Daudz ēdot ogas un augļus, rudenī pieaug svars; Kā pašam samazināt kuņģi

Vasarā varam nedaudz pieņemties svarā, bet rudenī var nākt klāt pat 2-3 kilogrami, it kā ēdot veselīgu ēdienu. Šajā rakstā, kas veidots pēc ukraiņu raidījuma “Viss būs labi” materiāliem, jūs varat uzzināt, kāpēc tā notiek un kā to nepieļaut. Te varat arī uzzināt par eksperimentu, kurā sievietei mērīja kuņģa apjomu pirms un pēc divām nedēļām, kuru laikā mainīts dzīvesveids un pildīts šeit parādītais vingrojumu komplekss (pavisam vienkāršs!).

Lasi arī: 5 sieviešu izteiktas frāzes, kas spēj sadusmot pat vispacietīgāko vīrieti

Ukrainas fitnesa bikini čempione Jevgēnija Gaudučenko skaidro, ka ogu un augļu sezonā porciju apjoms bieži vien palielinās. Tie taču ir veselīgi ēdieni, samērā lēti un ilgi gaidīti, bet galu galā, aizraujoties ar gardajām ogām un augļiem, var izstaipīt kuņģi. Kā tas notiek.

Lai to labāk saprastu, treneri to vizuāli parāda. Viņa paņem zeķi un to jāiztēlojas kā kuņģi. Ņem karoti un sāk “ēst”. Sāk ar salātiem. Pieliek pilnu zeķi ar salātiem, 150 gramiem vārītas vistas, nedaudz veselīgas putras un, kā nu bez deserta? Tādēļ liek arī zemenes, ķiršus, ābolus…


Ekrānšāviņš no Youtube.com

Ir cilvēki, kas apēd vienā reizē kilogramu zemeņu, ābolu u.c. ogu vai augļu un mierina sevi, ka tas ir mazkaloriju ēdiens. Tiesa, atzīst fitnesa trenere, kalorāžas ziņā varbūt arī nekas netiek pārkāpts, bet, kā vizuāli redzams, kuņģis tiek izstaipīts. Turklāt nākamreiz gribēsies ēst vairāk! Tādēļ, kad beigsies ogu un augļu sezona, rudenī un ziemā, mēs to sāksim piepildīt ar kartupeļiem, putrām u.c. ēdieniem, lai sasniegtu sāta sajūtu. Un nu jau maltīte saturēs jau pavisam citu kaloriju daudzumu.

Šķir nākošo lapu, lai uzzināt vairāk un noskatītos video!

Leave a Comment