Horoskops nedēļai no 7. maija līdz 13. maijam – emocionāli neveiksmīga nedēļa

Nākamā nedēļa būs sarežģīta, kas ir pilna ar nestabilu emocionālo stāvokli: ātra izturēšanās, satraukums, obsesīvas domas. Astrologu padomi palīdzēs jums izvairīties no problēmām šajās septiņās dienās.

Šonedēļ, saskaņā ar prognozi, būs aktīvs laiks, kad vislabāk ir sazināties ar draugiem, līdzīgi domājošiem cilvēkiem un ģimenes locekļiem. Nedēļas sākumā jūs gaida patīkamas emocijas, daudzi jautājumi tiks atrisināti kolektīvās diskusijās. Tas ir labākais laiks apmācībai, finanšu jautājumu risināšanai, jaunām iegādēm. Kas attiecas uz noskaņojumu, tad nedēļas otrajā pusē tas kļūs viļņains: tev būs nenoteiktība, bailes no nenoteiktības. Pārvarēt haotisko emocionālo stāvokli palīdzēs astrologu ieteikumus katrai Zodiaka zīmei.

Lasi arī: Viņi gribēja “citu Latviju”. Ko tagad dara 57 deputāti, kuri 1990. gadā nebalsoja par neatkarību?

Auns

Šonedēļ uguns zīmes pārstāvjiem nav ieteicams pārslogot sevi ar atbildību un uzņemties jaunus notikumus un projektus. Laikposms no 7. līdz 13. maijam nav vispiemērotākais laiks plānošanai un nozīmīgiem notikumiem. Zvaigznes iesaka Aunam pārtraukt plānošanu un dod priekšroku pārdomātiem maršrutiem bez ieplānošanas un pēkšņi.

Šī ir pēdējā Urāna nedēļa, kad tas paliek tavā zīmē. Ieteicams paildzināt laiku. Jūsu priekšā ir nopietns darbs, jauns dzīves posms, un tagad astrologi stingri iesaka jums darīt to, kas atbalsta jūsu garu, ir iedvesmas avots, stimulē un neļauj jums izdzist. Daudzās situācijās šonedēļ jūs varat paļauties uz laimīgām izredzēm, jo šajās septiņās dienās tev būs labvēlīga kaprīzā fortūna.

Lasi arī: Valsts prezidents: izstāde “Latvijas gadsimts” ir patiess stāsts par mums, kādi un kādēļ mēs esam šodien

Vērsis

Veneras ietekme, kas novājināta Dvīņos, var izraisīt Vērsī, centienus sasniegt ideālu. Tas ierobežos jūsu brīvību. Astrologi iesaka atjaunot savu dzīvi ar viegliem piedzīvojumiem, vēlams atkāpties no izvēlētā kursa un izmēģināt kaut ko jaunu, aizraujošu, neparastu. Šo septiņu dienu praktiskumu un piesardzību atturēs no romāniem, piedzīvojumiem, humora, un zvaigznes iesaka uzticēties brīvai plūsmai.

Šajās septiņās dienās vēlaties mainīt situāciju un pārtraukt šīs pasaules kontroli. Gan nākamās nedēļas sākums, gan iznākums lielā mērā ir atkarīgs no lietas. Jums būs jāparāda gribasspēks pretoties ietekmei pret nepatīkamiem apstākļiem un saglabāt uzticības attiecības ar Visumu.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment