Finanšu horoskops nedēļai no 3. līdz 9. jūnijam – radīsies risinājums neveiksmēm!

Jebkura veiksme ir planētu ietekmes dēļ. Pat viegla finanšu veiksme var izjaukt nabadzības važas. Noķert viņu aiz astes palīdzēs padomi no astrologiem vasaras sākumā.

Vasaras sākums ir lielisks laiks, lai atrastu atbildes uz svarīgiem jautājumiem. Merkurs Vēzī padarīs mūsu domāšanu dziļāku un detalizētāku. Šī iemesla dēļ astrologi nākamo 7 dienu laikā iesaka veikt analīzi. Merkurs veicina iegremdēšanu naudas jautājumā. Tātad, ja jūs jau sen esat vēlējies identificēt neveiksmes cēloņus un palielināt savus ienākumus, tas ir visizdevīgākais periods. Tas, kas šonedēļ jābaidās, ir mēģinājums ironizēt jūsu sapņus.

Auns

Antagonists-Merkurs būs visbīstamākais no 4. līdz 9. jūnijam. Katrs neatbildētais postenis var radīt negatīvas sekas, zaudējumus un apstākļus, kas būs ļoti neizdevīgi. Nauda nāks pati rokās – galvenais nav būt slinkam un ir laiks izmantot savas intereses.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 3. līdz 9. jūnijam – sagaidāma apātija!

Vērsis

Venērai un Merkuram būs pozitīva ietekme uz Vērsi. Tomēr spēcīgie planētu aspekti pirmdien, ceturtdien un svētdienā izraisīs jaunu problēmu rašanos finanšu jomā. Pat vecās emocionālās un psiholoģiskās problēmas var saasināties un iegūt jaunu spēku. Šī iemesla dēļ Vērsis jutīsies neērti darbā, kāds var viņu savainot. Lai no tā izvairītos, labāk neizpausties pārāk spilgti, lai izvairītos no iniciatīvas bīstamās dienās, atliekot svarīgas sanāksmes, pirkumus un sarunas.

Dvīņi

Merkurs būs atbildīgs par Dvīņu monetāro laimi jūnijā. Patrona aspekti otrdien un piektdien nodrošinās enerģijas atgūšanu un palielinās efektivitāti. Ieskats šajos datumos var notikt pēkšņi, un, saskaņā ar astrologiem, viņi pilnībā izmainīs šīs zīmes pārstāvju pasaules uzskatu, kas novedīs viņus uz savu vietu dzīvē. Iespēju klāsts var paplašināties. Vienīgais, kas nedaudz bojā garastāvokli – pienākuma maiņa. Iespējams, jums būs jāsaglabā kāds projekts, ko kāds ir uzkrājis, izdzēšot ugunsgrēkus vai vienkārši darot kādu citu darbu.

Vēzis

Vēža pārstāvjiem, Merkura pāreja 4. jūnijā uz savu zīmi dos daudzus notikumus. Nedaudzas neveiksmes nedēļas sākumā var būt nomācošas, bet būs iemesli priekam. Šī nedēļa būs ideāls laiks, lai izveidotu ceļu uz bagātību, tāpēc ir jēga parādīt drosmi uzņēmējdarbībā. 4. un 7. jūnijā Mēness un Urāns daudzkārt palielinās Merkura ietekmi. Šīs 2 dienas, astrologi iesaka tērēt ar maksimālu labumu karjeras un naudas problēmu risināšanā.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 3. līdz 9. jūnijam – jārēķinās ar milzīgiem enerģijas tēriņiem!

Lauva

Lauvai veiksmi ar naudu un karjeru šonedēļ dos retro Jupiters. Astrologi iesaka šīs septiņas dienas veltīt vērtību sistēmas pārskatīšanai, prioritāšu maiņai, jaunu mērķu noteikšanai, pirkumu un svētku plānošanai, finanšu problēmu risināšanai un pozīciju nostiprināšanai darbā. 7. jūnijs ir labākā diena, pateicoties spilgtajam Urāna un Jupitera aspektam. Piektdien idejas var nonākt pie Lauvas vai iesniegt priekšlikumu, kas pēc pirmā acu uzmetiena šķiet bezjēdzīgs. Taču ilgtermiņā tas nodrošinās ilgtermiņa panākumus un bagātināšanos.

Jaunava

Šonedēļ beigsies īpašo veiksmju sloksne, palielinot ieņēmumus. Merkurs otrdien ieies Dvīņu zvaigznājā, tāpēc viņa enerģētiskais atbalsts būs vairākas reizes mazāks. Pateicoties vispārējām tendencēm, Jaunava var sākt apšaubīt sevi, savas spējas, plānus un mērķus, bet nevar dot mieru. Ieradums vainot citus ir Jaunavas tipiskā dzīves kļūda. Astrologi iesaka samazināt ātrumu un pāriet uz ikdienas lietām. Pēc to pabeigšananas būs iespējams pāriet tālāk.

Svari

Astrologi iesaka Svariem iekļaut to personības daļu, kas spēj piesaistīt panākumus un paredzēt neveiksmi. Venēra nodrošinās iespējas, ko var realizēt tikai ar ļoti plāniem biznesa rīkiem. Un viens no tiem tiek uzskatīts par attīstītu intuīciju. No 3. līdz 8. jūnijam ir svarīgi ievērot iekšējo balsi un pievērst uzmanību jebkurām prezentācijām. Iespējams, ka šonedēļ Svari varēs ne tikai palielināt ienākumus, bet arī paredzēt iespējamās problēmas un izvairīties no tām.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 3. līdz 9. jūnijam – centieties radīt attiecībās harmoniju!

Skorpions

Urāns, galvenais Skorpionu palīgs, vājinājās kustību dēļ Vērša zodiaka. Bet pat neskatoties uz enerģijas izplūdi no Skorpiona, būs visas iespējas gūt panākumus. Šo 7 dienu notikumi neveicina galveno biznesa mērķu sasniegšanu, tāpēc astrologi neiesaka veikt nevienu gājienu, bet gan koncentrēties uz stabilitātes sasniegšanu. Vēlme cīnīties par saviem ideāliem, apņēmību un smago darbu ir galvenā panākumu recepte, kas palīdzēs piesaistīt naudu.

Strēlnieks

Retro-Jupiters steigā informē Strēlnieku: monetārajā sfērā ir radušās krasas pārmaiņas, bet līdz šim visi šie procesi ir sākumā. Pārējās kārtējās dienās attīstīsies parastā vienotā tempā. Jupiters kompetenti pārvalda finanšu plūsmas, tāpēc Strēlnieks smaidīs vairāk nekā vienu reizi darbā, biznesā, pirkumu un darījumu laikā. Tomēr, lai palielinātu izredzes gūt panākumus, labāk ir censties iegūt jaunu pieredzi vai zināšanas. Tas nākotnē dos labas dividendes.

Mežāzis

Spēcīgs Saturns palīdzēs šīs konstelācijas pārstāvjiem. Tomēr jums ir jābūt uzmanīgiem ar ambīcijām, jo ​​Saturnu raksturo retrograda kustība. Tas var pamudināt nepārdomātas darbības vai iet pa apli. Ja tas ir iespējams, vislabāk ir rīkoties ar parādiem, pabeigt visas „astes” un atmaksāt parādus.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kas spēj redzēt nākotni sapnī!

Ūdensvīrs

Vasaras sezonas sākums būs galvenais naudas planētu darbības laiks. Tas būs ļoti pozitīva nedēļa finanšu lietām, cīņai pret nabadzību un neveiksmēm. Saturna, Urāna un Merkura uzlabotā enerģija var palīdzēt Ūdensvīram kļūt bagātākam. Pašreizējā perioda galvenais uzdevums ir runāt mazāk un strādāt vairāk. Šis padoms nav piemērots ikvienam, bet, ja iespējams, ir labāk to pielietot.

Zivis

Veiksmīgas dienas monetārajos termiņos Zivīm ir Mēness aktivitātes dienas. Tās ietver 3., 4., 5., 6. un 9. jūniju. Vislieliskākie datumi ir 3., 5. un 6. jūnijs, kā rezultātā jūtama naudas laime. Pilnīga centība un smags darbs novedīs pie panākumiem, tomēr tikai horoskopā noteiktajos datumos. Pārējā laikā ir vērts ievērot piesardzību uzņēmējdarbībā, pirkumos un lēmumos. Informācijas apstrādē būs nepieciešama aprūpe. Pastāv riski, kas tiks uzvarēti, nonākot citu cilvēku rupjībā: ir svarīgi  atgūties no nepatīkamas komunikācijas. 7. un 8. jūnijā labāk strādāt vienatnē, nesazinoties ar nevienu.

avots: dailyhoro

 

COMMENTS

Leave a Comment