Finanšu horoskops nedēļai no 23. līdz 29. aprīlim – ienākumi palielināsies

Paredzams, ka šī gada nedēļā visiem zodiaka apļa pārstāvjiem palielināsies ieņēmumi un gūs panākumus uzņēmējdarbībā. Viss, kas jums jāizmanto labās izredzes gadījumā, ir ņemt vērā zvaigžņu noskaņojumu.

Lasi arī: Mazais zēns baidījās, ka viņa mirušais tētis nenokļūs paradīzē un sāka ļoti raudāt; Pāvesta reakcija pārsteidza daudzus

Nākamais periods no astroloģiskā viedokļa ir visveiksmīgākais finanšu dzīves sfērā. Astrologi iesaka praktiski pielietot finanšu jautājumus, bez steigas. Nav vēlams ietaupīt jūsu vajadzības: materiālie prieki ne tikai sniegs laimes sajūtu, bet arī sniegs spēcīgas izlādes spiedienu. Tomēr nav ieteicams tērēt naudu vējā un pārmaksāt. Izlietotajiem līdzekļiem jāuzrāda redzams rezultāts vērtīgu lietu veidā, fiziskais komforts, jauni iespaidi, labs garastāvoklis un tā tālāk. Vislabāk ar naudu būs uguns un zemes zīmju pārstāvjiem, pārējiem būs jāredz labas iespējas ienākumu palielināšanai.

Auns

Aunus gaida ļoti bagāta un veiksmīga nedēļa. Esi gatavs tam, ka jūsu darba spējas palielināsies, kas nozīmē, ka jūsu finanses un materiālā labklājība pieaugs. Tomēr šajā periodā daudzas cerības var nesakrist ar realitāti. Mēģiniet pareizi reaģēt uz to. Visbiežāk putns rokā ir labāks nekā zīle kokā, it īpaši, ja šis pacēlājs pieprasa personīgu komfortu.

Būtisks panākums tieši būs atkarīgs no Merkura ietekmes, kas būs jūsu zīmē. Šīs planētas atrašanās vieta dos jums iespēju izprast visas nianses, kas saistītas ar darbu, ģimenes dzīvi, finansēm un mājokļiem. Darbam ir vēlams veltīt pat nedēļas nogali – neļaujiet veiksmei pazust bez pēdām.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 23. līdz 29. aprīlim – smaga nedēļa

Vērsis

Kamēr Venēra paliks tavā zīmē, jums vajadzētu kļūt uzmanīgākam, lai nepalaistu garām bagātības iespēju. Šonedēļ visi jūsu lēmumi būs intuitīvi pareizi, un proaktīvā rīcība palīdzēs palielināt jūsu ienākumus vairākas reizes. Lai nepalaistu garām tik laimīgu iespēju, jums vajadzētu sekot visam Visuma aicinājumam, kas šonedēļ būs ļoti bieži.

Astrologi iesaka veikt uzņēmējdarbību tādā veidā, kā jūs to protat: rūpīgi un nesteidzīgi. No otrdienas līdz ceturtdienai, jūsu lēmumi, visticamāk, neradīs nekādu labumu, bet jums tas patiks un palīdzēs aizstāvēt savus uzskatus. Starp objektīvu labumu un iekšējo apmierinātību ir vēlams izvēlēties pēdējo. No piektdienas notiks jaunas perspektīvas, un jau uzsāktajos gadījumos tiks panākts ievērojams progress. Rīkojieties pēc savām interesēm un nenoglabājiet sevi, savas vēlmes un vajadzības.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment