Finanšu Horo***ps nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – dzīves kvalitāte mainīsies!

Decembra sākumā daudzi varēs atbrīvoties no parādiem un palielināt savus ienākumus. Iespējams, jau šonedēļ jūsu finanšu situācija mainīsies, un finanšu Horo***ps palīdzēs jums pārliecināties par to.

No 3. decembra līdz 9. decembrim planētas patroni varēs sniegt nepieciešamo atbalstu daudziem zodiaka apļa pārstāvjiem. Varbūt šoreiz jums ir jāiet cauri vairākiem svarīgiem mirkļiem, pēc kura jūsu dzīve ievērojami mainīsies. Tomēr ir nepieciešams, lai situācija nonāktu tavās rokās un vadīt visus spēkus, lai palielinātu ienākumus. Sarežģītās situācijās jums palīdzēs astrologi un speciālisti.

Auns

Šonedēļ Auniem būs jāstrādā nedaudz vairāk, jo viņu patrons Saule paliek uzlabotā stāvoklī. Centieni nebūs veltīgi, jo šādā veidā Auna zīmes pārstāvji spēs uzlabot savu finansiālo stāvokli. Saulei ar citām planētām 6. decembrī ir labs laiks, lai veiktu finanšu darījumus un veiktu noderīgus pirkumus. Šajā dienā veiksme pavadīs Aunu visos jautājumos, tāpēc nebaidieties no lieliem tēriņiem un naudas zaudējumiem.

Lasi arī: Mīlestības Horo***ps nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – kāds steidzinās notikumus, kādam liksies, ka viss notiek pārāk ātri!

Vērsis

4. un 5. decembrī Vērsim vajadzētu pavadīt vairāk laika atpūtai, nevis biznesam. Šajā periodā Mēness vājinās, kas nozīmē, ka būs grūtāk izpildīt darba pienākumus. Ir vērts rūpēties par naudas apstrādi un apmeklējumu veikšanu tikai nepieciešamības gadījumā. Pastāv iespēja, ka šonedēļ Vērsis tērēs vairāk nekā budžets atļauj, un visi tēriņi var ietekmēt tā finansiālo stāvokli.

Dvīņi

Saturna ietekme pozitīvi ietekmēs Dvīņu enerģiju, tāpēc būs daudz vienkāršāk pildīt savus pienākumus. Saskaņā ar astrologu teikto, nākamā nedēļa veiksmīgi noderēs, lai nodibinātu noderīgas biznesa saziņas, jo šajā gadījumā būs iespējams iegūt papildus peļņas veidu. Neaizmirsti par Fortūnu, kas nolemj atbalstīt jebkuras Dvīņu idejas. Šajā periodā varat izmēģināt veiksmi loterijā vai spēlē biržā, jo šādi riski būs pamatoti.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment