Finanšu horoskops nedēļai no 26. novembra līdz 2. decembrim – nepalaidiet garām iespēju uzlabot savu stāvokli!

Iknedēļas finanšu horoskops – tavs labākais palīgs monetāro grūtību risināšanā. Varbūt nākamajā nedēļā jūs varēsiet palielināt savus ienākumus un sasniegt panākumus, un astrologu ieteikumi jums ar to palīdzēs.

Ja pagājušajā mēnesī problēmas ar naudu nedeva jums mieru, tad jūs ar viņiem varēsiet tikt galā jau nākamajā nedēļā. Ar to jums palīdzēs finanšu horoskops. Iespējams, ka daudzi no jums spējuši sasniegt vēlamos mērķus, bet, kā viņi saka, lieka nauda nenāk par sliktu. Tāpēc, ja vēlaties, lai finanšu panākumi būtu jūsu galvenais biedrs no 26. novembra līdz 2. decembrim, klausieties astrologu un ekspertu ieteikumus.

Auns

Pateicoties Saules atbalstam, nākamajā nedēļā Auns ar investīciju palīdzību varēs palielināt savus ienākumus. Šajā laikā jūs varat uzņemties risku un nebaidīties no maldiem un naudas zaudējumiem: zvaigznes neļaus Auniem kļūt par Krā***ku upuriem. Saules un citu planētu aspekts 26. un 27. novembrī ir izdevīgs laiks, lai atbrīvotos no naudas parādiem. Šajās dienās jūs varat atmaksāt parādus, atmaksāt aizdevumus un komunālo pakalpojumu rēķinus: tēriņi neietekmēs finansiālo stāvokli.

Lasi arī: No kā jums ir nepieciešams atvadīties 2018.gadā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi: astroloģes Vasilisas Volodinas padoms

Vērsis

Pirmdien astrologi iesaka kļūt aktīvākiem un komfortablākiem. Šajā dienā Mēness, jūsu patrons, būs spēcīgs, tāpēc Vērsis varēs nodibināt noderīgus biznesa kontaktus. Tomēr, sākot no 27. novembra, Mēness nonāks vājinātā stāvoklī, tādēļ Vēršu zīmes pārstāvji var jūt dzīvības spēku samazināšanos. Tas nav īstais laiks darbam, kam nepieciešams koncentrēties, jo Vērsis riskē izdarīt nopietnu kļūdu, kas radīs naudas zaudējumus. Ir vērts izvairīties no iepirkšanās braucieniem, jo ​​jūs varat vēlēties tērēt vairāk nekā budžets to atļauj.

Dvīņi

Saskaņā ar astrologu datiem, nākamā nedēļa nebūs pati veiksmīgāka Dvīņiem. No 26. līdz 28. novembrim novājinātais Merkurs ar citām planētām var radīt finansiālas grūtības. Jums var nākties maksāt rēķinus vai steidzami atmaksāt parādus. Šajās dienās nav ieteicams rīkot konferences un biznesa sarunas, it īpaši, ja tiek apdraudēta liela naudas summa. Kļūdas, Dvīņiem var būt nepatīkamas.

Lasi arī: Monogāmie vīrieši saskaņā ar Zodiaka zīmi: visuzticamāko reitings

Vēzis

Jupiters Strēlniekā dos Vēžiem spēku un pārliecību, kas nozīmē, ka ir pienācis laiks būtiskām pārmaiņām. Vēzis, kas nav apmierināts ar viņu aktivitātēm, var domāt par darba maiņu, jo meklēšanai nevajadzēs daudz laika. Ir nepieciešams pārvarēt savas bailes un pierādīt sevi: iespējams, šonedēļ vairāk būtu jāpaveic, jums būs jāstrādā nedaudz grūtāk, bet rezultāts ir pūļu vērts. Ja Vēzis var parādīt savus talantus un dalīties idejās, tad drīz tas dos viņiem labu naudas atlīdzību.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment