Mīlestības horoskops nedēļai no 7 maija līdz 13. maijam – nepalaidiet garām iespējas

Mīlestība ir augstāk par visu. Tā ir degviela cilvēkiem, motivācija un laba garastāvokļa avots. Tieši tāpēc mīlas horoskopi ir tik populāri. No 7. maija līdz 13. maijam astrologu padoms būs ļoti svarīgs, jo pēdējā pavasara mēneša enerģija būs ārkārtīgi spēcīga.

Atcerieties, ka pretējā dzimuma acīs var kļūt pievilcīgāki ne tikai ar izskatu, bet arī iekšējām īpašībām, dvēseles stāvokļa dēļ. Cilvēki jūt jūsu garastāvokli, tāpēc viņi tiek piesaistīti pie jums, kad viss ir labi jums, vai arī viņi jūs pametīs, kad viss ir slikti.

Auns

Jūsu biolauks būs ļoti spēcīgs, jo nākamajā periodā visi kosmosa objekti būs ļoti mierīgi. Mīlestībā jūs gaida stadija, lai kļūtu par neatkarīgu cilvēku ar īpašiem principiem, noteikumiem. Jūs beidzot varēsiet atrast mieru un aizmirst vecās sūdzības, kas jūs ieskāvušas.

Lasi arī: Sieviešu hormoni

Vērsis

Vērsis mīlas lietās būs piesardzīgs. Īpaši nepieciešams piesargāties no enerģijas vampīriem. Ja piesardzīgi sazināties ar jauniem cilvēkiem un neļaujiet negatīvajai ietekmei iekļūt jūsu apziņā, viss būs kārtībā. Centieties aizstāt nopietnu attieksmi pret visiem vienkāršiem flirtiem un vieglu romantiku.

Turpini lasīt nākamā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment