Finanšu horoskops nedēļai no 7. maija līdz 13. maijam – kādam veiksies, kādam neveiksies ar naudu

Planētas ietekme šonedēļ būs pretrunīga. No astroloģiskā viedokļa palielināsies kļūdainu darbību radītais kaitējums, pieaugs ambīcijas, piedzīvojumi. Neizlaidiet no uzmanības finanšu horoskopa ieteikumus.

Laika posmā no 7. maija līdz 13. maijam mums visiem jāturpina koncentrēties uz mērķiem, stratēģiski domāt, iesaistīties svarīgos pasākumos. Tas aizņems lielāko daļu no pašpārvaldes. Jums būs laiks, lai to izdarītu jums ir nepieciešams, noskatīties, kā panākumi nāk rokās, bet ne mazāk svarīgi, ir spēja veikt tikai informētus, pārdomātus lēmumus. Šonedēļ pastāv liels risks, kas var sabojāt veiksmīgu apstākļu apvienojumu, izmantojot kļūdainas darbības, asas un neatbilstošas ​​darbības. Daudzus Zodiaka apļa pārstāvjus gaida pārbaude, kas, pieņemot, novērsīs asumu, kritiku un spiedienu. Tas nebūs vislabākais laiks intervijām, jaunu pozīciju iekļaušanai, jaunu darba meklēšanai.

Lasi arī: Vārītas bietes – tās derīgās īpašības ķermenim

Auns

Auna pārstāvjiem jākoncentrējas uz pašdisciplīnu, atbildību un veselo saprātu. Šonedēļ jums ir jāparāda maksimums nopietnības un mērķa. Mežāzī pastiprinātā Marsa ietekme veicinās piedzīvojumus, riskus, tāpēc to nevar uzskatīt par labvēlīgu. Astrologi iesaka uzsākt jebkuru darījumu, plānojot un sagrozot nepatiesas iespējas.

Šonedēļ jums jāaprēķina spēks, iepriekš jāsagatavo rezerves kustības. Jums būs jāsastopas ar atbildīgu uzņēmējdarbību, testu, prāta vētrām, kuru veiksme ir atkarīga no spējas saglabāt jūsu vārdu. Jūs varat rēķināties tikai ar sevi.

Lasi arī: Ūsiņdienas svinībās andelēsies teju 100 tirgotāji

Vērsis

Vērsis šonedēļ nedrīkst zaudēt uzticību sev un jūsu stiprajām pusēm. Septiņu dienu laikā var būt grūti novērst konfliktu mirkļus, bet pabeigts par labu jums, ja jums izdodas saglabāt savaldību un cieņu. Astrologi ziņo, ka Saturnam ir pozitīva ietekme uz tevi. Viņi iesaka neizslēgt izvēlēto ceļu bez pamatota iemesla.

Individuālās grūtības gaida tos, kas nevar atrast savu vietu, aicinājumu dzīvē. Nākamā nedēļa ir ļoti nelabvēlīgs laiks visām izmaiņām, kas kaut kādā veidā saistītas ar karjeru. Nemaini savu dzīvi būtiski, lai notikumi attīstītos bez jūsu tiešās līdzdalības.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment