Sieviešu horoskops nedēļai no 3. līdz 9. jūnijam – sagaidāma apātija!

Astrologu padoms palīdzēs visu zodiaka zīmju pārstāvem tikties ar šo mēnesi pilnībā bruņotām. Astroprognoze nedēļai dos daļu motivācijas un palīdzēs atjaunot kārtību dzīvē.

Vasara sākas ar Mēness un Vēža apvienošanos, kas izraisīs nelielu apātiju. Par laimi, flegmatiskais noskaņojums nebūs ilgs: Merkurs strauji pārvietojas, un jau ceturtdien aktivitāte atgriezīsies, ko veicinās Mēness un Venēras sekstils. Šis aspekts novedīs pie rīcības, lai sasniegtu mērķus. Tajā pašā laikā astrologi atzīmē, ka pār privāto dzīvi var savilkties mākoņi. Daudz šonedēļ ir atkarīgs no noskaņojuma, spējas kontrolēt sevi un skaidri attēlot savus dzīves mērķus.

Auns

Saule no 3. līdz 9. jūnijam būs Dvīņu zvaigznājā, tāpēc Aunu sievietēm var rasties problēmas ar koncentrēšanos un noskaņojumu. Tas viss var sabojāt viņu tēlu, radīt finansiālus zaudējumus, vēlmi strādāt un uzlabot savu dzīvi. Ja jūs nevēlaties strādāt pilnā apjomā, astrologi iesaka Auniem saglabāt vidējo tempu, lai izvairītos no grafika. Lai uzlabotu garastāvokli un motivācijas līmeni, mākslas terapija un radošums palīdzēs. Tagad vislabāk ir iesaistīties tajās darbībās, kas iedvesmos un stimulēs turpmāko attīstību.

LASI ARĪ: Kurām Zodiaka zīmēm nauda pati līp klāt

Vērsis

Vērsis – nākamās nedēļas laimīgās meitenes. Planētas būs ļoti labvēlīgas tām, tāpēc nevilcinieties: ir pienācis laiks risināt visas steidzamās problēmas. Urāna un Venēras spēki strādās Vērša labā. Nepatīkams izņēmums no likuma ir vietējās problēmas, kas pirmdien un piektdien var rasties planētas patronu spēcīgo aspektu dēļ. Tuvie cilvēki var būt ļoti rupji, nemaz nerunājot par iespējamajām draudzeņu un paziņu izdarītām zādzībām. Labākā stratēģija ir nevis apvainot, bet arī piedot saviem likumpārkāpējiem, pretējā gadījumā spēku piegāde būs izsmelta.

Dvīņi

Astrologi iesaka Dvīņu sievietēm sagatavoties: šonedēļ viņām būs jāizvēlas starp labo un ļauno. Domājams, tas notiks piektdien, kad Saule, kas sasilda Dvīņu zīmi, ieiet konfrontācijā ar ļauno Plutonu. Šī planēta ir Dvīņu sieviešu laimes galvenais ienaidnieks. Izvairīšanās no kārdinājuma šajā dienā būs sarežģīta, bet, ja jūs piekāpsieties kārdinājumam, jūs varat zaudēt daudz. Eksperti uzskata, ka Dvīņi izturēs pārbaudi un  nesabojās viņu karmu ar neētisku rīcību. Galvenais ir kontrolēt negatīvo un vēlmi līdz galam atmest visas lietas.

Vēzis

Problēmas, kas radušās Vēža zvaigznājā, var radīt Marss. Šī zīmes pārstāves nejutīsies ļoti ērti darbā, tāpēc ideāls risinājums var būt atvaļinājums. Ja jūs nevarat izkļūt no darba uz jūru, jums ir jāsaglabā vienmērīgs tonis, pozitīva attieksme un neiesaisties konfliktos. Pastāv risks saskarties ar negodīgiem cilvēkiem, jo ​​īpaši svētdien, kad Marss būs aspektā ar Venēru. 9. jūnijā Vēžu pārstāvju dzīve var dramatiski mainīties, ne uz labāko. Ir svarīgi laikus nodrošināt enerģētisko aizsardzību, kas glābs no planētu negatīvā aspekta uzbrukuma.

LASI ARĪ: Alveja mājā: auga pazīmes un burvju īpašības

Lauva

Aktīvs Plutons aicina Lauvas sievietes plānot un īstenot mērķus. Pirmdien un piektdien, patrona aspekti nodrošinās visu nepieciešamo: veiksmi, iespējas, motivāciju, spēku un enerģiju. Tāpēc, neskatoties uz vasaras noskaņojumu, astrologi iesaka savākt gribu dūrē un koncentrēties uz galveno. Vienīgais, ko nevajadzētu aizmirst, ir: Plutons ir ļauna planēta, tāpēc ir svarīgi uzturēt humora izjūtu sarežģītās situācijās, lai pozitīvs nebūtu negatīvs. Īpaši panākumi gaidāmi radošumā un personisko problēmu risināšanā.

Jaunava

Otrdien patrons Merkurs nonāk Vēzī, kas nozīmē, ka var aktivizēties negatīvas attieksmes, iekšējās bailes un pat Jaunavu ienaidnieki. Energoapgādes trūkuma dēļ ir iespējama letarģija un slinkums. Daudzām Jaunaām ticība sev un attīstības stimuls var pazust. Tā nebūs vieglākā nedēļa, kas nav pārsteidzoši – zvaigznes rūpējās par to, bet visas problēmas būs pa plecam. Sarežģītākajās nedēļas dienās – otrdien un piektdien – labāk nezaudēt cieņu.

Svari

Venēra pabeidz pārvietošanos pa Vērša zīmi, gatavojoties pāriet uz nākamo zīmi, kas nozīmē, ka klusais laiks aizies. Šonedēļ viss ātri un bieži mainīsies. Iekšējā harmonija būs apdraudēta, bet pat tā, ka Svaru sievietēm ir labāk palikt rindās bez apātijas. Šonedēļ ir vērts tērēt jaunu stimulu pašpilnveidošanai. Visveiksmīgākās dienas būs pirmdiena un ceturtdiena. Šis laiks ir jāizmanto, lai iegūtu jaunas zināšanas un uzņēmējdarbību. Konfigurēšana darbaspēkam var palīdzēt  apliecināt panākumus un veiksmi.

LASI ARĪ: Kā uzzināt savu sargeņģeli pēc dzimšanas datuma

Skorpions

Marss ir Vēzī, kas nozīmē, ka Skorpiona enerģija var būt apdraudēta. Zvaigznes brīdina Skorpionu: piesargāties no sievietēm. Šonedēļ no tām var rasties problēmas. Šī perioda kulminācija būs svētdiena. Konkurentiem nebūs grūti iznīcināt Skorpionu sieviešu dzīvi. Tāpēc astrologi iesaka visas nedēļas garumā uzturēt labas attiecības ar visām draudzenēm, kolēģēm, paziņām un partnerēm. Pārējā nedēļas daļa radīs radošu iedvesmu, panākumus darbā, panākumus jaunas pieredzes un sajūtu meklēšanā.

Strēlnieks

Saule Dvīņu zvaigznājā, kas nozīmē, ka mājās, ģimenē un darbā var būt dažas izmaiņas, steiga, vilcināšanās un šaubas. Šajā laikā sievietēm-Strēlniekam nav laika darbam, viņu domas koncentrēsies uz ikdienas problēmu risinājumu meklēšanu. Astrologi laiku pa laikam iesaka novērst uzmanību no rutīnas un pildīt pienākumus, lai neradītu nepatikšanas. Strēlnieks var pat atteikties no kaut kā svarīga. Visbīstamākā diena, kurai jums ir nepieciešams garīgi sagatavoties, ir piektdiena. 7. jūnija Saule tiksies ar Plutonu, kura dēļ vājinās sieviešu intuīcija, kā arī pašapziņa. Šī diena var būt neveiksmīga Strēlniekam.

Mežāzis

Ērta nedēļa gaida Mežāzu pārstāves. Pateicoties pastiprinātajai Venērai, tiks sniegts atbalsts, harmonija, komplimenti, laime un varbūt panākumi. Labāk ir ņemt šo periodu ģimenes lietās: pievērst uzmanību vīram, bērniem, radiniekiem. Ir ieteicams izvairīties no finansiālām problēmām, nevis censties darboties epicentrā. Enerģijas rezerves būs gandrīz uz nulles, tādēļ, ja tās netiks saglabātas, jūs varat iekļūt nepatikšanas piltuvē.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kuras ļoti smagi pārcieš neveiksmi!

Ūdensvīra sieviete

Merkurs zaudēs iespēju apgādāt Ūdensvīra sievietes ar pozitīvu enerģiju. Tas notiks sakarā ar viņa pāreju uz Vēža zvaigznāju 4. jūnijā. Ūdensvīrs saskaras ar nopietnām garastāvokļa problēmām un, iespējams, arī ar panākumu problēmām. Karjeras un naudas jomā viss ir ļoti neskaidrs, tāpēc astrologi iesaka pievērst uzmanību no darba uz mājām un mazāk uztraukties par sīkumiem. Lai stabilizētu enerģijas fonu, ir ieteicams uzzināt , kāpēc jūs neesat laimīga dzīvē, atrast galvenos neveiksmes cēloņus un mēģiniet izlabot pašreizējo situāciju. Problēmu izpratne palīdzēs atrast to risinājumu un justies pārliecinātāk un spēcīgāk.

Zivis

Astrologi ziņo, ka Zivīm astroloģiskie notikumi attīstās diezgan labi, bet ir grūti nosaukt īpašus apstākļus, kad viņas jūtas ka saņem zvaigžņu atbalstu. Zivju palīgs Venēra būs spēcīga līdz 9. jūnijam, lai jūs varētu droši aktivizēties visās dzīves jomās, plānot lietas, pabeigt vecos projektus un uzņemties jaunus. Visa nedēļa būs ļoti labvēlīga, lai veidotu harmoniskas attiecības ar cilvēkiem. Bērnu audzināšana, sazināšanās ar radiniekiem, kopīgi vakari ar partneri vai jaunām paziņām – visi tiks vainagoti ar panākumiem. Ja Zivis strādā pēc viņu pārliecības, viņas var viegli iegūt citu uzmanību un mīlēt savus mīļotos.

avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment