Finanšu horoskops nedēļai no 26. novembra līdz 2. decembrim – nepalaidiet garām iespēju uzlabot savu stāvokli!

Strēlnieks

Strēlnieki varēs piesaistīt Neptūna un Jupitera atbalstu, un tas nozīmē, ka ir laiks veikt lietas, kurām vajadzīgi steidzami risinājumi. Šajā gadījumā jaunajā mēnesī varēs sākt jaunus darbus. Šī nedēļa būs veiksmīga tiem, kuri plāno iegādāties vai pārdot nekustamo īpašumu. Operācija pati par sevi būs veiksmīga, bet būs izdevīgi ietaupīt pirkumu. Antagonists-Saturns var būt nepatīkamu mirkļu vainīgais un, pirmkārt, tā ietekme uz darbu. Šonedēļ jums jārīkojas vairāk ierobežotā veidā, nevis pretrunā ar vadību un kolēģiem, pretējā gadījumā tas draudēs Strēlniekiem ar naudas sodu vai rājienu.

Lasi arī: 5 zīmes, kas norāda, ka jūs, iespējams, esat satikušies ar kādu no iepriekšējās dzīves

Mežāzis

Emocionalitāte var ietekmēt Mežāžu garīgo stāvokli, un tāpēc produktivitāte samazināsies, kas radīs problēmas darba vietā. Mežāža, Merkurs, patrons joprojām ir novājināts, un aspekts, kas saistīts ar citām planētām, var kļūt par reālu draudu Mežāzim. No 26. līdz 28. novembrim astrologi iesaka neveikt finanšu darījumus un neveikt dārgus pirkumus. Tomēr ir labāk maksāt visus rēķinus šonedēļ, pretējā gadījumā parādus var kļūt par iemeslu sliktam garastāvoklim un  negatīvām domas.

Ūdensvīrs

Pateicoties Neptūna ietekmei Zivīs, Ūdensvīrs palielinās savu radošo potenciālu. Šī zvaigznāja pārstāvji varēs radīt idejas pa vienam, bet galvenais ir pateikt priekšniekam par tām. Ja vadība novērtē Ūdensvīra jaunradi, tad nākotnē tas var kalpot kā iegansts algas pieaugumam vai karjeras izaugsmei. 26. un 27. novembrī tiks aktivizēts Ūdensvīra antagonists. Šajā periodā Ūdensvīram vajadzētu būt uzmanīgākam ar naudu un rūpīgāk pārraudzīt savu maku. Šajā laikā pat pazīstami cilvēki var mēģināt maldināt Ūdensvīru, un Krā***ki un kabatzagļi gribēs piesavināt sev maku un  godīgi nopelnīto naudu.

Lasi arī: Numeroloģiskais horoskops 2018. gada decembrim

Zivis

Uzvaras un kritumi šonedēļ sagaidīs Zivis. Mēneša ietekme ietekmēs visas dzīves sfēras, tostarp finansiālās. No 27. līdz 29. novembrim var rasties konflikti par naudu. Iespējams, kāds no iekšējā apļa atcerēsies vecos monetāros parādus, bet paši Zivis pat par to var nezināt. Saturns paliek aktīvs, tāpēc šī zvaigznāja pārstāvjiem nav vērts riskēt un ieguldīt citu cilvēku projektos. 26. novembrī Mēness palīdzēs Zivīm piesaistīt finansiālu veiksmi.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment