Mīlestības horoskops nedēļai no 1. – 7. aprīlim – ideāli piemērota attiecību uzlabošanai!

Mīlestība valda pār pasauli. Viņa ir arī laimes sastāvdaļa, tāpēc tiem, kas zina, kā palikt laimīgiem mīlestībā, viss ir pieejams. Iknedēļas mīlestības horoskops palīdzēs ikvienam atrast mīlestību aprīļa sākumā.

Šonedēļ astrologi iesaka minimizēt uzņēmējdarbību un nodoties mīlestībai. Visa nedēļa notiks aktīvās un nostiprinātās Venēras – planētas, kas ir atbildīga par mīlestību un visām tās izpausmēm, aizbildnībā. Sākot no pirmdienas un beidzot ar svētdienu, Venēra ietekmēs mūs un padarīs mūs nervozus. Šobrīd ir vērts būt uzmanīgiem, jo ​​pastāv liels risks, ka var pieņemt nepareizu lēmumu.

Auns

Auns, kas ir pastāvīgās attiecībās, kā arī tiem, kas meklē savu mīlestību, nedēļa būs ļoti veiksmīga – pateicoties Saulei un tās enerģijai. Jūs varat apspriest aizraujošus jautājumus, doties uz randiņiem, eksperimentēt, bet vienlaikus kontrolējiet procesus līdz pēdējam, jo ​​pēdējā stadijā ir risks, ka plāni būs neveiksmīgi. Vienīgais pārbaudījums, ar kuru jo īpaši saskarsies ģimenes Auni, ir partnera šaubas un nenoteiktība. Tagad ir svarīgi atbalstīt mīļoto cilvēku, nevis koncentrēties uz viņa trūkumiem.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada aprīlim – brīnišķīgs laiks!

Vērsis

Neskatoties uz pieaugošo Venēras ietekmi, veiksme smaida Vērsim tikai sīkumos. Tāpēc visi personīgie plāni, kuros likmes ir pārāk augstas, ir saprātīgāki, atlikt nedēļu uz priekšu, bet tagad pievērsties mājsaimniecības pienākumiem un ģimenes lietām. Jums nevajadzētu izvirzīt savus mērķus virs sava partnera mērķiem. Mēģiniet kļūt labāki jūsu mīļotajam. Astrologi iesaka atcerēties savus sapņus un darīt visu iespējamo, lai tie būtu piepildīti. Mazliet romantika – un  ģimenes dzīve tiks koriģēta.

Dvīņi

Nedēļas darba kārtībā – Marss Dvīņos. Un tas, saskaņā ar astrologiem, ir tas pats gadījums, kad mīļoto var un vajag nēsāt uz rokām. Galvenais – nesniegt solījumus, kurus nevar izpildīt. Pretējā gadījumā eksperti iesaka dalīties ar laimi, runājot tikai par viņa (vai viņas) sasniegumiem, rūpes, dāvanas, mīlestības atzīšana. Un tas jādara spilgti, skaļi un skaisti. Ļoti laba nedēļa, lai stiprinātu attiecības un atgrieztu vecās jūtas.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment