Horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – atrodiet savu ceļu cīņā ar problēmām!

Šīs nedēļas horoskops ir viens no svarīgākajiem gadā, jo sagatavošanās jaunajam gadam ir atbildīgs jautājums. Astrologu ieteikumi jums pateiks, kur atrast veiksmi un kā to saglabāt tuvu šajā izšķirošajā periodā.

Saskaņā ar prognozēm, šonedēļ enerģijas plānā būs miers. Viss, kas vajadzīgs panākumiem, ir ticība sev. Vissvarīgākais ir uzturēt labklājību un darba spējas.

Auns

Sākot no piektdienas, būs harmonija starp zvaigznēm un planētām, tāpēc nedēļas beigas būs ļoti labvēlīgas, lai aktīvi sagatavotos brīvdienām. Tas būs laiks iepirkties un strādāt kopā grūtībās. Tam ir ieteicams izmantot piektdienu, sestdienu un svētdienu. Tuvoties ģimenes cilvēkiem.

Laiks no 24. līdz 27. decembrim būs veiksmīgs tiem Auniem, kas nolemj ienirt parastajās lietās. Nav vērts dzīties pakaļ diviem zaķiem uzreiz – labāk ir atstāt visus sagatavošanās darbus uz nedēļas beigām un sākt darīt darbu, ko nevar atlikt. Efektīvi būs biznesa braucieni un viegla ainavas maiņa. Nedēļas nogalē varat mainīt tēlu un nopirkt kaut ko no drēbēm.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – atveriet sevi pozitīviem notikumiem!

Vērsis

Vērsim ir jāuzmanās no attīstītās empātijas. Šonedēļ zvaigznes padarīs šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus jutīgākus. No vienas puses, tam būs laba ietekme uz draudzības un mīlestības attiecību stiprināšanu, jo vienmēr ir jauki, ka jums ir kāds draugs vai mīļotais, kurš var saprast, atbalstīt un izjust. Vērsis jau bez tā ir labs psihologs, bet šonedēļ viņš spēs panākt reālu izrāvienu attiecībās ar radiniekiem.

Visnopietnākā diena ir pirmdiena. Šajā dienā ir vērts gleznot visas lietas nākamajai nedēļai, radot visefektīvāko grafiku. Tas ir jāievēro stingri, jo tas ir ļoti grūts laiks, jo pirms Jaunā gada brīvdienām ir nedaudz vairāk nekā nedēļa. Faktiski, tā ir pēdējā taisne, tāpēc Vērsim ir jāpārtrauc iedvesma un jāpievieno savai dzīvei nedaudz precizitātes un konkrētības.

Dvīņi

Šonedēļ Dvīņiem būs miljons gadījumu, un nebūs daudz laika. Aizkavēšanās un apātija radīs problēmas. Tomēr jūs varat no tās atbrīvoties, palielinot enerģiju. Ja nekas netiks darīts, tad Jaungada vakars var nebūt saplānots. Jums ir jāapvienojas un jārīkojas jau pirmdien. Planētas vispiemērotāk ietekmēs Dvīņu spēku pirmajās divās nedēļas dienās.

Darbs ir darbs, bet ir nepieciešama arī atpūta. Nenodarbiniet sevi nedēļas pirmajās dienās – ir svarīgi nebūt slinkam, bet pārmērīgs darbs arī būs lieks. Dažas lietas būs jāatrisina atsevišķi. Nedēļas beigās varat lūgt palīdzību, ja jums nepieciešama palīdzība. Par laimi, Dvīņu harisma būs palielināta.

Vēzis

Vēzim būs jārisina dažas grūtības, iespējams, finansiālas. Naudas jautājumi var būt ļoti emocionālu problēmu avots, bet jūs nedrīkstat skatīt visu ar negatīvās prizmas palīdzību. Astrologi iesaka Vēzim nemocīt sevi par neveiksmēm, bet gan pozitīvi skatīties uz sevi un uz savu dzīvi.

Mīlas lietās šīs zīmes pārstāvjus gaida dāvanu un patīkamu pārsteigumu laiks. Iespējams, ka šonedēļ piepildīsies dažas personiskās prognozes. Šis periods būs ārkārtīgi labvēlīgs jaunu zināšanu apguvei un iegūšanai, kā arī jauniem sākumiem.

LASI ARĪ: Kā piesaistīt labklājību mājās ar parastu sveci

Lauva

Šonedēļ Lauvas var kļūt ļoti nemierīgas, jo planētas un zvaigznes mazinās dažus no saviem plāniem. Iespējams, tās no šīs rotaļas izspiedīs šīs zīmes pārstāvjus, un jūs zaudēsiet ticību sev. Atbrīvoties no nevajadzīgas trauksmes un stresa palīdzēs piecas noderīgas metodes. Šajās dienās, neskatoties uz kļūdām, jums ir jābūt pozitīvākiem un jāiegūst citi pozitīvi – tas palīdzēs jums atrast jaunus draugus un partnerus uzņēmējdarbībā.

Kopumā nedēļa būs diezgan nervoza un dinamiska, bet Lauvām ir pa plecam, lai gan daudziem no viņiem vēl nav ne jausmas. Astrologi iesaka neievērot detaļas un saglabāt darbību secību. Plānošanas gadījumi palīdzēs izvairīties no fiasko un nepatīkamiem pārsteigumiem.

Jaunava

Jaunavām astrologi iesaka izvairīties no ilgstošas ​​uzturēšanās netālu no ļaunajām Zodiaka zīmēm. Jaunavas būs ļoti jutīgi pret emocionālā fona izmaiņām. Šī palielināta empātija nebūs ļoti patīkama, jo risks, ka emocionāli un psiholoģiski kļūs neaizsargātāki, ir augsts. Ir iespēja nokļūt enerģijas vampīru un manipulatīvu cilvēku rokās.

Jaunavu ietekme uz citiem arī būs ļoti pamanāma. Iespējams, ka šie cilvēki bieži saņems padomu. Jums ir jābūt paraugam, kas jāievēro, lai nebāztu galvu smiltīs briesmu gadījumā. Atvaļinājums nāk, bet šonedēļ būs daudz ikdienas rūpes, tāpēc ir vērts sadalīt galvenos uzdevumus vienkāršākos un sagatavot lietu plānu, piesaistīt otrās puses un jums tuvu cilvēku atbalstu.

Svari

Svariem būs jāsaglabā pozitīvs visu nedēļu, atbalstot to tikai pašiem. Veiksmīgākais būs sagatavošanās svētkiem. Kļūdas un neparedzētas nepatikšanas ir iespējamas darbā, tāpēc jums būs jāatrod kaut kur citur, lai iegūtu papildu enerģijas avotus. Ir pienācis laiks normalizēt dienas režīmu, sākt ēst labi, nevis būt slinkam. Labvēlīga ietekme uz Svari ir enerģijas mantrai.

Savlaicīga atpūta arī ir ļoti noderīga gada beigās. Ir nepieciešams izvairīties no pārspīlējuma ar visiem līdzekļiem, jo ​​ir pienācis laiks atrisināt galvenās problēmas, kurām vienkārši nav vietas 2019. gadā.

Skorpions

Skorpions šonedēļ gūs panākumus. Vienīgais iespējamais negatīvisma avots ir skaudīgie un ienaidnieki, kuru enerģija būs ļoti bīstama. Skorpioniem ir jāaizsargā sevi no šīm negatīvajām straumēm. To var izdarīt ar vienotību un diskusiju noraidīšanu. Atbildot uz to, agresija var sasniegt tikai apgrieztus rezultātus.

Pēdējā pilna nedēļa 2018. gadā Skorpionam būs ļoti produktīva uzņēmējdarbībā. Jo vairāk un grūtāk viņi strādā, jo vairāk iespēju viņiem būs nākotnē. Šīs zīmju pārstāvji var pat saņemt paaugstinājumu tieši pirms jaunā gada. Jebkurā gadījumā iestādes neatstās Skorpionu darbību bez pienācīgas uzmanības.

Strēlnieks

Strēlnieki decembra beigās būs ļoti laimīgi cilvēki. Negatīvās vīrusu programmas, kas jau ir salīdzinoši reti, paliks pagātnē. Šajās septiņās dienās, īpaši otrdien, pozitīvas domas uzvarēs pār negatīvām emocijām, nedrošību, bailēm un kompleksiem. Šo zīmju cilvēki vienkārši baudīs sagatavošanos gada galvenajai svētku dienai.

Speciālisti iesaka izmantot tik labvēlīgu laiku savām vajadzībām. Mīlestībā jūs varat ievērojami gūt panākumus, jo zvaigznes uzlabos Strēlnieka šarmu. Labi ir arī pieņemt svarīgus lēmumus un iesaistīties radošajā darbā, intelektuālajā darbā. Fiziskā aktivitāte tiek veicināta, jo tas ļaus Strēlniekiem justies aktīvākiem.

Mežāzis

Astrologi saka, ka mīlestības dabas vēlmes tiks vairāk izpildītas. Ja Mežāzis sapņo par kādu, tad šonedēļ jums ir nepieciešams atmest visu un meklēt līdzjūtību. Zvaigznes palīdzēs tiem, kas jau atrodas attiecībās. Šajā ziņā ļoti pozitīva būs pirmdiena. Planētu enerģija šajā dienā ir harmoniskākā un radošākā, lai jūs varētu strādāt kopā vai plānot ceļojumus.

Šonedēļ jums ir nepieciešams veltīt laiku, lai sagatavotos svētkiem. Tas ir labāk, lai to izdarītu nedēļas nogalē – lai veiktu tīrīšanu, iepirkšanos, jaunākos pielāgojumus plānos. Darba dienās labāk strādāt un risināt personīgās problēmas, tad gads beidzas ar pozitīvu piezīmi.

LASI ARĪ: Kā sagatavoties Jaunajam 2019.gadam saskaņā ar Zodiaka zīmi

Ūdensvīrs

Ūdensvīram iespējams strādāt, būs neplānoti gadījumi, neparedzētas plānu izmaiņas. Šī nedēļa būs ļoti nervoza daudziem šo zīmju pārstāvjiem. Lai risinātu stresu un negativitāti, kas ir divi milzīgie ienaidnieki, palīdzēs elpošanas tehnika. Jums nevajadzētu uzņemt visas lietas uzreiz – astrologi iesaka Ūdensvīram ļoti uzmanīgi risināt darba problēmas un iekšlietas.

Labāk ir atlikt svarīgus lēmumus uz vēlāku laiku, jo intuīcija nav līdzvērtīga. Astrologi aicina šīs zīmes cilvēkus palīdzēt citiem, nevis steidzīgi izdarīt secinājumus par tiem. Laiks nopelnīt uzticamību un parādīt ikvienam savu atbildību un izturību.

Zivis

Rīta meditācijas palīdzēs viņiem piepildīties ar pozitīvu. Pat ja kāda no dienām nav iestatīta, jums nav jāatceļ visi plāni. Jums vienkārši jābūt daudz uzmanīgākam un atbildīgākam. Nav nepieciešams atcelt svarīgas sanāksmes un darbu. Astrologi iesaka veikt plūsmu un apvienot jaunā gada sagatavošanas darbus ar darbu.

Nedēļas nogalē noteikti izmazgājiet māju pareizi. Paškritika nebūs lieka. Ir pienācis laiks aplūkot sevi no sāniem un noteikt galvenos trūkumus. Daudzas problēmas pašas atrisināsies bez Zivju līdzdalības. Mīlestībā un jebkādās attiecībās nav jāiejauc svešinieki. Strīdi citu priekšā var iznīcināt draudzību un mīlestību.

avots: dailyhoro

Leave a Comment