Finanšu horoskops nedēļai no 26. novembra līdz 2. decembrim – nepalaidiet garām iespēju uzlabot savu stāvokli!

Lauva

Pateicoties Saules palielinātajai ietekmei, Lauvas beidzot varēs sasniegt savu mērķi vai tikt vismaz mazliet tuvāk tam. No 26. novembra līdz 2. decembrim mazāk laika vajadzētu iztērēt bezjēdzīgām darbībām. Nedēļas sākumā Merkura negatīvās ietekmes dēļ var rasties finansiālas grūtības, un pats svarīgākais – bezdarbība pasliktinās situāciju. Šajā laikā astrologi kategoriski neiesaka aizdot naudu un  veikt pirkumus piesardzīgi, pretējā gadījumā būs tikai vairāk naudas problēmas.

Lasi arī: Kā svinēt Jauno 2019. Cūkas gadu

Jaunava

Nākamā nedēļa nav labākais laiks riskiem un eksperimentiem. Septiņu dienu laikā Merkurs, patrons, tiks vājināts, tāpēc sarunās par labāko būs vēl viens periods. Tāpat nepērciet loterijas biļetes un vērtspapīrus, jo šajā gadījumā Jaunavas ne tikai nopelnīs, bet arī zaudēs nopelnīto naudu. No 26. novembra līdz 2. decembrim nevajadzētu tērēt visu savu spēku peļņai, pretējā gadījumā jūs varat pārpūlēties, bet prēmijas tiks piešķirtas citiem. Meditācijas par naudas piesaisti  un atpūta ir noderīgas.

Svari

Gaidāmā nedēļa būs diezgan veiksmīga Svaru zīmes pārstāvjiem. Spēcīgs Saturns palīdzēs sasniegt jūsu mērķus un veicināt jaunas iniciatīvas. Šajā brīdī sevi attaisno tiekšanās pēc riskiem, lai jūs varētu droši ieguldīt naudu un noslēgt līgumus. Turklāt ir pienācis laiks lūgt algas paaugstināšanu, taču šajā ziņā, Svariem ir detalizēti jānorāda savi sasniegumi, apliecinot, ka paaugstināšana būs pelnīta.

Lasi arī: 9 zīmes, ka drīz jūs satiksiet mīlestību

Skorpions

Enerģija Skorpionam var vājināties sakarā ar Saturna spēcīgo ietekmi, tādēļ maz ticams, ka tie darbosies pilnā spēkā. Bet šajā brīdī var būt idejas, kas būs jāīsteno nekavējoties. Ir nepieciešams dalīties ar jūsu nodomiem ar pieredzējušiem kolēģiem vai priekšnieku, jo aktivitāte un mērķtiecība var būt iemesls labai naudas atlīdzībai. Nedēļas sākumā Skorpionam Mēness enerģija būs negatīva, tādēļ nav vēlams aizdot naudu pat tuvākajiem cilvēkiem. Pastāv risks, ka aizdotie līdzekļi būs jāgaida atpakaļ ļoti ilgi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment