Finanšu horoskops nedēļai no 23. līdz 29. aprīlim – ienākumi palielināsies

Dvīņi

Šonedēļ Dvīņi nedomā par finansiālajiem ieguvumiem un ļoti velti. Laikā no 23. līdz 29. aprīlim jums būs tik daudz iespēju nopelnīt naudu, palielināt ienākumus, panākt panākumus, ka to neizmantošana ir līdzīga noziegumam. Neviens nestrīdas, ka lielākā daļa no rentablajām situācijām prasa milzīgu laiku un neatlaidību. Iesaistoties cīņā par vietu saulē, jūs varat zaudēt daudz no tā, ko jūs lolojat: brīvais laiks, dievība, viegls veids, kā sasniegt mērķi. Tāpēc astrologi iesaka nevilcināties pie visām iespējām, bet gan kļūt selektīvākiem un diskriminējošākiem.

Retrograda Saturna laikā jums rūpīgi jāizvēlas, kā nopelnīt. Zvaigznes ir pārliecinātas, ka līdz nedēļas beigām jums būs iespēja, pieņemtu lēmumu, un jūsu izvēle dos jums naudu. Galvenais, lai jūsu plāni nav publiski pieejami. Tagad nav labākais laiks, lai apspriestu savas idejas un sasniegumus, tādēļ saglabājiet savu finansiālo stāvokli slepenībā.

Lasi arī: Retrograda Plutons 2018. gadā: ietekme uz finansēm, attiecībām un veselību

Vēzis

Laikā no 23. aprīļa līdz 29. aprīlim, Vēža pārstāvjiem būs jauni apstākļi finanšu jomā, kas var ietekmēt naudu. Zvaigznes nenorāda, kas jūs sagaida: straujš ieņēmumu pieaugums vai nopietni zaudējumi – jo situācijas iznākums būs zināms tuvākajā nākotnē. Bet jums būs laiks virzīt un vadīt dzīves apstākļus vajadzīgajā virzienā. Lai to izdarītu, mēģiniet izdarīt rūpīgu lēmumu, nevis izvairīties no karstuma.

Kas notiek šajā nedēļā, ir diezgan paredzams, tāpēc nav grūti precīzi saprast, kā rīkoties, lai panāktu panākumus. Grūtības rodas, ja nepastāv līdzīgi domājoši cilvēki un cilvēki, uz kuriem jūs varat paļauties. Retrograda Jupitera ietekmes laikā kolektīvie lēmumi, cilvēku grupas aktīva darbība iegūst īpašu nozīmi. Nevar pieņemt svarīgus lēmumus vienatnē.

Lauva

Lauvām vajadzētu izvirzīt mērķi kļūt bagātām, un tad viss izdosies. Lai uzsāktu nepieciešamos pasākumus un piesaistītu naudas laimi savā dzīvē, astrologi iesaka bieži apmeklēt vietas, kur tiek atrasta nauda. Sāciet sazināties ar veiksmīgiem cilvēkiem, jūs varat mēģināt sadarboties ar saviem priekšniekiem vai apmeklēt sociālos pasākumus. Galvenais ir izveidot labas attiecības ar ietekmīgajiem cilvēkiem. Viņi, saskaņā ar horoskopu, pavērs ceļu pie naudas un bagātības.

Saules ietekme, kas iestāsies Vērsī, liks jums analizēt savu uzvedību un, ja nepieciešams, mainīt to. Ja redzat, ka pēdējo mēnešu laikā jūs neesat varējis paveikt visu, ko esat plānojis, dariet savu darbu pie sevis. Kad jūs sapratīsiet, kas ir jūsu kļūda, jūs nekavējoties redzēsiet finansiālās iespējas. Rīkojieties ātri: viņi ilgi negaidīs.

Jaunava

Jaunava ar Veneras pāreju no Vērša zīmes uz Dvīņu zīmi, sāks jaunu posmu, kuru vēlams veltīt lietām ar citu cilvēku naudu, aizdevumiem un ieguldījumiem. Nav izslēgts, ka jums būs jauni materiālie pienākumi. Ir iespējamas asas izmaiņas ģimenes budžetā.

Nedēļas sākumā otrdien notiks neparedzēts gadījums, kas prasīs koncentrācijas pabeigšanu. Ja jūs nepievēršat uzmanību šīm izmaiņām, var rasties jauni apstākļi, kas liek jums pārskatīt visus savus plānus. Turklāt palielināsies uzsākto finanšu pasākumu izbeigšanas risks. Tas notiks sakarā ar jaunu uzņēmējdarbības saikņu rašanos, kas būs ārkārtīgi nestabilas. Ir ieteicams ņemt pauzi, lai pienācīgi domātu par situāciju.

Lasi arī: Pašas pievilcīgākās sievietes, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Svari

Šonedēļ Svara zīmes pārstāvji pamanīs, ka mīlestībā, draudzībā un biznesa attiecībās ir raksturīga merkantilisma piezīme. Jums var būt sajūta, ka visapkārt jums ir nepieciešama tikai nauda. Par laimi tā būs viltus trauksmes, kam nav nekāda sakara ar realitāti. Pastiprināts Saturns, atgriežoties reversā kustībā, vēlas tikai parādīt, ka šajā dzīves posmā nevienas attiecības nevar būt spēcīgas bez būtiskas intereses.

Nedēļas sākumā jums būs jāupurē personīgo komfortu par labu naudai. Bet ar nedēļas nogali jūs būsiet gatavs izsniegt visus savus aizdevumus un slēgt savus parādus. Galvenais – nepiespiest sevi pastāvīgi strādāt, ja nepieciešams, ņemiet atelpu.

Skorpions

Jūsu ienākumi šonedēļ ir atkarīgi no tā, cik jūs varat būt lojāli, diplomātiski un elastīgi. Ja jūs varat iepatikties kādai personai, nospiest nepieciešamo sviru, pievērst uzmanību, apspriedīsieties un klausieties – tas dos jums materiāli reālus ieguvumus. Astrologi iesaka klausīties cilvēkos un viņu padomos. Ja nepieciešams, jums vajadzēs vērsties pie finanšu vai juridiskā konsultanta.

Šonedēļ nav ieteicams rādīt ārprātīgo svētlaimību, it īpaši attiecībā uz tiem, kas jums neko nenozīmē. Lepnums un augsta pašvērtība, ko saasina pastiprināts Marss, neļaus jums veidot sadraudzību. Tādēļ jūs riskējat zaudēt ietekmīgas personas, iespējas vai labu padomu. Kontrolējiet savas emocijas.

Strēlnieks

Laikā no 23. līdz 29. aprīlim naudas ieņēmumi atradīsies enerģiskā un smalkā Strēlnieka pusē. Nevar izslēgt, ka nedēļa iet ar saukli “nebūtu laimes, bet nelaime palīdzēja”: lai atrisinātu sarežģītas personiskas dabas problēmas, jūs vienlaikus uzlabojat savu finansiālo dzīvi. Astrologi pievērš jūsu uzmanību Saulei, kas būs Vērša zvaigznājā. Negaidiet visu vēlmju izpildi – tas nenotiks, bet parādīsies stabilitātes izjūta.

Nedēļas vidū būs labvēlīga ekonomiskā situācija. Astrologi saka: tā sāks strādāt jums. Visticamāk, pasaule palielinās pieprasījumu pēc pakalpojumu vai produktu veida apgabalā, no kā jūs gūsiet ienākumus. Nedēļas beigas ir vispiemērotākais laiks, lai ieguldītu naudu, piesaistītu investorus, atmaksātu aizdevumus.

Lasi arī: Retrograda Plutona sākums 2018. gada 22. aprīlī

Mežāzis

Šonedēļ pārstāvji no Mežāža zīmes varēs izskatīt visus finanšu jautājumus bez nevajadzīgas steigas. Lieta ir tā, ka jūsu zīmes pārvaldnieks Saturns dos Jums iespēju pavadīt nākamo periodu prom no grūtībām un biežām apstākļu maiņām. Astrologi iesaka iepriekš plānot lietas, nevis atlikt to izpildi uz vēlāku.

Lai sasniegtu panākumus šonedēļ, būs jāpārvar inerce, jāsāk attīstīt savus plānus, kļūt strikti strādājošiem. Labi pārdomāti plāni sniegs labu praktisku rezultātu. Visveiksmīgāko peļņas veidu var uzskatīt par darbu, kas balstīts uz hobijiem vai vaļaspriekiem.

Ūdensvīrs

Šonedēļ Ūdensvīram dos labvēlīgu iespēju papildus strādāt. Astrologi iesaka jums iesaistīties aktīvās un enerģētiskās aktivitātēs: pateicoties jūsu entuziasmam, jums veiksies finansiālie panākumi. Ja jums ir nepieciešams liktenīgs lēmums, rīkojieties drosmīgi un ātri. Tie, kas ir pieraduši gaidīt un paļauties uz lietu visur, būs jāgaida situācijas atrisināšana pārāk ilgi.

Nedēļas sākumā jums vajadzētu padomāt par nepieciešamo preču iegādi, visu nosvērt un nākamajā nedēļā atlikt pirkumu. Fakts ir tāds, ka pirkums jūs iepriecinās, taču tas būs neapmierinoši jūsu tuviem cilvēkiem. Ieguldījumi šonedēļ var būt tikai ģimenes brīvdienās vai māju pirkšana.

Zivis

Veneras pāreja Dvīņu zvaigznājā atver jaunu nodaļu jūsu finansiālās dzīves vēsturē. Sākot no šīs nedēļas, jūsu dzīvē notiks jaunas materiālās rūpes, problēmas un nestabilitāte. Nav vērts radīt paniku: šķēršļi ceļā parādīsies spontāni, bet tie jūs nesatrauks.

Laikā no 23. līdz 29. aprīlim sāks attīstīties nemierīgs bizness. Jūs varat meklēt jaunus problēmu risināšanas veidus, kā arī jaunus ienākumu avotus. Otrdien kāda nepatīkama situācija būs saistīta ar naudu. Jūsu materiālā dzīve var dramatiski mainīties. Rezultāts būs atkarīgs no jūsu veiksmes līmeņa, tāpēc neaizmirstiet to piesaistīt. Nedēļas beigās pievērsiet uzmanību saviem plāniem un vēlmēm. Tagad ir laiks to īstenot praksē.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment