Finanšu Horo***ps nedēļai no 8. līdz 14. aprīlim – pienācis laiks sākt izcīnīt uzvaras!

Finanšu Horo***ps palīdzēs jums pareizi izplatīt jūsu intelektuālos un fiziskos resursus, sagatavot nedēļas plānu un piesaistīt veiksmi. Izpildiet astrologu ieteikumus, lai paliktu virs ūdens un nezaudētu naudu.

Vissvarīgākais, kas šonedēļ ir jādara, ir laicīgi jaņoskaņo sevi uz veiksmi. Jau no pirmdienas rīta jums jāpasaka, ka ir pienācis laiks uzvarām un ne mazāk. Psiholoģiskais noskaņojums ir ļoti svarīgs, jo tas piesaistīs pozitīvas enerģijas plūsmas un veiksmi.

Auns

Aunam smaida Fortuna, jo zvaigznes un planētas ir labā stāvoklī. Astrologi iesaka šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem finanšu lietās paļauties tikai uz sevi, pamatojoties uz viņu raksturu un pārliecību. Paaugstināta intuīcija var būt noderīga.

Šādos periodos reti notiek nelaimes gadījumi. Ja kaut kas notiek, tas ir tikai Aunu paša vaina. Visas galvenās iekšējās un ārējās pārmaiņas būs šo vai citu cilvēku darbību sekas. Tas ir apvērsumu laiks un cīņa pret stereotipiem, kā arī galvenie pirkumi un aktīva peļņa.

LASI ARĪ: Kurām Zodiaka zīmēm nauda pati līp klāt

Vērsis

Vērsim vairāk nekā ikvienam ir nepieciešama radoša domāšana. Jums ir jādomā par palīdzības sniegšanu cilvēkiem, atcerieties par kopīgiem mērķiem un mērķiem darbā un biznesā. Jums būs jāpārvar tuvums un, izmantojot visus iespējamos līdzekļus, jāizvairās no kara finanšu arēnā. Pērkot vai pārdodot kaut ko, labāk paļauties uz kompromisa domāšanu. Sīkumainība un alkatība var izraisīt naudas katastrofas.

Vērsis var nopirkt kaut ko sev. Tas palīdzēs pārveidot iekšējo pasauli, paaugstināt garastāvokli un uzticību. Jauka dāvana var pat paaugstināt jūsu gribasspēku jaunā līmenī. Patiesībā nedēļas beigās zvaigznes un planētas hipnotizēs Vērsi, liekot viņam veikt nepareizus un impulsīvus soļus, tāpēc sestdien un svētdien labāk netērēt naudu.

Dvīņi

Pārmērīgi aktīvas finanšu lietas var piespiest Dvīņus uzlādēties ar negatīvu. Elpošanas metodes palīdzēs to novērst. Tāpat ir labāk ierobežot rēķinu apmaksu un piespiedu pirkumus. Nauda prasa vislielāko rūpību laika posmā no 8. līdz 14.aprīlim. Sarežģīti finanšu uzdevumi, kas vērsti risināšanai ar kādu citu blakus. Kolektīvā enerģija palīdzēs ātrāk tikt galā ar problēmām.

Saziņa ar cilvēkiem labvēlīgi ietekmēs Dvīņu noskaņojumu, lēmumu pieņemšanas ātrumu. Arī Dvīņu radinieki un draugi varēs viņiem sniegt svarīgus padomus par naudu. Šādu periodu laikā ar vienu ticību sev, nevar palikt virs ūdens. Jums jāmēģina uzticēties cilvēkiem neatkarīgi no tā, cik grūti tas būtu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment