Finanšu horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – dzīves kvalitāte mainīsies!

Vēzis

Sakarā ar novājināto Mēness ietekmi, Vēžiem būs jāsaskaras ar  monetārām grūtībām. Iespējams, ka problēmas risināšana nebūs tik vienkārša, tāpēc dažiem Vēžiem būs jāmeklē finansiāla palīdzība no radiniekiem vai draugiem. Tomēr, izvairīties no šādiem sekojošiem efektiem, ir visnotaļ iespējams, un, lai to paveiktu, jums ir nepieciešams apmeklēt mazākus tirdzniecības centrus un veikt tikai nepieciešamos pirkumus. Šajā gadījumā Vēzis varēs saglabāt materiālu stabilitāti.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – pilna ar noslēpumiem!

Lauva

Šonedēļ Fortuna visbeidzot smaida Lauvām, un Saules ietekme palīdzēs atbrīvoties no naudas problēmām. Tomēr šim mērķim ir nepieciešams vadīt visus spēkus un spējas, lai atbrīvotos no finanšu parādiem, un tad nākamajā mēnesī šādas grūtības vairs neradīsies. 6. decembrī ir nepieciešams parādīt drosmi un runāt ar priekšnieku par algas pieaugumu. Saskaņā ar horoskopu, šāda darbība novedīs pie pozitīva rezultāta.

Jaunava

6. decembrī Merkurs vairs nebūs retrograda, un no šī brīža Jaunavas varēs atbrīvoties no parādiem un  uzlabot savu finansiālo stāvokli. Nedēļas beigās ir nepieciešams tērēt vairāk enerģijas darbam, lai nopelnītu naudas atlīdzību. Svētdien Mēness vājināsies Mežāža zvaigznājā, tādēļ šajā dienā astrologi iesaka nepakļauties vājumam un tērēt mazāk par pirkumiem un izklaidi.

Svari

Patrons Venēra paliks vājināta, tāpēc Svariem var būt konflikti par naudu. Iespējams, kāds no vecajiem draugiem vēlēsies atgādināt par parādiem, un Svariem būs tūlīt jāatgriež aizņemtā nauda. Antagonista Neptūna ietekme var ietekmēt enerģiju un emocionālo veselību. Jau ir nepieciešams atrast spēka avotu un labu garastāvokli, pateicoties kurai Svari spēs izvairīties no konfliktiem ar priekšnieku un darba problēmām.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – gaidāmas sīkas problēmas!

Skorpions

Pateicoties Neptūna ietekmei, šī zvaigznāja pārstāvjiem būs vajadzīga lielāka enerģija, kas ir jānosūta darbam. Ir pienācis laiks atrisināt finanšu problēmas, vispirms jums jāmaksā rēķini un jāmaksā parādi radiniekiem. Šonedēļ Skorpionam ir jātic ticības spējām, lai iegūtu naudu.

Strēlnieks

Saules ietekme palīdzēs Strēlniekiem strādāt vairāk, taču šonedēļ astrologi iesaka atrast citus ienākumu avotus. Šajā periodā veiksme būs Strēlnieku pusē, lai jūs varētu nopirkt loterijas biļeti, ieguldīt naudu vērtspapīros vai mēģināt pelnīt naudu internetā. Tomēr ir vērts būt uzmanīgiem, jo ​​horoskops sola neparedzētu tikšanos ar kādu, kurš vēlas stiprināt attiecības ar Strēlnieku pašaizliedzīgu mērķu labad.

Mežāzis

Nākamā nedēļa būs veiksmīga, jo Saturns vienmēr varēs palīdzēt Mežāzim. Šīs planētas ietekme pozitīvi ietekmēs dzīves un finanšu dzīves jomu, bet, lai sasniegtu jaunus panākumus, jums jāstrādā vairāk un jāmeklē citas iespējas, lai piesaistītu bagātību. Astrologi iesaka Mežāzim veltīt laiku ne tikai darbam, bet arī atpūtai. Nav vērts tērēt pārāk daudz naudas izklaidei un apmeklēt dārgus uzņēmumus, jo šādi izdevumi var radīt finansiālas grūtības.

Lasi arī: Zīlēšana pēc attēla: kā izmainīsies jūsu dzīve 2018.gada decembrī

Ūdensvīrs

Šajā nedēļā Ūdensvīram jāņem vērā pagājušais mēnesis. Iespējams, ka bija daudz darba, un jau tagad kļūst skaidrs, kurš virziens ir jāveic līdz gada beigām. Panākumi ir atkarīgi no paša Ūdensvīra, un jums katru dienu jāplāno pareizi, lai būtu laiks papildu ienākumu avotiem. Nākamajās septiņās dienās Ūdensvīram vajadzētu paļauties uz veiksmi.

Zivis

Astrologi iesaka Zivīm vairāk paļauties uz intuīciju, jo nākamā nedēļa būs ļoti saspringta. Naudas problēmas var rasties pēkšņi, tāpēc ir vērts samazināt tēriņus jau tagad. Nedēļas vidū Mēness patrons vājināsies, un šajā laikā ir vērts būt uzmanīgiem. Pastāv monetāro zaudējumu iespējamība, kas var rasties neuzmanības vai krāpšanās dēļ pret citiem.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment