Finanšu horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – būs smagi jāstrādā, lai atbrīvotos no naudas grūtībām!

Strēlnieks

Jupiters stāsta Strēlniekam, kā atrisināt ar darbu un finansēm saistītas problēmas. Idejas pēkšņi var rasties galvā, varbūt pat sapņos vai sarunās ar draugiem, nekādā ziņā, nesaistītos, ar naudas jautājumiem. Nedēļas beigās astrologi neiesaka nodarboties ar  nekustamā īpašuma pārdošanu un iegādi. Sakarā ar spēcīgo Mēness ietekmi jūs varat kļūt par negodīga aģenta upuri, kurš vēlas iedzīvoties uz jūsu rēķina.

Lasi arī: Horoskops 2019. gadam, katrai Zodiaka zīmei – vajadzēs paļauties uz loģiku un saviem instinktiem!

Mežāzis

Šonedēļ Mežāzis var negaidīt milzīgus panākumus, jo šajā gadījumā Jupiters un Neptūns neļaus sasniegt savus mērķus. Šajā laikā jums nevajadzētu sākt jaunas darbības, bet tā vietā jums vajadzētu atrisināt jau sāktos gadījumus, kā arī atbrīvoties no parādiem un samaksāt komunālo pakalpojumu rēķinus. No 12. līdz 18. novembrim ieteicams apmeklēt veikalus tikai nepieciešamības gadījumā, bet atlikušo naudu ieguldīt uzticamā projektā. Ja veiksme būs Mežāžu pusē, tad drīz jūs varat uz ilgu laiku aizmirst par finanšu grūtībām.

Ūdensvīrs

Saturns ir patrons Ūdensvīram līdz nedēļas beigām, bet materiālu problēmu risināšanā jābalstās ne tikai uz viņa palīdzību, bet arī uz  intuīcijas norādēm. Tādējādi Ūdensvīrs spēs saglabāt savu budžetu godprātīgi un, iespējams, palielinās ieņēmumus. Šonedēļ astrologi iesaka papildus darbam meklēt citus ienākumu avotus. Ieguldījumi vērtspapīros var būt veiksmīgi, bet ir vērts apsvērt visas iespējas, lai riski neradītu negatīvu rezultātu.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – būs pietiekami daudz enerģijas, lai risinātu visas problēmas

Zivis

Šai nedēļai Zivīm pienācīgi jāpiešķir prioritāte, jo mājas un darba problēmas var pastāvīgi savstarpēji saistīties, tādēļ vēl grūtāk ir atrisināt neatliekamās lietas. Nākamā nedēļa nesola pārmaiņas finanšu jomā dzīvē. Tomēr, pateicoties Mēness pozitīvajai ietekmei, Zivis var saņemt negaidītu peļņu vai ziņas par lielu mantojumu. Nezaudējiet galvu no pēkšņas naudas, pretējā gadījumā maz ticams, ka no tās izdosies gūt labumu.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment