Mīlestības horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – kāds steidzinās notikumus, kādam liksies, ka viss notiek pārāk ātri!

Maz tic ziemas romantikai, un pat romantiskas filmas bieži beidzas ar diemžēl. Bet dzīve dažreiz ir labāka par kino, un nākamā nedēļa sola daudzus interesantus mīlas notikumus.

Decembris sākas klusi; to norāda mērenā planētu ietekme un spilgto aspektu trūkums. Tomēr tajā pašā laikā lielākajai daļai cilvēku var rasties grūtības viņu personīgajā dzīvē. Dažām zodiaka zīmēm šķiet, ka viss ir apstājies, bet citas, gluži pretēji, var nolemt, ka mīlas plāna notikumi attīstās pārāk ātri. Astrologi ir ziņojuši, ka daudzas pozitīvas pārmaiņas tiks ignorētas. Lai pavadītu nedēļu ar pozitīvu pieskaņu, eksperti iesaka pāriet uz detalizētu aprakstu par nākamajām dienām.

Auns

Šonedēļ Auniem būs jāizlemj, kas viņiem ir svarīgāks: darbs vai ģimene. Lēmums būs atkarīgs no panākumiem izvēlētajā jomā. Astrologi neiesaka vientuļajiem zīmes pārstāvjiem spēlēties ar uguni. Ja iespējams, nevajadzētu flirtēt ar cilvēkiem, jo ​​īpaši ar tiem, kuriem nav tuvojošos sajūtu. Saules aktivizēšanas laikā (pirmdien un ceturtdien) ir iespējama liktenīga satikšanās, kas Aunu dzīvi apgriezīs ar kājām gaisā. Šis notikums liks viņiem aizmirst par pagātnes izjūtām un neveiksmēm mīlestībā.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2018. gada decembrim – sarežģīti piedzīvojumi!

Vērsis

Šīs nedēļas astroloģiskās tendences veicina daudzu Vēršu personīgo attiecību attīstību, jo tie ir pievilcīgāki un arvien vairāk piesaista partneri. Jāatceras, ka nedēļu raksturo Venēras ietekme, ejot cauri Skorpiona sarežģītajiem grādiem. Ir iespējams palielināt impulsivitāti un emocionālo neaizsargātību. Šajās septiņās dienās Vērsim ir vēlams būt iecietīgam un daudzos jautājumos ir jādodas uz koncesijām. Tikai šādā veidā būs iespējams sasniegt harmoniju attiecībās un saglabāt lielisku garastāvokli. Vientuļajiem Vēršiem ir labas ziņas: šīs nedēļas romantiskie randiņi var būt kaut kā vairāk sākums.

Dvīņi

Šonedēļ Dvīņiem astrologi iesaka uzņemties iniciatīvu. Periodu no 3. līdz 9. decembrim ietekmēs Merkurs, kurš līdz trešdienai būs retro fāzē. Dažas problēmas un nepietiekami apgalvojumi netiek izslēgti, var rasties pagātnes kļūdas. Varbūt ir pienācis laiks runāt un atklāt mīļotā noslēpumu, lai viņš varētu saprast nodomu nopietnību. Sirsnība palīdzēs novērst problēmas nākotnē. Vientuļajiem zīmes pārstāvjiem Visums brīdina: izvairīties no piedzīvojumiem mīlestībā, steigas vārdos un darbos.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment