Mīlestības horoskops nedēļai no 3. līdz 9. jūnijam – centieties radīt attiecībās harmoniju!

Mīlestību mēra nevis kaislība, bet uzticība un spēks. Astrologu iedvesmojošie ieteikumi palīdzēs jums ievērot ceļu, stiprināt un paaugstināt mīlestību.

Vasaras sākums palīdzēs atrast ceļu uz harmoniju. To apliecina šīs nedēļas spilgtākie debesu aspekti. Dažādu planētu ietekme palielinās izredzes gūt panākumus romantiskajā sfērā, bet, lai nobaudītu patiesu mīlestību, jums būs jāaizmirst par impulsivitāti un egoismu.

Auns

Marss Vēzī, un tas ir īsts nozīmīgs notikums – tagad Auns var vienoties ar sevi. Jums var nākties atzīt kaut ko, piedot kaut ko. Nebaidieties nirt savā pretrunu dziļumā – tas palīdzēs veidot harmoniju attiecībās. Lai atrastu kontaktus ar partneri vai jaunas jūtas, cilvēks var tikai novirzīt garīgās atziņās.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 3. līdz 9. jūnijam – sagaidāma apātija!

Vērsis

Astrologiem ir svarīgas ziņas Vērsim: Venēra jūsu mājā, kas nozīmē, ka būs reāla iespēja stiprināt attiecības vai atrat mīlestību. Katra Vērša pozitīvo pārmaiņu skala būs atšķirīga. Vēl viena svarīga nedēļas tēma būs attiecības ar bijušo partneri. Šonedēļ jūs nevarat tikai ar mieru panākt mieru, bet  atkal sanākt kopā: piedodiet, paskaidrojiet, sāciet no nulles.

Dvīņi

Šonedēļ negatīvā attieksme var apmeklēt Dvīņus attiecībās ar apziņu par antagonista-Neptūna spēka nelabvēlīgajām dienām – 4., 7. un 9. jūniju. Šajos datumos jūsu personīgajā dzīvē notiks kaut kas nesaprotams. Dvīņiem būs grūti saprast, tāpēc nesteidziet lietas un priecājieties par partnera vārdiem un solījumiem, vispirms tos pārbaudiet. Vai arī jūs varat vienkārši vērsties pie intuīcijas.

Vēzis

Mēness šonedēļ padarīs Vēžus patr svarīgiem cilvēkiem, īpaši 3., 4., 5. un 6. jūnijā. Visur, kur Vēzis ies uz nopietniem notikumiem vai jautrajām pusēm, pretējā dzimuma uzmanība tiks pievērsta tiem un tikai uz tiem. Tāpēc, greizsirdīga partnera klātbūtnē, labāk to ņemt līdzi visur. Un vēl labāk – atrisināt steidzamās problēmas attiecībās: tagad ir brīdis, kad būs iespējams vienoties ar mīļoto.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 3. līdz 9. jūnijam – jārēķinās ar milzīgiem enerģijas tēriņiem!

Lauva

Lieliskas ziņas gaida Lauvu, kas katru dienu labā garastāvoklī pamodīsies. Optimisms ir noderīgs, lai atspoguļotu šaubas un svārstības, ko izraisa Saules atrašanās Dvīņos. Ja jums izdosies palikt virs ūdens, tad kaut kas svarīgs būs: laulības priekšlikums, jaunas attiecības, dažas interesantas izmaiņas, kas aizraus elpu. Bruņojušies ar pozitīvu, jums ir nepieciešams baudīt šo nedēļu maksimāli.

Jaunava

Patīkams notikums var būt iepazīšanās ar interesantu personu, flirtēšana un attiecību uzlabošana ar partneri. Mīlestības meklēšana arī sola būt diezgan veiksmīga. Aktīvā un pozitīvā Mēness ietekmē Jaunavas personiskajā dzīvē būs spilgta līnija, kas novedīs pie laimes. 5. un 6. jūnijā tiks atrisināti svarīgi jautājumi, kas pirms tam nav bijuši mierīgi.

Svari

Pēdējā nedēļa Venēras uzturēšanās Vērsī, un Svaru intuīcija, to harizma un šarms būs paaugstināti. Eksperti iesaka klausīties savas domas un priekšstatus, īpašu uzmanību pievēršot astroloģiskajām prognozēm, Visuma ierosinājumiem un  pravietiskajiem sapņiem, īpaši 3., 6. un 9. jūnijā. Fakts ir tāds, ka sabiedrotais Venēra ar citām planētām būs ļoti spēcīgas, piesaistot Svarus tuvāk zināšanām par kaut ko svarīgu.

LASI ARĪ: 4 Zodiaka zīmes, kuras ir visgrūtāk aizmirst!

Skorpions

Marss Vēža zvaigznājā sagatavoja Skorpionam pamatu, lai atrastu cilvēku, ja viņi ir vieni, un stiprinātu attiecības, ja viņi jau ir atraduši savu laimi. Kopumā mīlestība var rasties pēkšņi pirms viņiem, un nav iespējams tai sagatavoties. Tāpēc astrologi iesaka vienkārši izbaudīt savas jūtas, komunikāciju, romantiku un vasaras pastaigas zem Mēness.

Strēlnieks

Iespēja sākt jaunu dzīvi ir lielāka nekā jebkad agrāk. Patrons-Saule Dvīņos – nemierīgākais un mainīgākais zvaigznājs, kas nozīmē, ka pārmaiņas ir neizbēgamas. Nedēļu Strēlnieks var mainīt savu likteni pēc atzīšanas: sākt jaunas attiecības, nomainīt vārdu pasē, ielauzties citā pilsētā pēc mīļotā un pat atteikties no savām vēlmēm par labu partnerim. Tas viss ir atkarīgs no konkrētās situācijas un personiskajiem mērķiem. Galvenais – klausīties savas sirds balsi un pat labāk – atbildet uz viņa zvanu.

Mežāzis

Kamēr Saturns un Plutons ir Mežāža zvaigznājā, šīs zīmes pārstāvji var negaidīt ievērojamas izmaiņas. Tās ir lēnas planētas, un to ietekme aptur daudzus sākumus. Bet tās ir Mežāža planētas un patrons, un tāpēc tiek sniegts enerģijas atbalsts. Astrologi vasaras sākumā iesaka atteikties no dvēseles meklējumiem un iesaistīties attiecību nostiprināšanā vai jaunu meklēšanā. Pievērsiet uzmanību mīlestībai: šobrīd šajā jomā ir daudz vairāk iespēju.

LASI ARĪ: 3 visalkatīgākās zodiaka zīmes!

Ūdensvīrs

Venēra Vērsī, kas nozīmē, ka Ūdensvīra pārstāvjiem būs lieliska nedēļa. Personīgajā dzīvē ir patīkami notikumi. Ja Ūdensvīrs jau sen ir meklējis pienācīgu ballīti – šonedēļ būs viņu izvēle. Tas būs tas, par ko viņi sapņoja. Ja jums ir nepieciešams salīgt mieru ar savu partneri vai vienkārši apspriest kaitinošas problēmas, ir pienācis laiks sēsties pie sarunu galda. Šī nedēļa parasti ir ļoti ģimeniska un romantiska, tāpēc ir pienācis laiks atvirzīt darbu fonā.

Zivis

Zivīm Venēra un Mēness kļūs par nedēļas patroniem un labu garastāvokli. Viņi apvienos spēkus, lai notīrītu ceļu uz laimi. Jaunās paziņas, sarakste sociālajos tīklos, randiņi, kļūs par spēku un pozitīvu emociju avotu Zivīm šonedēļ. Ne mazāk svarīga ir dzīves proza. Vai jūs jau sen esat plānojis kārtot lietas? Jūs varat rīkoties. Galvenais ir apgalvot savas jūtas – kāpēc jums ir nepieciešams klausīties? Astrologi iesaka augstu novērtēt sevi.

avots: dailyhoro

Leave a Comment