Finanšu horoskops nedēļai no 7. maija līdz 13. maijam – kādam veiksies, kādam neveiksies ar naudu

Dvīņi

Dvīņiem šo nedēļu vajadzētu pavadīt kaujas gatavībā. Jums, risku, krīžu, strīdu ar kolēģiem un ierēdņiem varbūtība, šķēršļi mērķa sasniegšanai vai sarežģītu problēmu risināšanai palielināsies vairākas reizes . Patrona – Merkura atbalsts kritiski sarežģītos apstākļos nav izslēgts.

Materiālo problēmu risināšanā svarīga ir drosme un efektivitāte. Astrologi iesaka pielāgoties uzvarai, pat ja tā izredzes ir tuvu nullei. Sarunās nevajadzētu aizmirst, ka īsums ir ne tikai talanta māsa, bet dažkārt arī panākumu atslēga. Netērējiet laiku gariem paskaidrojumiem, rīkojoties saskaņā ar jūsu intuīciju.

Lasi arī: Jaunā kārtība: Ja gribēsi ārstēties, neaizmirsti samaksāt 51,60 eiro

Vēzis

Vēzim šonedēļ nav nepieciešams vājināt modrību: atmosfēra ir saspringta līdz robežai, bet izredzes kļūt par spēles uzvarētāju jums joprojām ir. Esiet gatavi kritikai, protestam, negatīvām reakcijām, šķeltiem solījumiem, dusmām un cilvēku agresijai. Mēness ietekme šonedēļ palīdzēs jums saglabāt harmoniskas attiecības ar partneriem, priekšniekiem un draugiem, nevis koncentrēties uz mazām atšķirībām.

Uzņēmējdarbības komunikācija šajās septiņās dienās būs konstruktīva, ja jūs turēsiet sevi rokās un kontrolēsiet emocijas. Nevajag ļaunprātīgi izmantot savu pozīciju sabiedrībā, spēku vai naudu. Mēģinājums pielāgot sistēmu vai cilvēkus, uz jūsu pasaules tēlu šonedēļ ir dārgāka. Neiesaistieties sacensībās vai tiesvedībā, izņemot mierīgu attieksmi.

Lauva

Lauvu gaida aizņemta nedēļa. Steidzama rīcība vai cits svarīgs apstāklis ​​liks jums rīkoties enerģiskā režīmā un pat sākt tiešu konfliktu. No Saules, kas septiņas dienas būs Vērša zvaigznājā, paaugstinās pašapziņu, radot vēlmi aizstāvēt savu izvēli, iet uz priekšu. Pamatojoties uz to, pieaugs strīdu skaits ar kolēģiem un darbiniekiem, var rasties traucējumi darbā vai grafikā.

Garantija panākumiem šonedēļ būs prasme strādāt, parādīt savu profesionalitāti, ieskatus un pieredzi. Astrologi iesaka turēties prom no situācijām, kurās varbūtība finanšu zaudējumiem. Jūs varat nebūt laimīgs, jo īpaši, ja jūsu darbs ir riskants.

Jaunava

Nedēļā no 7. maija līdz 13. maijam viens no nedaudzajiem mirkļiem, kad saprātīga un disciplinēta Jaunava noraida loģiku un veselo saprātu. Daudzos veidos šādu uzvedību pamato nemierīgais Urāns. Ļoti grūta nedēļa būs jaunām un nepieredzējušām Jaunavām.

Astrologi ziņo, ka pat ar veiksmīgiem sākotnējiem apstākļiem, jums joprojām būs iespēja sabojāt savu nedēļu ar nesaturēšanu. Jums neizdodas noturēt savu nepacietību, neatkarību, turklāt, jūs būsiet noskaņoti uz indīgu kritiku, neatbilstošiem secinājumiem un nepārdomātām darbībām. Esiet apņēmīgi un piedalīties piedzīvojumos nav aizliegts, ja jums ir iespēja pielietot savas stiprās puses īstajā laikā. Biežāk ieteicams risināt savas problēmas ar veselo saprātu, lai sasniegtu savu likteni.

Lasi arī: Rīgas Fotogrāfijas biennāle aicina uz prezentāciju par laikmetīgās mākslas kartēšanu un lekciju par ainavu Latvijas fotogrāfijas vēsturē

Svari

Veneras ietekme Dvīņos dos Svariem nevajadzīgu trauksmi, radīsies impulss steidzamai rīcībai. Sarežģīta nedēļa jūs gaida: var būt strīdi ar ģimenes locekļiem, priekšniekiem, mīļajiem par mājokli, naudu, īpašumu, biznesu. Izvairieties no problēmām tikai tad, ja jums ir otrais plāns, profesionālie panākumi, konfliktu situāciju risināšanas pieredze. Jums būs jāaizstāv savas tiesības, jāaizsargā mērķi, jānovērš uzbrukums. Pretējā gadījumā jums būs jāatsakās.

Šai nedēļai ir vēlams pārāk ambicioziem Svariem izvairīties no konfliktiem, jauniem sākumiem un eksperimentiem. Sākot no nulles, lieta prasīs aktīvu cīņu par “vietu zem saules”. Ja nav nepieciešams rūdīšanas un izplatība, tas ir vieglāk atkāpties uzreiz, neiesaistoties spēlē, kurā jūs noteikti zaudēsiet.

Skorpions

Šonedēļ Skorpions saskarsies ar grūtībām, atrodoties apturētā stāvoklī. Pastiprināts Marss paliks Mežāzī, bet tā pozitīvā ietekme šajās septiņās dienās radīs problēmas, nevis jaunas uzvaras. Šajā septiņu dienu periodā jūsu ambīcijas sasniegs savu kulmināciju, kas neļauj jums rūpīgi izvērtēt sarežģītās situācijas. Palielināsies konfliktu risks ar priekšniekiem, radiniekiem un padotajiem. Jūsu labā spēlēs autoritatīvais signāls, mobilitāte, atjautība.

Astrologi neiesaka mainīt esošās darba metodes un meklēt kaut ko efektīvāku. Ir svarīgi, lai jūs atcerētos, ka šīs nedēļas labākais ir labā ienaidnieks. Koncentrējieties uz to, ko jūs zināt. Nemēģiniet uzlabot savu darbu. Tagad tas nesīs neko citu kā galvassāpes.

Strēlnieks

Visums brīdina Strēlnieku par palielinātu biznesa un finanšu risku varbūtību. Šonedēļ ir viegli būt situācijā, kad par jebkuru neizdošanos jums ir jāmaksā ar savu naudu. Astrologi iesaka izvairīties no neaizsargāta līdzekļu pārskaitījuma, ātriem darījumiem, apšaubāmu pirkumu. Ir ieteicams uz laiku pārtraukt izmantot nepārbaudītu informāciju, maksājuma līdzekļus. Pretoties spēlētāja pirmajam impulsam, pat tad, ja esat pārliecināts.

Laiku raksturo reversā Plutona ietekme. Jūsu patronam būs nepieciešama prognoze, atbildība un uzņēmums jautājumos, kas saistīti ar naudu un resursiem. Ir svarīgi pārvaldīt ne tikai jūsu finanses, bet arī laiku. Visnoderīgākā lieta šonedēļ ir plānot izdevumus iepriekš, pārraudzīt savus izdevumus, droši pārskaitīt naudu un saņemt oficiālu ienākumu.

Lasi arī: Gaisa elements: Ūdensvīrs, Dvīņi, Svari

Mežāzis

Šonedēļ veiksmīgi būs Mežāži, pateicoties Marsa pozitīvajai ietekmei, kas ir jūsu zīmē. Jūsu patrons dos jums līdzjūtību, atbildību, stiprinātu iedzimtu pienākumu izjūtu, pašapziņu un apņēmību. Šī ir visveiksmīgākā nedēļa, lai demonstrētu savus slēptos talantus un profesionālo potenciālu.

Tomēr, neskatoties uz spilgtām perspektīvām, zvaigznes iesaka ne atslābināties, nepaļauties uz veiksmi. Uzvara nebūs viegla, panākumiem būs nepieciešama izturība, mobilitāte. Jums nav nepieciešams satraukties par sīkumiem un tērēt dārgo laiku par šaubām un vilcināšanos, kad dzīve prasa jums veikt izšķirošu darbību. Tas neliedz veikt pasākumus pret iespējamām problēmām, krīzēm, šķēršļiem un plānu pārtraukumiem.

Ūdensvīrs

Nākamajās septiņās dienās Ūdensvīra zīmes pārstāvji var tikt ieslodzīti. Galvenā nedēļas daļa var notikt birojā, mājās vai jebkurā citā slēgtā telpā. Cēlonis var būt steidzama nepabeigta uzņēmējdarbība, Vese***as stāvoklis, sarežģītu apstākļu komplekss, taču astrologi neizslēdz psiholoģiskus motīvus: piemēram, bailes, nenoteiktība, pašnoteikšanās. Jebkurā gadījumā šonedēļ tiek veidota tā, ka Ūdensvīrs slēps sevi zem darba, līdz viņi izpilda visus uzdevumus.

Lai izdzīvotu saspringtā atmosfērā, astrologi iesaka padomāt vairāk par sevi nekā parasti. Ja jūs ilgu laiku neesat iegādājies kaut ko, tad mēģiniet iepirkties. Finansiālu atbalstu var saņemt no mīļotā.

Zivis

Laikā no 7. maija līdz 13. maijam Zivīm būtu vēlams koncentrēties uz intuīciju, it īpaši, ja to nodrošina dzīves pieredze. Šonedēļ mēness, kuram ir pozitīva ietekme, kas paliek jūsu zīmē no 9. līdz 11. maijam, palīdzēs pārvarēt šķēršļus, kas pārtrauc jūsu panākumus. Šodien tā ir jūsu iekšējā balss, kas uzvedīs jūs uz pareizo lēmumu, piemēram, pateiks, kādu darbu izvēlēties vai ar kuru jāpārtrauc sadarbība.

Astrologi stingri iesaka klausīties savu intuīciju un pamanīt visas Visuma atslēgas. Ja iekšējā balss saka jums atlikt ceļojumu, apmeklējums, pirkumu vai uzsākt jaunu biznesu, būtu jāklausa. Šajās septiņās dienās mērenības politika ir visefektīvākā. Nav nepieciešams aktīvi iesaistīties cīņā, citu cilvēku strīdos, pavērās iespējas doties pret saviem instinktiem.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment