Horoskops 24.decembrim – negaidītas ziņas!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 24.decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Pateicoties svaigām idejām vai izvēloties jaunu stratēģiju, jums veiksmīgi notiks biznesa tikšanās un sarunas. Jūsu optimisms, šarms un loģika piespiedīs partnerus sadarboties. Bet nesteidzieties pieņemt steidzamus lēmumus. Šodien jāparāda dāsnums.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – atveriet sevi pozitīviem notikumiem!

Vērsis

Šodien, trauksme var mocīt jūs. Pamatojoties uz to, iespējamas pēkšņas garastāvokļa izmaiņas, emocionāli bojājumi vai Sli**ba. Mēģiniet sevi nenoslogot. Jums jāpievērš uzmanība tuvinieku Vese***ai, īpaši bērnu Vese***ai.

Dvīņi

Diena nelabvēlīga finanšu darbībām. Būtu jāsamazina uzņēmējdarbība, lai izvairītos no būtiskiem zaudējumiem. No rīta ir iespējamas domstarpības ar iestādēm, lai gan jūsu darbs ir rūpīgs. Vese***as problēmas ir iespējamas šodien. Dienas otrajā pusē būs nepieciešama lielāka organizācija un atbildība par saviem mīļajiem.

Vēzis

Palielināsies jūsu jutīgums un uztvere pret skaisto. Jūs sajutīsiet spēka pieplūdumu un strādāsiet ar entuziasmu. Profesionālos jautājumus būs iespējams viegli atrisināt, nostiprināt finansiālo situāciju, izveidot nepieciešamos kontaktus. Labvēlīgs laiks lietu izskatīšanai tiesā.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – atrodiet savu ceļu cīņā ar problēmām!

Lauva

Šodien viss veicinās jūsu popularitātes un uzticamības pieaugumu. Jūsu viedoklis nepaliks bez uzmanības tam, kurš vēlas viņu atzīt. Labvēlīga diena, lai tiktos ar mīļoto cilvēku, romantiskai iepazīšanās. Ģimenes dzīvē viss notiek labi.

Jaunava

Šī diena nesaskaņos. Tas ir saistīts ar zaudējumiem, maldiem, konfliktiem. Palielināsies nervu sistēmas slodze, kas apdraud hroniskas Sli**bas. Iespējamās garastāvokļa svārstības, uzbudināmība. Jūs varat būt kritikas ceļā. Mēģiniet izvairīties no konfliktiem, pārejot uz citiem jautājumiem un problēmām. Jūsu tuvie cilvēki gaida, lai jūs saprastu un izteiktu mīlestību.

Svari

Šodien jūs varat justies pārliecinoši. Šī sajūta kļūs par pašpaļāvību. Bet nepārspīlējiet savas spējas. Jūsu ārējo karstumu var uzskatīt par tuvu kā nevēlēšanos saprast vienam otru, kas radīs nepatikšanas attiecībās. Personīgā dzīve būs piepildīta ar satraukumiem, pretrunām un savstarpēju neapmierinātību. Mēģiniet atvēlēt sevi tikai tiem, kas ir pelnījuši jūsu uzmanību, un ieskaut tos ar siltumu un aprūpi.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – radīsies enerģija, lai atrisinātu personīgās problēmas!

Skorpions

Labvēlīga diena radošo profesiju pārstāvjiem. Jums nevajadzētu palaist garām šo auglīgo darba laiku; radošumu un kontaktu ar tuvākajiem cilvēkiem. Uzņēmējiem ieteicams saprātīgi pārgrupēt savus spēkus, lai pabeigtu uzsākto darbu. Iespējams, ka noteiktos apstākļos būs jāparāda drosme un izturība. Finansiāls atbalsts ir iespējams. Mājās – pilnīga izpratne.

Strēlnieks

Sanāksmju un kontaktu diena. Iespējams, ka draugu apmeklējums un pilnīgi negaidīts pārsteigums dos iespēju izbaudīt jautrību. Iespējams, ka jums būs jāatgriežas pie sen iegūtā un jau aizmirstā. Daudziem var būt vēlme pēc popularitātes, laicīgās izklaides, ballītes, bet tie nemaina jūsu dzīves principus. Neaizmirstiet par vecākiem. Varbūt viņiem ir nepieciešama jūsu palīdzība.

Mežāzis

Lai panāktu panākumus jebkurā darbībā, jums ir nepieciešama spēja pārvērst idejas par realitāti, ass prāts, augsts intelektuālais potenciāls, apņēmība. Šajā gadījumā, pārejot uz paredzēto mērķi, jūs varēsiet izturēt lieliskus izmēģinājumus.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – izvairieties no neparedzētiem tēriņiem!

Ūdensvīrs

Iespējams, ka finansiālie zaudējumi nāk. Tas var būt saistīts ar pirkšanu uz parādiem, remontu vai atgriešanu. Uzturiet mājsaimniecības pienākumus līdz minimumam. Izprotiet savas jūtas, domas un rīcību, jo jums ir jābūt gatavam negaidītam liktenim.

Zivis

Šodien jūsu darbībā dominēs uzmanība sociālo problēmu risināšanai, taisnīguma sasniegšanai. Daiļums un efektivitāte, strādājot ar cilvēkiem, iegūs daudzu uzticību. Tomēr esiet uzmanīgi nepazīstamu cilvēku kompānijā. Šī diena ir ārkārtīgi nelabvēlīga komandējumiem, pirkumiem, laulībām, darījumiem. Izvairieties no stresa – tas var izraisīt Sli**bas. Ja notiek fiziskā aktivitāte, izmantojiet piesardzību.

avots: vedmochka

Leave a Comment