Sieviešu horoskops nedēļai no 23. līdz 29. aprīlim – smaga nedēļa

Sievietes horoskops tuvākajā nedēļā palīdzēs brīnišķīgā dzimuma pārstāvēm, parādīt sevi visā pasaulē visā savā godībā. Astroloģiskais padoms palīdzēs jums sasniegt vislabākos rezultātus mīlestībā un darbos.

Labākais no amuletiem pret skaudīgiem cilvēkiem, šonedēļ ir labs garastāvoklis. Nestāstiet nevienam, ka jūtaties slikti, ir grūti, ka esat noguris. Nedariet to, jo tie, kas tev nepatīk, visādā ziņā var to izmantot. No vienas puses, neuzticība un nevēlēšanos turēt sevi rokās var kaitēt jums, bet, no otras puses, tas būs gandrīz vienīgais jautājums šajās septiņās dienās, jo Saule un Mēness, būs ļoti mierīgi un nemainīgi, un no planētām tikai Venēra pirmdien aizvietos darbību, ar pilnīgu apātiju un vienaldzību.

Auns

Sievietēm, kas dzimušas saskaņā ar šo Zodiaka zīmi, labāk neprasīt no dzīves pārāk daudz. Nākamajā laika periodā dzīve mainīsies katru dienu. Kopš otrdienas sākas diezgan patīkams periods, jo Venēra pilnībā zaudēs savu spēku. Problēmas saistībā ar motivāciju un enerģijas trūkumu vispār nepastāv. Jūs būsiet pilna ar spēku un apņēmību. Jūsu lieta kalpos augšup, un tas attiecas ne tikai uz sieviešu lietām, bet arī uz universālu: darbu vai mīlestību. Vīrieši jums pievērsīs vairāk uzmanības nekā parasti. Izmantojiet šo priekšrocību.

Lasi arī: Pašas pievilcīgākās sievietes, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Vērsis

Vidēji spēcīgs Mēness ir gan labas, gan sliktas ziņas. Mēness spēkus nedrīkst palaist garām, kas palīdzēs jums piesaistīt mīlestību un veiksmi, bet miers un klusums no Zemes pavadoņa būs atslēga uz savu iekšējo harmoniju. Tikai 23. un 24. aprīlī Mēness, kas atrodas Lauvā, būs tev pilnīgi bezjēdzīgs. Nesenais retrograda Plutons izrādīsies daudz svarīgāks jūsu sievietes laimei. Šī planēta ievērojami uzlabos jūsu pašapziņu un pārvērsīs jūsu iekšējo pasauli bez atpazīšanas, ja jūs, protams, izlemjat spert šo soli.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment