Horoskops nedēļai no 23. līdz 29. aprīlim – iestāsies stabilitāte

Laika posmā no 23. līdz 29. aprīlim, ietekmēs Marss un Plutons. Šo planētu ietekme astroloģiskajā pasaulē tiek uzskatīta par spēcīgu enerģijas avotu un dzīvotspēju. Turklāt šī enerģija ir sakārtota un līdzsvarota, un tas nozīmē, ka nebūs nekādas būtiskas izmaiņas, jo īpaši negatīvas. Šonedēļ astrologi iesaka izmantot veiksmīgo planētu un zvaigznāju izvietojumu. Ir pienācis laiks izstrādāt ilgtermiņa plānus, virzīties uz priekšu, īstenot vēlmes, veikt lietas, kurām iepriekš trūka spēka. Marsa un Plutona mijiedarbība stiprinās jūsu ambīcijas, kas palīdzēs jums noteikt mērķi un nostiprināt rezultātus.

Auns

Merkurs jūsu zīmē norāda, ka jums ir daudz ko teikt. Jūs būsiet slikts klausītājs, bet pārliecinošs padomdevējs. Tomēr jāatceras: saziņa taisnīgā formātā ļaus jums nenodarīt ļaunu, tāpēc ievērojiet pakļautību un neiesaistieties atklāti dialogā. Jums būs veiksmīgas tikai tās situācijas, kurās esat gatavs tikt uzklausīts.

Astrologi iesaka koncentrēt enerģiju, lai kļūtu par interesantu stāstītāju. Runājiet publiski, rakstiet rakstus, lasiet lekcijas, veiciet intervijas. Šajā posmā jums vajadzētu runāt, izrunāt visu, kas atrodas jūsu dvēselē. Jebkurā gadījumā mēģiniet izteikt savus plānus skaļi. Paziņojot par saviem nodomiem, jūs dodat sev programmu, saskaņā ar kuru notikumi spontāni sāk attīstīties tā, lai tuvinātu to mērķim.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 23. līdz 29. aprīlim – smaga nedēļa

Vērsis

Šajā nedēļā Saule turpinās palikt jūsu zīmē, kas nozīmē perioda sākumu, kad jums vajadzētu rūpēties par sevi un jūsu lietām. Zvaigznes iesaka uzlabot iniciatīvu un pašdisciplīnu. Šajā dzīves posmā ir svarīgi, lai jūs vislabāk atrisinātu visas personiskās problēmas vai vismaz daļu no tām. Īpaša uzmanība jāpievērš pašizglītībai, garīgai meklēšanai un pozitīva tēla veidošanai.

Šonedēļ viss, kas jums nepieciešams, ir stingri rīkoties jūsu interesēs, neuztraucoties par svešiem signāliem un palīdzības pieprasījumiem. Ir nepieciešams realizēt savas stiprās puses, atpazīt savus talantus un mēģināt ar visu to sazināties ar apkārtējiem un tuviem cilvēkiem. Saule sniegs jums nepieciešamo enerģijas daudzumu un būs viegli tikt galā ar jautājumiem, kas prasa pašizaugsmi un kārtību.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment