Numeroloģiskais horoskops 2018. gada decembrim

Skaitļi mūs visus ieskauj visur, tāpēc viņu enerģija būtiski ietekmē mūsu dzīvi. Numeroloģiskais horoskops atklās decembra patrona skaitļa noslēpumu un palīdzēs jums plānot savu biznesu.

2018. gada pēdējais mēnesis paies skaitļa septiņi aizgādībā. Tas nozīmē, ka lielākajā daļā dzīves jomu cilvēkiem būs vairākas iespējas, lai sasniegtu savus mērķus, bet viņiem būs jāizvēlas tikai viens, un pēc iespējas ātrāk. Šis mēnesis ir ideāls, lai pabeigtu svarīgus jautājumus un veiktu izšķirošu rīcību.

Finanses, bizness un darbs decembrī

Iepirkšanās pirmajā ziemas mēnesī var būt ļoti noderīga. Attiecībā uz dāvanām nav ierobežojumu, bet personīgi sev labāk pirkt tikai to, kas neliks ciest spēcīgi budžetam. Pretējā gadījumā pastāv finansiālu grūtību risks.

Lasi arī: Horoskops 2019. gadam sievietēm – radīsies iespēja izaugsmei un dzīves kvalitātes uzlabošanai!

Uzņēmējdarbības sfērā tas būs laiks svarīgiem lēmumiem, kurus vadīs skaitļa 7 enerģija. Septiņi vēlas pārmaiņas, tāpēc daudzi var vēlēties mainīt darba vietas, pozīcijas vai pat to darbības jomu. Pirms jūs nolemjat par šādu soli, jums rūpīgi jāapsver iespējamās sekas. Ja neesat gatavs nopietnām izmaiņām, labāk ir vērst enerģiju uz neatliekamo jautājumu un uzkrāto problēmu risināšanu. Iespējams, ka produktīvs darbs decembrī tuvākajā nākotnē palielinās karjeru un palielinās ienākumus.

Mīlestība un attiecības decembrī

Speciālisti atzīmē paaugstinātu uzbudināmības līmeni mīlestības attiecībās. Tas tiks novērots gan starp tiem, kas tikko sākuši iepazīšanos, gan starp tiem, kuri ir bijuši kopā vairākus gadus.

Lasi arī: Kuras Zodiaka zīmes sagaida panākumi 2019. gadā: Pāvela Globa horoskops

Uzvarēt problēmas attiecībās, palīdzēs vislielākā atklātība un savstarpēja uzticība. Skaitlis 7 praktiski neregulē cilvēku attieksmi pret otru – nervu pārtēriņš, nesaskaņu iemesls var būt spriedze, ko izraisa brīvdienu satraukums. Satuvināt cilvēkus var sadarbība un izšķirt strīdi – pat visnevēlamākā kritika. Centieties ierobežot emocijas un vēlmi norādīt uz otra nepilnībām.

Decembris nav visizdevīgākais jauno paziņu mēnesis. Neuzticies tiem, kurus jūs labi nezināt. Numeroloģija palīdzēs noteikt cilvēka enerģiju un līdz ar to arī viņa raksturu. Centieties izvairīties no saskares ar tiem, kas var radīt problēmas.

Garastāvoklis un Vese***a decembrī

2018. gada beigas būs emocionālās atveseļošanās laiks, enerģija un vispārējs garastāvokļa pieaugums. Nenoliedz sev atpūtu. Dariet to, kas jums patīk visvairāk. Ir svarīgi, lai šis gads būtu pozitīvs, lai 2019. gads sāktos veiksmīgi.

Izvēli par atrašanos vientulībā vai pastāvīgu atrašanos blakus cilvēkiem, vajadzētu izdarīt pēc iespējas piesardzīgākiem. Ja jūtat, ka jums ir kādi priekšnoteikumi strīdiem, labāk ir palikt vienatnē.

Labvēlīgi būs vingrinājumi. Decembrī jūs varat sākt apmeklēt sporta zāli vai praktizēt konkrētu sportu. Fiziskā aktivitāte palīdzēs atbrīvoties no negatīvām emocijām.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment