuši. Nu, ja Vēzis paņem darbu uz mājām vai apmeklēs naudas ekonomijas treniņu. Naudas afirmācijas būs tieši laikā. Tie palīdzēs izspiest lieko no galvas un koncentrēties uz galveno.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops 2019. gada aprīlim – būs jāpielāgojas pārmaiņām!

Lauva

Finanšu jomā Lauvas vadīs pastiprinātā Saule. Saules enerģijai ir radošs sākums, tāpēc šīs zīmes pārstāvjus vienā no 7 dienām apmeklēs veiksme. Skaidras naudas jautājumos jāatrod jauni veidi, kā nopelnīt. Lai to panāktu, astrologi iesaka Lauvām pašiem novērtēt sevi, saprast, kā viņi ir labāki par citiem, kādas ir viņu stiprās un vājās puses. Ja jums izdodas izprast sevi, tas atvieglos dzīvi un palīdzēs jums atrast rentablu biznesu.

Jaunava

Jaunavām ir jāsaprot, ka zemiem ienākumiem ir neskaidri iemesli. Viss, kas saistīts ar apziņas vīrusiem, kas liek jums justies nedrošiem. Aprīļa sākumā astrologi iesaka nopietni risināt iekšējās problēmas un novērst negatīvo attieksmi. Pretējā gadījumā Merkura nestabilā ietekme tikai tos nostiprinās, kas radīs lielus zaudējumus naudas izteiksmē.

Svari

Venēra tiek stiprināta Zivīs, un tas ir nopietni jāņem vērā: pateicoties patrona labvēlīgajai atrašanās vietai, Svari varēs ievērojami uzlabot savu finansiālo stāvokli. Jūs varat meklēt papildu ienākumus, jaunu darbu, lai atjaunotu kārtību jautājumos un dokumentos. Svariem, kas vēlas saņemt papildu naudu, vajadzētu atjaunināt kontaktus vai pabeigt uzsākto profesionālo apmācību – 2019. gadā tam nebūs labāka brīža.

LASI ARĪ: 5 lietas, kuras nedrīkst turēt savā makā: tās atgrūž naudu un veiksmi

Skorpions

Aprīļa sākumā Marss būs Dvīņos. Par laimi, viņa ietekme būs labvēlīga Skorpioniem, jo ​​mērenā patrona enerģija palīdzēs risināt daudzas finansiālas problēmas. Tomēr eksperti iesaka negaidīt, kamēr pašas problēmas tiks atrisinātas – šīs ir enerģijas plāna Sli**bas, kas jāārstē.

Strēlnieks

Ar enerģijas pieaugumu palielināsies panākumu izredzes. Strēlnieks nedrīkst paļauties uz nejaušību, bruņots tikai ar Saules pozitīvo ietekmi – tas nav vainagots ar panākumiem. Neskatoties uz to, ka monetārā laime būs viņu pusē, neviens nav atcēlis problēmas. Astrologi ziņo, ka Saules spēcīgajai enerģijai būs nepieciešamas izmaiņas no spēles noteikumiem un Strēlnieka uzmanības pārstrukturēšana. Ieteicams sev izvēlēties jaunu darbības veidu un veikt mērķu uzskaiti.

Mežāzis

Aprīlis sāksies ar Saturnas reversās kustības ietekmi, kas nozīmē, ka šonedēļ joprojām ir grūti palielināt ienākumus. Patrona darbība būs pietiekama, izņemot motivāciju, un jums būs jāsasniedz savi mērķi pašiem. Šī iemesla dēļ astrologi iesaka Mežāzim nodarboties ar plāniem un koncentrēties uz nodokļiem, aizdevumiem, bankas kontiem un komunālajiem maksājumiem. Ja viņi spēs atmaksāt, tad šīs zīmes pārstāvjiem nākamo divu mēnešu laikā nebūs problēmas ar naudu.

LASI ARĪ: 6 hormoni ir atbildīgi par tauku uzkrāšanos un lūk, kā tos izslēgt

Ūdensvīrs

Visu nedēļu Ūdensvīrs paslēpsies no enerģijas uzbrukumiem. Darba kārtībā ir Saules agresīva ietekme, kas ir kļuvusi spēcīga Aunā. Astrologi iesaka jums meklēt sabiedrotos, partnerus, līdzdibinātājus – ikvienu, kas var palīdzēt, tostarp finansiāli. Šādas savienības sinerģija palīdzēs Ūdensvīram īstenot jebkuras sarežģītības plānus. Galvenais – nemēģiniet risināt tikai finanšu plāna problēmas.

Zivis

Ar aprīļa sākumu Zivis katru dienu redzēs arvien skaidrāk savas nākotnes izredzes. Venēra un Jupitera ietekme šonedēļ pavērs iespējas. Un, lai gan laiks aktīvai virzībai vēl nav pienācis, nedēļas vidū Zivis jutīs, cik tuvu viņi ir sava plāna īstenošanai. Astrologi iesaka turpināt stiprināt savas karjeras ambīcijas un analizēt informāciju, lai noteiktu ienākumu pieauguma jomas.

avots: dailyhoro

Leave a Comment