Finanšu horoskops nedēļai no 25. februāra līdz 3. martam – gaidiet problēmas ar naudu!

Vēzis

Šonedēļ Vēžiem jāatrod līdzsvars starp mājām un darbu, cenšoties nesajaukt šīs divas jomas vienā. Ja tas izdosies, tad nedēļa notiks gandrīz pilnīgi un nodrošinās daudzsološas iespējas savu pozīciju iegūšanai un nostiprināšanai. Pateicoties Jupitera ietekmei, Vēžu intuīcija strādās pareizajā virzienā, un viņiem būs viegli pieņemt acīmredzami pareizus lēmumus.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 25. februāra līdz 3. martam – meklējiet jaunus iedvesmas avotus!

Lauva

Lauvām, Saules ietekme Zivju zonā dos labu veiksmi naudas sektorā. Nākamajās 7 dienās nauda var uzrasties negaidīti – kā aizmirstā parāda atgriešana, laimesti, prēmijas vai izlases gadījumi. Otrdiena būs bīstama enerģētikas diena. Neatkarīgi no tā, kas notiek šajā dienā, ir svarīgi saglabāt pozitīvu attieksmi un koncentrēties uz panākumiem.

Jaunava

Pirmdien, ņemot vērā Merkura aspektu ar Venēru, situācija darbā, karjerā vai ģimenē var izraisīt spēcīgas negatīvas emocijas, kas kavēs panākumus. Astrologi ziņo, ka tas ir īslaicīgi, un trešdien viss mainīsies uz labo pusi, tāpēc nav nekādu iemeslu, lai Jaunavas kaut ko mainītu kāda aspekta ietekmē.

Svari

Venēras pāreja uz Ūdensvīru piektdien ieviesīs daudz lietas. Pavasara sākums atvedīs ziņas no tālienes, kas noteikti būs labā vietā un veicinās plānu īstenošanu. Šonedēļ jūs varat sadalīt daļu parāda, veikt darba pienākumus, kā arī atrast jaunus ienākumu avotus vai domāt par to, kā pārvērst savu hobiju par ienesīgu biznesu.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 25. februāra līdz 3. martam – daudziem modīsies emocijas!

Skorpions

Marsa atrašanās Vērsī var nogalināt Skorpiona iepriekš plānoto plānu īstenošanu. Speciālisti iesaka dot priekšroku pārbaudītām metodēm, nemēģināt atrast risinājumus. Visu nedēļu no enerģētikas viedokļa ir krīzes periods, kad trūkst specifikas uzņēmējdarbības un naudas jautājumos. Par laimi radošās vizualizācijas rezultātā tiks samazināti riski un piesaistīta bagātība.

Strēlnieks

Strēlnieka monetārās grūtības būs tieši saistītas ar viņu garastāvokli un domām. Iespējams, ka Plutona un Saules aspekta ietekme otrdien izslēdz parasto dzīves ritmu un radīs problēmas. Ja šajā dienā Strēlnieks uzskata, ka viņi ir zaudējuši ceļu un nezina, kur doties tālāk, tad labirinta meditatīvā prakse palīdzēs novērst situāciju.

Mežāzis

Urāna aktivitāte no ceturtdienas līdz sestdienai novedīs pie steigā pieņemtiem kļūdainiem lēmumiem, un tie, savukārt, radīs nestandarta problēmas ar naudu. Vadītāji, organizācija un konsekvence palīdzēs pārvērst situāciju. Mežāzim ir ieteicams visu nedēļu būt uzmanīgākiem pret Visuma detaļām un  norādījumiem, lai radītu pamatu viņu nākotnes panākumiem.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada martam

Ūdensvīrs

Nedēļa ir labvēlīga skaidras naudas darījumiem, īpaši tiem, kas saistīti ar trūcīgajiem. Piektdiena ir īpaša diena Ūdensvīram, ko raksturo Venēras pozitīvā ietekme, kas nonāk viņu apzīmējumā. Enerģijas palielināšana palīdzēs izmantot visas piedāvātās iespējas, un elastība atrisinās daudzas monetāras problēmas. Astrologi iesaka nepalaist garām iespēju izmantot perioda enerģiju, lai sasniegtu vēlamo.

Zivis

Zivīm nedēļā no 25. februāra līdz 3. martam tiks Saules un Merkura patrons. Abas planētas ir norādītas ar ierašanos Zivju zvaigznājā, kas novedīs pie šīs zīmes materiālajiem panākumiem. Taču, neskatoties uz pozitīvajām ziņām, astrologi joprojām iesaka būt uzmanīgākiem un  uzmanīgiem no nepazīstamu cilvēku padomiem  – pastāv risks, ka viņi nonāks Krā***ku rokās vai cietīs no apmelošanas.

avots: dailyhoro

Leave a Comment