Finanšu horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – izvairieties no neparedzētiem tēriņiem!

Jaungada brīvdienu priekšvakarā ir jārīkojas ar naudu uzmanīgi, jo tieši šajā laikā tēriņi var ietekmēt jūsu budžetu. Izmantojot finanšu horoskopa ieteikumus, varat izvairīties no lieliem izdevumiem.

Decembra beigās ir nepieciešams ne tikai sagatavoties brīvdienām, bet arī gada novērtēšanai. Šajā laikā ir nepieciešams pareizi plānot budžetu un izvairīties no neparedzētiem tēriņiem. Ar padomu palīdzēs jums astrologi un eksperti.

Auns

Auns joprojām nevar paļauties uz planētu-patronu palīdzību, kas sola monetārās grūtības un konfliktus darbā šo zvaigznāju pārstāvjiem. Šonedēļ ir vērts būt uzmanīgiem, iepērkoties, un vislabāk ir doties uz veikalu tikai ar iepriekš sagatavotu sarakstu. Tāpat nevajag vadību un kolēģus provocēt, citādi jau jaunā gada sākumā Auniem būs jāsāk meklēt jaunu darbu.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – atveriet sevi pozitīviem notikumiem!

Vērsis

Nākamā nedēļa nebūs visveiksmīgākā Vērsim. Tomēr, pirmdien, pateicoties pozitīvajai Mēness ietekmei, šīs konstelācijas pārstāvji varēs saņemt negaidītu peļņu vai algu. Bet otrdien, Mēness kļūs vājāks, tāpēc līdz nedēļas beigām nav ieteicams atmaksāt parādus, apmaksāt rēķinus vai veikt finanšu darījumus.

Dvīņi

Merkurs joprojām ir vājāks, tāpēc nākamajās septiņās dienās Dvīņi saskarsies ar neparedzētiem tēriņiem, kas radīs finansiālas grūtības. Merkura ietekme var likt Dvīņiem izdarīt bezjēdzīgus pirkumus, kas drīz būs nevēlami. Šajā laikā astrologi iesaka tērēt naudu ar priekšrocībām, piemēram, parādu atgriešanu vai Jaunā gadu dāvanu iegādi mīļajiem.

Vēzis

Pirmdien laime būs Vēžu pusē, tāpēc šajā dienā jūs varat saukt Fortūnu, palīgā un  spēlētu loteriju. Turpmākajās dienās Mēness ir vājinājies, tāpēc Vēžiem intensīvi jārisina finanšu problēmas. Iespējams, ka kāds no pietuvināto loka pieprasīs atgriezt vecos parādus, vai arī jums būs jātērē nauda nepieciešamajiem pirkumiem. Šonedēļ astrologi iesaka palikt uzmanīgiem, jo ​​šobrīd Krā***ki kļūs aktīvāki, un vēzis var kļūt par viņu upuri.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – atrodiet savu ceļu cīņā ar problēmām!

Lauva

Nākamajās septiņās dienās Lauvām būs jāiegulda vairāk naudas nekā plānots. Pirms Jaunā gada izdevumi var ietekmēt finansiālo situāciju, bet finansiālās grūtības parādīsies tikai janvārī. Pateicoties patronu planētu vājinātai ietekmei, nebūs iespējams strādāt pilnā spēkā, ienirt darba atmosfērā, būs nepieciešams papildu enerģijas avots. Nedēļas beigās varat pārtraukt problēmas, bet vislabāk atpūsties mājās, nevis dārgās iestādēs.

Jaunava

Patrons Merkurs joprojām ir vājš, tāpēc Jaunavām ir jāsāk risināt monetāros jautājumus nedēļas sākumā. Neaktivitāte novedīs pie tā, ka decembra beigās ar naudu būs tikai vairāk problēmu. Tāpēc tagad astrologi iesaka jums maksāt komunālo pakalpojumu rēķinus, atmaksāt parādus kolēģiem un draugiem un veikt tikai nepieciešamos pirkumus.

Svari

Saturna pozitīvā ietekme dos spēku, tāpēc šonedēļ Svari varēs labāk pildīt savus pienākumus. Nedēļas vidū varat iepirkties un iegādāties dāvanas, Ziemassvētku eglītes vai mājas rotājumus. Iepirkšanās dos prieku un uzmundrinās, un iztērētie līdzekļi var tikt atgriezti jau nākamajā mēnesī.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – radīsies enerģija, lai atrisinātu personīgās problēmas!

Skorpions

24. decembrī Urāns, patrons, aktīvi darbosies ar citām planētām, tāpēc šobrīd Skorpions iegūs negaidītu peļņu un jaunas peļņas iespējas. Citās dienās šīs konstelācijas pārstāvjiem būs jārīkojas regulāri, un vienīgā motivācija būs gaidāmā alga un Jaunā gada balva. Finanšu horoskops iesaka Skorpioniem nezaudēt laiku un sākt budžeta plānošanu, pretējā gadījumā nākamā mēneša laikā naudas problēmas atkal atgādinās sev.

Strēlnieks

Neptūns šonedēļ kļūs par neatņemamu Strēlnieka palīgu. Pateicoties savam atbalstam, jūs varat droši atgriezt parādus paziņām un bankām, iegādāties dārgas preces un slēgt līgumus. Gaidāmās brīvdienas var novirzīt Strēlnieku no darba, bet pagaidām ir nepieciešams aizmirst par atpūtu un pavadīt visu savu enerģiju darba pienākumu veikšanai. Nedēļas beigās šīs konstelācijas pārstāvji varēs runāt ar savu priekšnieku par sasniegumiem, kas sola viņiem karjeras izaugsmi vai jaunas finansiālas iespējas.

Mežāzis

Pateicoties Urāna pozitīvajai ietekmei, Mežāzim būs noderīgas idejas, kas palīdzēs uzlabot finansiālo situāciju, kā arī iespēja ieguldīt naudu rentabli, kas palīdzēs būtiski palielināt ienākumus jaunajā gadā. Tomēr ir vērts būt uzmanīgiem, apmaksājot komunālos maksājumus. Ir iespēja, ka Mežāzis maksās vairāk nekā vajadzētu.

LASI ARĪ: Kuras Zodiaka zīmes kļūs bagātas 2019. gadā

Ūdensvīrs

Saturna ietekme sniegs Ūdensvīram spēku un pārliecību, tāpēc ir pienācis laiks nopietni runāt par algas pielikumu ar vadītāju. Ja vadība atsakās, jums tagad ir jādomā par jauna darba meklēšanu. Šonedēļ nav paredzami lieli izdevumi, tomēr arī nebūs iespējams ietaupīt naudu. Ūdensvīrs riskē pakļauties kārdinājumiem un tērēt vairāk nekā budžets atļauj. Lai no tā izvairītos, no 24. līdz 30. decembrim ir nepieciešams apmeklēt veikalu ekonomiskākā režīmā.

Zivis

Pirmdien Mēness enerģija ir spēcīga, tāpēc šajā dienā Zivis sagaida negaidīts pārsteigums vai peļņa. Otrdien sāksies produktivitātes un vitalitātes samazināšanās. Šonedēļ astrologi neiesaka Zivīm iesaistīties smagā darbā, veikt finanšu darījumus un aizdot naudu pat tuviem cilvēkiem. Ietaupījumi un rūpīga naudas apstrāde palīdzēs saglabāt finansiālo stabilitāti un atbrīvos no nevajadzīgas pieredzes.

avots: dailyhoro

Leave a Comment